EXCLUSIEF – Voormalig Pfizer directeur: ‘Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden.’

‘Kijk uit het raam en denk: “waarom liegt mijn regering tegen me over zoiets fundamenteels?” Omdat, denk ik, het antwoord is: ze gaan je vermoorden met deze methode. Ze gaan jou en je gezin vermoorden.

7 april 2021  (LifeSiteNews)  – Dr. Michael Yeadon, voormalig vicepresident en hoofdwetenschapper voor allergie en ademhaling van Pfizer, die 32 jaar in de sector heeft doorgebracht om onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen te leiden en zich terugtrok uit de farmaceutische gigant met “de hoogste onderzoekspositie” in zijn vakgebied, sprak met LifeSiteNews in een telefonisch interview. 

Hij richtte zich op de ‘aantoonbaar valse’ propaganda van regeringen in reactie op COVID-19, inclusief de ‘leugen’ van gevaarlijke varianten, het totalitaire potentieel voor ‘vaccinpaspoorten’ en de grote kans dat we te maken hebben met een ‘samenzwering’ die zou kunnen leiden tot iets dat veel verder gaat dan het bloedbad tijdens de oorlogen en bloedbaden van de 20 ste eeuw.

Zijn belangrijkste punten waren:

  1. Er is “geen mogelijkheid” dat de huidige varianten van COVID-19 aan immuniteit zullen ontsnappen. Het is “maar een leugen”.
  2. Toch herhalen regeringen over de hele wereld deze leugen, wat aangeeft dat we niet alleen getuige zijn van “convergent opportunisme”, maar ook van een “samenzwering”. Ondertussen zetten mediakanalen en Big Tech-platforms zich in voor dezelfde propaganda en de censuur van de waarheid.
  3. Farmaceutische bedrijven zijn al begonnen met het ontwikkelen van onnodige ‘top-up’-vaccins (‘ booster’-vaccins) voor de ‘varianten’. De bedrijven zijn van plan om miljarden flesjes te produceren, naast de huidige experimentele COVID-19 “ vaccin ” -campagne. 
  4. Regelgevende instanties, zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration en het European Medicines Agency, hebben aangekondigd dat, aangezien deze “aanvullende” vaccins zo vergelijkbaar zullen zijn met de eerdere injecties die zijn goedgekeurd voor autorisatie in noodgevallen, farmaceutische bedrijven niet verplicht zullen zijn om ” klinische veiligheidsstudies uitvoeren. “
  5. Dit betekent dus feitelijk dat het ontwerp en de implementatie van herhaalde en gedwongen mRNA-vaccins ‘van het computerscherm van een farmaceutisch bedrijf in de armen van honderden miljoenen mensen terechtkomen en een overbodige genetische sequentie [injecteren] waarvoor absoluut geen behoefte is aan of rechtvaardiging.”
  6. Waarom doen ze dit? Aangezien er geen goedaardige reden voor is, zou het gebruik van vaccinpaspoorten samen met een “bankreset” kunnen leiden tot een totalitarisme zoals de wereld nog nooit heeft meegemaakt. Herinnerend aan het kwaad van Stalin, Mao en Hitler, blijft “massale ontvolking” een logisch resultaat.
  7. Het feit dat dit op zijn minst waar zou kunnen zijn , betekent dat iedereen ” als een gek moet vechten om ervoor te zorgen dat het systeem nooit wordt gevormd “. 

Dr. Yeadon begon zichzelf te identificeren als slechts een “saaie kerel” die ging “werken voor een groot farmaceutisch bedrijf … luisterde naar de belangrijkste nationale uitzending en las de grote kranten.”

Hij vervolgde: “Maar het afgelopen jaar heb ik me gerealiseerd dat mijn regering en haar adviseurs het Britse volk in de ogen liegen over alles wat met dit coronavirus te maken heeft. Absoluut alles . Het is een misvatting dat dit idee van asymptomatische overdracht en dat u geen symptomen heeft, maar dat u een bron van een virus bent. Dat lockdowns werken, dat maskers natuurlijk een beschermende waarde hebben voor jou of iemand anders, en dat varianten beangstigende dingen zijn en we moeten zelfs internationale grenzen sluiten voor het geval sommige van deze vervelende buitenlandse varianten binnenkomen. 

“Of, tussen haakjes, bovenop de huidige lijst van op genen gebaseerde vaccins die we op wonderbaarlijke wijze hebben gemaakt, zullen er enkele ‘aanvullende’ vaccins komen om de immuun-ontsnappingsvarianten het hoofd te bieden. 

