Europees Parlement: grondrechten worden ernstig en nodeloos geschonden door invoering Coronapas. Wij zullen vechten voor jullie rechten.

Enkele moedige mensen die het lef hebben om te zeggen waarop het staat. Onze grondrechten worden ernstig geschonden met de invoering van de Coronapas. Laten we dit zomaar gebeuren? Deel deze video a.u.b.

”We zullen vechten voor jullie rechten”

Dit verklaarden 4 Europarlementariërs in Straatsburg op 20 oktober jl. op een persconferentie in Straatsburg. Ze uitten er hun grote zorg over de mensenrechten schendende corona-maatregelen in heel Europa. Maar de media zweeg in alle talen, want nergens werd aandacht geschonken aan de hoopvolle en strijdvaardige boodschap van deze libertaire politici.

De media zwijgen

“De oprukkende Green Pass met de vrijheidsbeperkingen maar ook de gewelddadig onderdrukking van afwijkende meningen bevestigt dat de noodsituatie in Europa niet langer gezondheid bevordert maar vooral ondemocratisch is”, sprak Europarlementariër Francesca Donato.

Naast Donato waren de Roemeen Cristian Terhes, de Kroaat Vilibor Sinčić en de Duitse Christine Anderson van de partij om kenbaar te maken dat het zo niet meer door kan gaan. Terhes refereerde zelfs aan de communistische bezetting van Roemenië, die diepe wonden naliet in het land, maar iedere Roemeen deed beseffen dat vrijheid niet ‘gratuit’ is.

“Hoe is mogelijk dat wij in ons land al decennia lang geen demonstraties meer kennen en in een vrij en ontwikkeld land als Italië en Frankrijk massa’s mensen protesteren voor de vrijheid”? zei Terhes onder andere.

Je staat niet alleen

“You’re not alone and fight for your rights and we will fight along you” zei de Kroatische Europarlementariër Vilibor Sinčić in de 19 minuten durende video die je absoluut moet zien.

Deel deze boodschap dus met zoveel mogelijk mensen!

Persconferentie doc

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 14 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.