Enquête: hoe zuur maken we het leven van de niet-gevaccineerde?

“Om vaccintwijfelaars te overhalen, zullen we zelf naar die groepen moeten gaan en het leven van de niet-gevaccineerden zo moeilijk mogelijk maken”, zegt Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel.

"We moeten het leven van niet-gevaccineerden zo moeilijk ...

Omdat de hoofdstad achterblijft wat het vaccinatiesucces van de overheid betreft, dringt Marc Noppen erop aan dat er wat extra middelen worden ingezet.

Hoe doen we dat?

Gaan we mensen motiveren zich te laten vaccineren mét de nodige onderbouwde wetenschappelijke argumenten omdat het veilig en zinvol is?

Nee.

We gaan het gewoon extra moeilijk maken voor wie zich niet wil laten vaccineren, aldus Noppen.

“Er is te lang gewacht om naar de burger zelf en de wijken te gaan. Om vaccintwijfelaars te overhalen, zullen we zelf naar die groepen moeten gaan, en het leven van de niet-gevaccineerden zo moeilijk mogelijk maken.” (jvo)

Enquête die polarisatie in de hand werkt

Vul de enquête onderaan in en help de overheid polarisatie in de hand te werken.

Doe het voor uw eigen veiligheid en die van de ander.

Uit liefde, zeg maar…

We fronsen de wenkbrauwen hierbij, maar we zijn in feite bezorgd. Is dit niet een beetje verontrustend?

Sluit mensen uit, zet ze onder druk en maak ze belachelijk. Omdat ze een ‘foute’ keuze maken en de volksgezondheid in gevaar brengen?

Toch nog even dit over het feitelijke gevaar van SARS-CoV-2:

Mensen jonger dan 70 hebben 99,95% overlevingskans. De sterftegraad ligt op 0,23% algemeen en op 0,05% voor mensen jonger dan 70.

Hier vind je de link naar de enquête.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

14 gedachten over “Enquête: hoe zuur maken we het leven van de niet-gevaccineerde?

 • 13 augustus 2021 om 08:41
  Permalink

  Dag,

  Heb hen een reactie gestuurd. Stel me wel een vraag. Bij het indienen kreeg ik dit antwoord:

  Dankjewel voor je bericht.
  Alle reacties in deze mailbox worden gelezen. Gaat onze redactie met jouw vraag of verhaal aan de slag, dan neemt ze zeker contact met je op.

  Nog een fijne dag gewenst,
  Gazet van Antwerpen

  Mijn vraag is nu, hoe gaan ze ‘Zeker contact’ opnemen met mensen die reageerden als er geen enkel mailadres of andere gegevens opgevraagd worden? Hoe is dit voor hen enigszins mogelijk? Niet zeker…?

  Mvg,
  Niels

  Beantwoorden
  • 17 augustus 2021 om 13:47
   Permalink

   Ik antwoordde ook en zit met dezelfde vraag, hoe kunnen zij contact met me opnemen zonder e-mail?

   Beantwoorden
   • 18 augustus 2021 om 19:14
    Permalink

    Zoals Einstein sprak.
    VEROORDELEN ZONDER ONDERZOEK IS DE HOOGDTE VORM VAN ONWETENDHEID.
    Trouwens, wie laat zich injecteren met een ” vaccin” met vergift zoals ” GRAFEEN OXIDE

    Beantwoorden
 • 13 augustus 2021 om 15:35
  Permalink

  Die man is compleet het noorden kwijt. In een democratie zou dit een strafbaar feit zijn, hier is dat een fait divers, zo ver zijn we dus al gekomen.

  Beantwoorden
 • 15 augustus 2021 om 13:59
  Permalink

  Dat klinkt als: “laat ons de niet-gevaccineerden pesten”. Kunnen ze die man niet colloqueren? Da’s een gevaar voor de maatschappij.

  Beantwoorden
  • 17 augustus 2021 om 14:19
   Permalink

   Die uitspraak van CEO Noppen komt inderdaad neer op een oproep tot pesten van mensen. Het doet me denken aan de uitspraak van ex-president Bush jr. die ooit zei: ‘Als je niet met mij bent, dan ben je tegen mij.’ Onmenselijk zwart-wit denken. Ik sta versteld van de polarisatie die via machtige massamedia wordt gekweekt. Het doet me denken aan de heksenvervolgingen in de renaissance. Het woord “anti-vaxxer” om kritische mensen weg te blaffen lijkt heel recent uitgevonden te zijn (waarschijnlijk in 2020) want als ik het opzoek in het woordenboek woorden.org krijg ik geen enkel resultaat.