“Alles wat ik je heb verteld, elk van die dingen is aantoonbaar onjuist. Maar ons hele nationale beleid is erop gebaseerd dat deze allemaal in grote lijnen gelijk hebben, maar ze hebben allemaal ongelijk. “

‘Samenzwering’ en niet alleen ‘convergent opportunisme’

“Maar wat ik zou willen doen is praten over immuunontsnapping, omdat ik denk dat dit waarschijnlijk het eindspel zal zijn voor deze hele gebeurtenis, waarvan ik denk dat het waarschijnlijk een samenzwering is. Vorig jaar dacht ik dat het was wat ik ‘convergent opportunisme’ noemde, dat wil zeggen dat een aantal verschillende groepen belanghebbenden erin is geslaagd een wereld in chaos aan te vallen om ons in een bepaalde richting te duwen. Dus het leek alsof het was soort o f met elkaar verbonden, maar ik was bereid om te zeggen dat het was gewoon convergentie.”

‘Ik denk [nu] dat dat naïef is. Het lijdt mijns inziens geen twijfel dat zeer belangrijke machtsmakelaars over de hele wereld van plan zijn te profiteren van de volgende pandemie of de pandemie hebben veroorzaakt. Een van die twee dingen is waar, want de reden dat het waar moet zijn, is dat tientallen en tientallen regeringen allemaal dezelfde leugens zeggen en dezelfde ondoelmatige dingen doen die aantoonbaar levens kosten. 

“En ze hebben het over hetzelfde soort toekomstig script dat is: ‘We willen niet dat je beweegt vanwege deze vervelende ongemakken, deze’ varianten ” – die ik trouwens ‘samiants’ noem, omdat ze mooi zijn. ongeveer hetzelfde – maar ze zeggen dit allemaal en ze zeggen allemaal: ‘maak je geen zorgen, er zullen “aanvullende” vaccins zijn die het hoofd kunnen bieden aan de mogelijke ontsnappingen.’ Ze zeggen dit allemaal terwijl het duidelijk onzin is. “

Mogelijk eindspel: vaccin-‘paspoorten ‘gekoppeld aan bestedingsvergoeding, grondige controle

“Ik denk dat het eindspel zal zijn: ‘iedereen krijgt een vaccin’… Iedereen op de planeet zal zich overreden, overrompeld, niet helemaal verplicht voelen, ingesloten om een ​​prik te nemen. 

“Wanneer ze dat doen, zal elk individu op de planeet een naam hebben, of een unieke digitale ID en een gezondheidsstatusvlag die ‘gevaccineerd’ zal zijn, of niet … en degene die dat bezit, een soort enkele database, centraal bedienbaar, overal toepasbaar om als het ware een privilege te controleren, kun je deze bepaalde drempel overschrijden of deze specifieke transactie uitvoeren of niet, afhankelijk van [wat] de controllers van die ene menselijke populatiedatabase beslissen. En ik denk dat dit is waar dit allemaal over gaat, want als je dat eenmaal hebt, worden we speelgoed en kan de wereld zijn zoals de controllers van die database het willen. 

“Je zou bijvoorbeeld kunnen ontdekken dat je na een bankreset alleen geld kunt uitgeven door een app te gebruiken die daadwerkelijk uit deze [database], je ID, je naam, [en] je gezondheidsstatusvlag wordt gehaald.”

“En ja, het oversteken van een internationale grens is zeker het meest voor de hand liggende gebruik voor deze vaccinpaspoorten , zoals ze worden genoemd, maar ik heb er al over gehoord dat ze nodig kunnen zijn om in openbare ruimtes te komen, afgesloten openbare ruimtes. . Ik verwacht dat als ze dat zouden willen, je in de toekomst je huis niet zou kunnen verlaten zonder het juiste voorrecht op je app.

“Maar zelfs als dat niet [de] ware [bedoeling van de vaccinatiecampagne] is, maakt het niet uit, het feit dat het waar zou kunnen zijn, betekent dat iedereen [leest] dit als een gek moet vechten om ervoor te zorgen dat het [vaccinpaspoort] -systeem vormt nooit . “

“[Met zo’n systeem], hier is een voorbeeld van wat ze je zouden kunnen laten doen, en ik denk dat dit is wat ze [mensen] gaan laten doen.

‘Je zou een verhaal kunnen verzinnen dat gaat over een virus en zijn variaties, zijn mutaties in de loop van de tijd. Je zou het verhaal kunnen verzinnen en ervoor zorgen dat je het insluit via de captive media, ervoor zorgen dat niemand het kan tegengaan door alternatieve bronnen te censureren, dan zijn mensen nu bekend met het idee dat dit virus muteert, wat het doet, en dat het produceert varianten, wat [ook] waar is, die aan je immuunsysteem zouden kunnen ontsnappen , en dat is een leugen . 

