Exclusief: Chinese topklokkenluider stelt COVID-19 bloot als een biowapen voor onbeperkte oorlogsvoering

De vervolgde viroloog Dr. Li-Meng Yan nam maandag deel aan The Alex Jones Show om uit te leggen hoe de Communistische Chinese Partij (CCP) en het Volksbevrijdingsleger (PLA) COVID-19 op de wereld loslieten om de wereldmacht te consolideren.

Dr. Yan legde uit dat COVID-19 een product is van het PLA’s “Unrestricted Bioweapons”-programma dat wereldwijd werd vrijgegeven door het Wuhan Institute of Virology.

“Onbeperkt betekent … geen beperkingen, geen aandacht voor menselijkheid. De onbeperkte strategieën van China zijn dus niet alleen van toepassing op biowapens. COVID-19 is een onbeperkt biowapen,” vertelde Dr. Yan aan Jones, eraan toevoegend dat China zich ook bezighoudt met asymmetrische informatieoorlogvoering, zoals censuur om het COVID-verhaal vorm te geven.

“De Chinese regering is niet blij met mij. Daarom jagen ze op me en ze gebruiken propaganda om me uit te schakelen, om me te beschrijven als een leugenaar, wat erg hilarisch is,” zei ze.

‘Maar ik heb bewijs,’ vervolgde ze. “Ik heb hier het wetenschappelijke en geheime bewijsmateriaal getoond.”

Dr. Yan legde uit dat zij de eerste ‘insider’-wetenschapper was die op 19 januari 2020 naar voren kwam om te waarschuwen voor de COVID-pandemie veroorzaakt door het biowapenprogramma van de CCP.

“Op dat moment ben ik de enige persoon die het aan de wereld heeft verteld, en China weet dat ik de insider ben, omdat ik de wereld heb verteld dat overdracht van mens op mens bestaat en ook dat dit niet van de vismarkt komt. Er is geen dierlijke tussengastheer,” zei Dr. Yan.

“En ook die dag, 19 januari vorig jaar, vertelde ik mensen dat dit een product is van het Chinese militaire laboratorium door gain-of-function engineering. Het is niet van een vleermuis ergens in China. Het wordt uitgebroed door de PLA en vervolgens aangepast met veel winst aan functiewijzigingen, die nog moeten worden bestudeerd, omdat we niet weten hoeveel functies er in dit virus verborgen zijn.”

Dr. Yan zei dat Amerikaanse wetgevers snel de tweeledige biologische en informatie-aanval van de CCP tegen Amerika en de wereld moeten aanpakken.

“Ze moeten begrijpen dat verkeerde informatie een andere arm is voor dit nieuwe, niet-traditionele biowapen,” zei ze. “Samen is dit de onbeperkte strategieën van de CCP om Amerika te veranderen, Amerika te controleren en ook de wereld te beheersen.

‘Je hebt niet veel tijd. Je moet begrijpen hoe slecht de CCP is en niet naar ze luisteren, ze niet vertrouwen, en je moet Amerika en je volgende generatie verdedigen en beschermen,” voegde Dr. Yan eraan toe.

Ondertussen geeft de CCP Amerika de schuld van de vrijlating van het coronavirus uit Wuhan als onderdeel van haar desinformatiecampagne om de ware oorsprong van COVID-19 te verdoezelen.

Bron: InfoWARS d.d. 30augustus 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.