   Beantwoorden
 • 17 augustus 2021 om 13:51
  Permalink

  Wat wij schrijven komt toch niet aan bod. De niet gevaccineerden zijn het uitschot geworden. Ben benieuwd hoe lang ze het zullen volhouden om niet gevaccineerden toegang tot heel wat zaken te verbieden. Zoals we weten is de economie belangrijk en als ze zien de de economie er negatief door beinvloed wordt zal het rap gedaan zijn. Daar ben ik 100% zeker van.

  Beantwoorden
 • 17 augustus 2021 om 16:05
  Permalink

  De moed niet opgeven beste mensen, volhouden. Het goede zal altijd het slechte overwinnen. Volgens de Franse alternatieve media ( die ik volg) is dit hun laatste drukmiddel om van hun vaccins af te raken, sommige mensen (de onzekere, de onbesliste) zullen nu nog plooien, al diegene die vastbesloten zijn plooien NOOIT.

  Beantwoorden
 • 18 augustus 2021 om 00:27
  Permalink

  In Gran Canaria had President Angel Victor Torres ongeveer het zelfde verklaard, en ging nog wat stappen verder vermits hij de macht heeft op deze eilanden. Wij hebben gevraagd of wij er een collectieve klacht konden neerleggen en de Advocate Cristina Armas heeft dit nu gedaan. Deze Advocate vecht momenteel ook voor de kinderen tegen de vaccinatie plan. Ik ben net terug in Belgie en was op zoek naar mensen/groepen die opstand maakten hier in Belgie. Nu een vraag, zijn er hier advocaten met ballen die hiermee bezig zijn?

  Vriendelijke groeten

  Beantwoorden
 • 21 augustus 2021 om 15:51
  Permalink

  Onmiddelijk zijn C4 klaar leggen en licenties afnemen.
  Hem voor discriminatie naar de rechtbank slepen!

  Heb ook gereageerd in die corrupte krant alsvolgt: laat de niet gevaccineerden met rust en hef extra belastingen op gevaccineerden, want zij zijn degenen die binnenkort super ziek worden en veel geld zullen kosten.

  Beantwoorden
 • 25 augustus 2021 om 19:36
  Permalink

  Advocaat Michael Verstraeten van Viruswaanzin.be

  Beantwoorden
 • 28 augustus 2021 om 21:30
  Permalink

  Schaam u, mijnheer noppen, jij die een eigenlijk een voorbeeldfunctie hebt en hiermee de bedoeling hebt om mensen tegen mekaar op te zetten en haat te strooien, zou ik willen zeggen naar alle lezer, ga tegen deze man in en probeer een voorbeeld te zijn in uw omgeving , door te te leven in harmonie en vrede, dit werkt echt. Laat die zielige mensen die haat zaaien voor wat ze zijn, ze zijn het niet waard dat ze in de belangstelling komen door uw reactie. Ik ondervind niets van enige discriminatie of haat, want ik respecteer zowel diegenen die geïnjecteerde als de niet -geïnjecteerden. Niemand doet trouwens iets verkeerd, ” injectie -plicht is niet verplicht” en dat zal ook niet gebeuren. Wees trouwens sereen over uw keuze dit is persoonlijk!
  Aan de leidinggevenden nog even dit, wees altijd hoffelijk, en zet de burgers aan tot verdraagzaamheid “met haat is niemand gebaat!” . Wees ons voorbeeld!
  Onbekend,

  Beantwoorden
 • 3 september 2021 om 21:44
  Permalink

  Ik heb mee gedaan aan de enquête maar die vervangen door een eigen mening over de geneeskunde en hoe die potdoof blijft voor getuigenissen van mensen zoals ik met geweldige ervaringen. Ik ben gewoon benieuwd of er een antwoord gaat komen en wat ze zullen zeggen.
  Ik verwacht er naar gewoonte niets van.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.