“Maar desalniettemin gaan we je vertellen dat het waar is, en als we je dan vertellen dat het waar is en we zeggen ‘maar we hebben de remedie, hier is een aanvullend vaccin’, krijg je een bericht , gebaseerd op dit ene wereldwijde, dit ene ID-systeem: ‘Bing!’ het zal naar boven komen en zeggen ‘Dr. Yeadon, tijd voor je aanvullende vaccin. En trouwens, ‘er zal staan’ uw bestaande immuunprivileges blijven vier weken geldig. Maar als u uw aanvullende vaccin in die tijd niet krijgt, zult u helaas een “out person” zijn, en dat wilt u toch niet? ‘ Dus zo zal het werken, en mensen zullen gewoon naar boven lopen en ze zullen hun aanvullende vaccin krijgen. “

Regering leugens, Big Pharma gaat vooruit, medicijnregulatoren gaan uit de weg en mogelijke ‘massale ontvolking’

‘Maar ik zal je hier doorheen leiden, Patrick, omdat ik bevoegd ben om commentaar te geven. Ik weet niet waar Vanden Bossche over gaat. Er was geen mogelijkheid om op alle , op basis van alle van de varianten die zich in het publieke domein, 4000 of zo van hen, geen van hen gaan om de immuniteit te ontsnappen [ie gevaarlijker geworden].

“Toch zeggen politici en gezondheidsadviseurs (tegen heel veel regeringen) van wel . Ze liegen. Nou, waarom zou je dat doen? 

“Hier is het andere, parallel, hebben farmaceutische bedrijven gezegd, een aantal van hen, dat het voor ons vrij gemakkelijk zal zijn om onze op genen gebaseerde vaccins aan te passen, en we kunnen ze door ontwikkeling versnellen, en we kunnen u helpen. 

“En hier is het echte enge deel, wereldwijde regelgevende instanties voor geneesmiddelen zoals [de Amerikaanse Food and Drug Administration] FDA , het Japanse geneesmiddelenagentschap, het Europees Geneesmiddelenbureau , zijn bijeengekomen en hebben aangekondigd … aangezien aanvullende vaccins als zo vergelijkbaar zullen worden beschouwd met de degenen die we al hebben goedgekeurd voor toelating tot gebruik in noodgevallen, zullen we de farmaceutische bedrijven niet verplichten om klinische veiligheidsstudies uit te voeren. 

“Dus je hebt enerzijds regeringen en hun adviseurs die tegen je liegen dat varianten genoeg verschillen van het huidige virus dat je, zelfs als je immuun bent voor natuurlijke blootstelling of vaccinatie, een risico loopt en u moet dit aanvullende vaccin komen halen. Dus ik denk dat geen van beide waar is. Dus waarom maakt het farmaceutische bedrijf de aanvullende vaccins? En [met] de toezichthouders die uit de weg zijn gegaan – en als Yeadon gelijk heeft, en ik weet zeker dat ik het ben of ik zou je dit niet vertellen – ga je van het computerscherm van een farmaceutisch bedrijf in de armen van honderden miljoenen mensen, een overbodige genetische sequentie waarvoor absoluut geen noodzaak of rechtvaardiging is . 

“En als je een kenmerk wilt introduceren dat schadelijk en zelfs dodelijk kan zijn, en je kunt het zelfs afstemmen door te zeggen ‘laten we het in een gen stoppen dat leverbeschadiging zal veroorzaken gedurende een periode van negen maanden’, of, uw nieren falen, maar niet voordat u dit soort organisme tegenkomt [dat zou heel goed mogelijk zijn]. Biotechnologie biedt u, eerlijk gezegd, grenzeloze manieren om miljarden mensen te verwonden of te doden . 

“En aangezien ik geen goedaardige verklaring kan bedenken voor een van de stappen: varianten, aanvullende vaccins, geen regelgevende studies … is het niet alleen dat ik geen goedaardige verklaring kan bedenken, de beschreven stappen en het beschreven scenario, en de noodzakelijke soort oplossing voor dit valse probleem zal toelaten wat ik zojuist heb beschreven: onbekende en onnodige gensequenties die zonder reden in de armen van potentieel miljarden mensen worden geïnjecteerd. 

“Ik maak me grote zorgen … dat pad zal worden gebruikt voor massale ontvolking, omdat ik geen goedaardige verklaring kan bedenken.”

https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “EXCLUSIEF – Voormalig Pfizer directeur: ‘Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.