Eric Clapton heeft spijt en kan niet meer optreden na AstraZeneca vaccinatie

De 76-jarige rocker beschrijft zijn ervaring in een brief aan zijn vriend Robin Monotti Graziadei, die naar verluidt werd geverifieerd door  Rolling Stone. Hij vertelt in dit interview over hoe hij de ‘pandemie’ beleefde, over zijn ervaring met het vaccin en zijn bezorgdheid voor zijn kinderen.

 • Toen het virus kwam wist hij in het begin niet wat er nog zou komen, zoals iedereen. Wel vond hij dat onbetrouwbare mensen het land leidden.
 • Tijdens de eerste lockdown bekeek hij alternatieve data van Ivor Cummins en luisterde ook naar alternatieve oplossingen.  Eric Clapton ondertekende The Great Barrington Declaration.
 • Hij werd als ‘Trump-aanhanger’ bestempeld bij het uiten van bezorgdheden over de corona-aanpak.
 • Kreeg opnieuw wantrouwig gevoel bij het uitrollen van de vaccinatie-strategie. Toch had hij het vaccin genomen, hij wilde niet dat zijn kinderen hem zouden verliezen.  Enkele uren nadien kreeg hij verschillende medische problemen. Vooral na de tweede vaccinatie, waardoor hij geen muziek meer kon spelen.
 • Op het kanaal van Robin Monotti vond hij veel steun.  Tot dan voelde hij zich heel alleen, hij kon er niet over praten met zijn familie.
 • Hij kreeg voordien niets te horen over bijwerkingen, enkel dat het vaccin goed werkt en veilig is.
 • Eric wil geen opdeling in de maatschappij en dus ook niet bij zijn concerten.  Wil dat mensen samen komen en gelooft dat muziek dat kan doen. 
 • Hij had angst voor het virus, maar hij stopte met tv kijken.  Hij besefte dat veel van de ziekte in ons hoofd zit. 
 • Wat hem meest van al stoort is de dwang en het sadisme met foto’s als deze:
 • Hij las 1984 van George Orwell.  Orwell zegt dat niet angst maar lijden de manier is om volledige controle te hebben over mensen.  In dit geval is het psychologisch lijden en Eric ervaart dit zelf ook.
 • Toen hij de Digi-ID app van de overheid zag, dacht hij: “dit is waar het moet stoppen.”
 • De reden waarom niet meer mensen zich uitspreken is volgens hem angst voor represailles.  De angst van Eric gaat vooral over wat zijn kinderen zal aangedaan worden. Wat zal de vaccinatie doen bij zijn kinderen?  Misschien de grootste reden waarom hij er in deze video over praat.

Tijdens het interview verwijst hij een aantal keer naar Van Morrison met wie hij ook samen werkt.

Lees hier meer over de ervaring van Eric Clapton.

Wat zei Eric Clapton over het Covid-19-vaccin?

“Ik nam de eerste prik van AZ en kreeg meteen hevige reacties die tien dagen aanhielden. Uiteindelijk herstelde ik en kreeg te horen dat het twaalf weken zou duren voor de tweede…’, schreef Clapton.

“Zo’n zes weken later kreeg ik het aanbod en deed het tweede schot van AZ, maar met wat meer kennis van de gevaren. Onnodig te zeggen dat de reacties rampzalig waren, mijn handen en voeten waren ofwel bevroren, gevoelloos of brandend, en vrijwel nutteloos gedurende twee weken, ik was bang dat ik nooit meer zou spelen (ik lijd aan perifere neuropathie en had nooit in de buurt van de naald mogen komen .)

Maar de propaganda zei dat het vaccin veilig was voor iedereen…”

Clapton beweert dat de prik hem bang maakte dat hij 'nooit meer zou spelen'
Clapton beweert dat de prik hem bang maakte dat hij ‘nooit meer zou spelen’ – Krediet: Redferns

Clapton onthulde ook in zijn brief dat hij optreedt op Morrison’s “Where Have All the Rebels Gone?”, een nummer van Latest Record Project Vol. 1 , het “donkere vreemde en heerlijk verschrikkelijke” nieuwe album van de Ierse zanger, zoals Rolling Stone het noemde . (Clapton noemt het nummer ten onrechte “The Rebels” in zijn brief.)

“Het is niet agressief of provocerend, het vraagt ​​alleen ‘Waar zijn alle rebellen gebleven? Verscholen achter hun computerschermen. Waar is de geest, waar is de ziel. Waar zijn alle rebellen gebleven”, schreef Clapton.

“Ik ben mijn hele leven een rebel geweest, tegen tirannie en arrogante autoriteit, en dat is wat we nu hebben”, schreef Clapton. “Maar ik hunker ook naar gemeenschap, mededogen en liefde… ik geloof dat we met deze dingen kunnen zegevieren.”

Bron

Lees ook het Rolling Stone artikel

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.