EU-vaccinatiepaspoort kan nooit op een eerlijke manier ingevoerd worden

De Commissie werd verzocht om de wettelijke basis te onderzoeken voor het “EU-vaccinatiepaspoort.”

Antwoord van de Commissie

Het door de federale regering en de EU beoogde vaccinatiepaspoort dat burgers zou toelaten om te reizen is niet gestoeld op wetenschappelijk aantoonbare feiten noch op wettelijke beginselen.

Eerder toonde de Commissie aan dat de federale regering niet over wetenschappelijke data beschikt waarmee zij de “COVID-19-pandemie” kan aantonen.

BOC-19/006/21-5-7: PCR-testen kunnen geen besmettingen bevestigen, kunnen de omvang van een epidemie of pandemie niet meten

Daardoor heeft het beoogde vaccinatiepaspoort geen wetenschappelijke basis en dus heeft het invoeren van zo’n paspoort geen nut, gezien de “COVID-19-vaccins” een ziekte zouden bestrijden waarvoor geen concrete, wetenschappelijke pandemie-data beschikbaar zijn. Immers, het concreet aantal besmettingen, zieken en overlijdens t.g.v. SARS-CoV-2 is niet gekend.

Het beoogde invoeren van zo’n paspoort heeft ook geen wettelijke beginselen gezien er geen wettelijk kader was en is voor de coronamaatregelen die de federale regering heeft doorgevoerd sinds maart 2020. Zoals de Commissie eerder aantoonde.

BOC-19/008/21-5-9: Geen bij wet bepaalde definitie voor “pandemie” of “epidemie.” Geen wettelijk kader voor de coronamaatregelen.

Zo’n invoering zou dan, concreet, tot stand komen op basis van iets wat niets heeft te maken met aantoonbare en wetenschappelijke pandemie-data.

Zo’n invoering zou ook tot stand komen op basis van illegale maatregelen die door de federale regering werden doorgevoerd sinds maart 2020.

Het invoeren van zo’n vaccinatiepaspoort zou ook betekenen dat Belgen hun grondwettelijk verzekerde vrijheid van de persoon zouden moeten opgeven want zij worden in zo’n geval verplicht zich te laten vaccineren met COVID-vaccins.

Eerder toonde de Commissie aan dat de COVID-vaccins niet zo veilig zijn als wordt beweerd door de federale regering en de producenten.

BOC-19/007/21-5-8: Ernstige bijwerkingen van COVID-19-vaccins vooral bij meisjes en vrouwen

De federale regering zou met de invoering van een vaccinatiepaspoort Belgen dus verplichten om gevaccineerd te worden met onveilige vaccins.

Niet alleen zijn de COVID-vaccins aantoonbaar onveilig en werden zij niet getest op hun bijwerkingen op lange termijn, deze vaccins worden bovendien gezien als “vergif” door de West-Australische regering. Zoals de Commissie eerder aantoonde.

BOC-19/004/21-5-6: Toestemming van de West-Australische regering voor het “voorzien of toedienen van een vergif” [SARS-CoV-2 (COVID-19) vaccin]

De Commissie concludeert hieruit dat het invoeren van een vaccinatiepaspoort, of een coronacertificaat of een “digitale groene certificaat,” niet op een eerlijke manier kan gebeuren en dat dit bovendien een gevaar zou betekenen voor de volksgezondheid.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.