‘Er ligt een 9-jarig gevaccineerd kind op mijn tafel, overleden na het nemen van het vaccin’, zegt patholoog Ryan Cole

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Anthony Fauci wilde niet dat er autopsies gedaan worden op de lichamen van coronapatiënten. Patholoog Ryan Cole zei vorige week tijdens een bijeenkomst dat er op zijn tafel een negenjarige ligt die is overleden na het vaccin.

Het belang van autopsie

Op dezelfde plaats overleed ook een 22-jarige worstelaar na zijn derde prik. Die wordt binnenkort ook door Cole onderzocht, zodat hij de doodsoorzaak kan vaststellen.

“We kregen te horen: voer geen autopsies uit, kijk niet, stel geen vragen, alles is veilig en effectief, vaccineer de kinderen met een vaccin dat niet werkt tegen een virus dat er niet meer is en waar de meesten al van zijn hersteld”.

Artsen die wel vragen stellen, moeten vrezen voor hun carrière. Eerder waarschuwde Dr. Cole dat coronavaccins verantwoordelijk zijn voor een stijging van het aantal kankergevallen. Nadat hij zich had uitgesproken over de risico’s van de coronavaccins namen vele oncologen contact met hem op.

Zij zagen dat allerlei kankers die ze normaal gesproken onder controle konden houden en behandelen, zich zeer snel verspreidden.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig + 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.