Ernstige vaccinatieschade: arts klaagt Coronabeleid aan

Een Duitse huisarts, die anoniem wenst te blijven, beschrijft zijn ervaringen en de afschuwelijke, vaak verzwegen, gevolgen van vaccins die hij bij zijn patiënten waarneemt. De open brief is schokkend: Het werd gedeeld op het Telegram-kanaal “Pflege- und Krankenhauspersonal für Aufklärung“, “Verplegend en Ziekenhuispersoneel voor Opheldering”, en heeft op het moment van schrijven al 57.000 views.

Dat komt omdat de dokter een situatie beschrijft die volledig in tegenspraak is met het verhaal van de mainstream media over het gebruik van het Covid-19 vaccin. Hij is er zeker van: het Coronabeleid is volkomen verkeerd. Nu maakt hij zich zorgen over de kinderen die ook gevaccineerd zullen worden, schrijft wochenblick.at.

Blindheid na vaccinatie

In zijn open brief vertelt de arts, die anoniem wenst te blijven (“Als arts kun je je mening niet meer in het openbaar uiten zonder met sancties te worden geconfronteerd.”) over zijn afschuwelijke werkrealiteit. De gevolgen van de vaccinatie die hij bij zijn patiënten waarneemt, zijn allesbehalve onschuldig. Het gaat niet meer om pijn op de inentingsplek, hoofdpijn, hoge koorts of vermoeidheid. Hij beschrijft gevallen van blindheid, beroertes, toevallen.

“Overwerk” in de kranten – verveling in de praktijk

De arts bevestigt de reeds bekende verhalen van zijn collega’s: van de overbelasting door Corona die in de kranten te vinden was, was nooit sprake, maar verveelde hij en zijn collega’s zich omdat de patiënten niet meer de praktijk in durfden. Terwijl hij in zijn praktijk weinig of geen van de vermeende epidemie opmerkte, constateert hij nu een enorme toename van psychische problemen, vooral onder jongeren. Het Coronabeleid klopt absoluut niet, zegt de arts.

Open brief – Een huisarts bericht

Ik zou mijn ervaring hier als huisarts willen beschrijven.

We hebben ongeveer 10.000 patiënten in ons bestand, met de omliggende praktijken bedienen we de buitenwijken van een kleine stad.

We zien bijwerkingen en vaccinatieschade, ver boven het gebruikelijke niveau. En dan bedoel ik niet de “onschuldige”, zoals hoge koorts, hoofdpijn, vermoeidheid, huidreacties en de “vaccinarmen”.

Eén patiënt werd blind, bevestigd door de oogarts als vaccinatieschade, nog meer beroertes, een toeval. Een ernstige allergische reactie. Een totaal verlies van smaak. Een geval van onduidelijke zintuiglijke stoornissen. Toch blijven ze zich vaccineren, omdat ze weer willen reizen.

En nu willen ze de kinderen vaccineren die geen risico lopen voor Corona.

Hoewel wij zeer nauw contact hebben gehad en nog steeds hebben met Covid-positieve mensen, is niemand in ons team ziek geworden. En aan het begin van de uitbraak wisten we niet eens dat de patiënten Corona hadden en hebben we ze zonder bescherming behandeld.

Onze praktijk was nooit overbelast, zoals soms het geval is tijdens een griepepidemie. Integendeel: vorig jaar zaten we ons te vervelen. Angst hield de patiënten thuis.

Nu zien we nauwelijks nog Coronagevallen, maar wel steeds meer: angststoornissen, depressies, obsessief-compulsieve stoornissen, eenzaamheid, existentiële angsten, vooral bij jonge mensen.

Weinig van onze patiënten zijn gestorven, zonder uitzondering die boven de 80 met meerdere onderliggende ziektes.

Persoonlijk ben ik bang voor de toekomst, voor de sociale en economische gevolgen van het volkomen misplaatste Coronabeleid. Gezonde mensen zullen onder dwang worden getest, gevaccineerden zullen niet langer niet-gevaccineerden ontmoeten. Niet-gevaccineerden zullen verder worden gestraft door isolatie in verpleeghuizen.

Vaccinatie wordt ons verkocht als verlossing.

Het is beangstigend hoe snel de maatschappij is veranderd in een maatschappij met dictatoriale trekjes. Als arts kun je je mening niet meer in het openbaar uiten zonder met sancties te worden geconfronteerd.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.