Facebook censureert verslag dat aantoont hoe vooral meisjes en vrouwen worden getroffen door de COVID-vaccins

Op 8 mei publiceerde Koen Jacobs van ITNT nieuws een verslag voor de Belgische Buitenparlementaire Onderzoekscommissie COVID-19 (BOC-19/CEC-19) dat aantoonde dat vooral meisjes en vrouwen het meest en het zwaarst worden getroffen door de COVID-vaccin bijwerkingen.

In het verslag werden er statistieken van EMA gebruikt, het geneesmiddelenbureau van de EU, om aan te tonen dat voornamelijk het zenuwstelsel van meisjes en vrouwen wordt getroffen. Wat trouwens grote negatieve gevolgen kan hebben voor hun vruchtbaarheid en hun baby.

Vandaag, na het delen van dit verslag op Facebook, werd het ITNT account geblokkeerd omdat de informatie in het verslag “in strijd is” met de voorwaarden van Facebook.

Dat is verontrustend, maar niet verwonderlijk natuurlijk, want de informatie is nochtans van groot belang voor de volksgezondheid. Meisjes en vrouwen hebben immers het recht om te weten wat de EMA-statistieken aantonen.

Blijkbaar wil Facebook niet dat meisjes en vrouwen te weten komen wat ITNT in het verslag concludeert. Facebook wil dus niet dat hun vrouwelijke gebruikers zich degelijk kunnen informeren in verband met de ‘vaccins’ en vaccinveiligheid.

Het ziet er dus naar uit dat ITNT zijn Facebook-account zal verliezen net zoals dat gebeurd is bij artsen voor vrijheid.

Daarom is het belangrijk dat u helpt met het verspreiden van deze en volgende informatie van zowel ITNT.news en de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie COVID-19.

We zitten werkelijk in een heel gevaarlijke informatieoorlog die nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + negentien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.