Explosie van 3.500 nieuwe SARS-CoV-2 varianten na massale vaccinatiecampagne in India

Er circuleren nu 3.532 “varianten” van het Covid-19 virus in India, zo blijkt uit nieuwe rapporten, en ze zijn allemaal vrijwel onmiddellijk ontstaan nadat mensen massaal werden geïnjecteerd met de ‘vaccins’.

Volgens een rapport van 6 mei van The Hindu is bevestigd dat 27 staten in India zijn getroffen door deze varianten, die werden geïdentificeerd uit 13.000 monsters die werden onderzocht op varianten. Van de 3.532 geïdentificeerde varianten bleken er 1.527 B.1.6.1.7, of “dubbel gemuteerde” varianten te zijn.

Dit nieuws heeft de Indiase regering ertoe aangezet een “derde golf” van het Coronavirus aan te kondigen, wat volgens haar “onvermijdelijk is gezien de huidige golf van infecties”.

De B.1.1.7-variant die in het Verenigd Koninkrijk zou circuleren, zou in India afnemen, terwijl een andere dubbel gemuteerde stam, bekend onder de naam B.1.617, in opmars zou zijn.

De Indiase regering zegt dat B.1.617 in verband kan worden gebracht met de “tweede golf” die naar verluidt in de afgelopen weken een aantal sterfgevallen heeft veroorzaakt.

“De huidige stijging van het aantal gevallen dat in sommige staten de afgelopen anderhalve maand is waargenomen, toont een verband met het risico van de Indiase mutantvariant”, kondigde S.K. Singh, directeur van India’s National Center for Disease Control (NDCC), aan. “De Britse variant neemt de laatste anderhalve maand in het hele land in verhouding af”.

Precies rond de tijd dat de mainstream media deze cijfers begonnen te melden en spraken over enge nieuwe varianten van de Covid-griep, vaardigde de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris een reisverbod uit tegen India.

Aangezien de eerste, tweede en hoeveel “virusgolven” er op dit moment ook zijn geweest allemaal zijn uitgewoed, maakt het establishment nu overuren om te proberen de angst voor nog meer golven aan te wakkeren om de mensen voor de rest van hun leven bang en gemuilkorfd in hun huizen te houden.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.