Epidemioloog: we hadden op 6 weken tijd natuurlijke immuniteit kunnen bereiken

In een interview met Alliance for Natural Health International zegt epidemioloog Prof Dr. Knut Wittkowski, dat de snelste manier om kudde-immuniteit te verkrijgen, bereikt wordt door de meest kwetsbaren te beschermen terwijl de infectie zijn normale beloop gaat door de gezonde populatie.

"Het virus heeft zich niet anders gedragen dan enig ander virus van de luchtwegaandoening."

Waarom blijven regeringen doorgaan met lockdowns, of de dreiging van lockdowns, gezien een groeiend aantal bewijzen waaruit blijkt dat lockdowns geen levens redden? Zullen lockdowns die bedoeld waren om de curve alleen maar af te vlakken, nu buitenspel worden gezet omdat COVID- vaccins als wondermiddel worden beschouwd?

Prof. Dr. Knut Wittkowski is een vooraanstaand wetenschapper met een lange staat van dienst als biostatisticus en epidemioloog. Hij was een van de eersten die de dwaasheid van lockdowns uitriep. Zijn belangrijkste aanbevelingen om de meest kwetsbaren vroegtijdig te beschermen of te behandelen, terwijl de infectie zijn normale beloop door gezonde populaties zou gaan – al in maart 2020 vermeld – werden de basis van de Great Barrington Declaration .

ANH-Intl oprichter en wetenschappelijk directeur, Prof. Dr. Rob, sprak een jaar later met Wittkowski met de vraag of hij zich gecensureerd voelde als wetenschapper, waar we waren in de epidemie, welke rol vaccins wel of niet spelen, wat hem zorgen baart en welke oplossingen ons zouden kunnen helpen om ons uit deze huidige hachelijke situatie te redden.

Kijk hier :

https://youtube.com/watch?v=r3RcSs3WDdU%3F

Of luister naar de podcastversie:

https://w.soundcloud.com/

Oorspronkelijk gepubliceerd door Alliance for Natural Health International .

https://childrenshealthdefense.org/defender/rob-verkerk-knut-wittkowski-herd-immunity/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.