Enorme rode vlag: medische onderzoekers verbergen gegevens die een miskraampercentage van 82% laten zien bij met mrna ‘gevaccineerde’ vrouwen

'Enorme rode vlag': medische onderzoekers begraven gegevens die een miskraampercentage van 82% laten zien bij met mRNA 'gevaccineerde' vrouwen

WALTHAM, Massachusetts, 30 juni 2021 ( LifeSiteNews )

Een medisch tijdschrift ontdekte dat 82% van de vrouwen die in de eerste 20 weken van de zwangerschap een mRNA-vaccin namen, een miskraam hadden – en vervolgens begroef het de gegevens.

Medio juni publiceerde de New England Journal of Medicine een studie genaamd  
“Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons ” door Tom T. Shimabukuro en anderen van het “v-safe COVID-10 Pregnancy Registry” van het Center of Disease Control. Team.” 
Het team schreef dat er “geen duidelijke veiligheidssignalen waren onder zwangere [vrouwen] die Covid-19-vaccins kregen”, hoewel het een tabel publiceerde waaruit bleek dat 82% van de vrouwen in het onderzoek die werden geïnjecteerd met het Pfizer- of het Moderna-vaccin tijdens de vroege zwangerschap verloren hun baby’s. 
Meer prominent in hun onderzoek was een bewering dat slechts 13,9% van alle “voltooide zwangerschappen” in een miskraam was geëindigd – maar dit cijfer omvatte de vrouwen die pas in de tweede helft van hun zwangerschap waren gevaccineerd.
De betekenis van de begraven informatie ging niet verloren aan een Britse oncologieonderzoeker die haar informatie met LifeSiteNews deelde. 
Nadat de onderzoeker in eerste instantie de conclusies van de samenvatting van het onderzoek ‘geruststellend’ vond, ontdekte de onderzoeker ‘Tabel 4’ en de kleine lettertjes eronder.
“De onderzoekers hebben op onverklaarbare wijze de spontane abortussen in het eerste trimester – vóór en inclusief 20 weken – ondergebracht in de voltooide zwangerschap / verliezen als geheel – 104 [miskramen] van 827 zwangerschappen”, schreef ze aan twee vooraanstaande Britse artsen, Dr. Peter Rabey, de medisch directeur van het Britse Kanaaleiland Guernsey, en Dr. Nicola Brink, Guernsey’s directeur van Volksgezondheid.
“Aangezien het doel was om te ontdekken of Covid-vaccinatie nadelige effecten had in de verschillende trimesters, hadden de auteurs van de NEJM-papers de 700 vrouwen die pas in het derde trimester daadwerkelijk waren gevaccineerd, moeten aftrekken van de in totaal 827, zodat alleen degenen die gevaccineerd waren in de eerste 20 weken, dat wil zeggen 127 vrouwen die in dat deel van Tabel 4 voorkomen.”
De onderzoeker wees erop dat het “werkelijke percentage” van spontane miskramen bij vrouwen die in de eerste 20 weken van hun zwangerschap werden gevaccineerd niet 12,6% was, maar 82%, omdat 104 van deze 127 zwangerschappen verloren gingen. 
Ze benadrukte de “kleine lettertjes” in het onderzoek waarin stond dat “in totaal 700 deelnemers (84,6) hun eerste in aanmerking komende dosis in het derde trimester kregen” en dat “in totaal 96 van de 104 spontane abortussen (92,3%) plaatsvonden vóór 13 weken zwangerschap.”

Beeld

“Dus het bewijs is er wel degelijk in de NEJM-studie, maar volledig verkeerd weergegeven in de manier waarop de gegevens in het algemeen werden gepresenteerd”, verklaarde ze.
De oncoloog vervolgde dat de norm in het eerste trimester voor miskramen zonder vaccinatie, voordat COVID-19 zich begon te verspreiden, naar verluidt tussen de 10 en 26% lag. 
De incidentie van 82% van de zwangerschappen van vrouwen die werden gevaccineerd in de eerste 20 weken die eindigden in een miskraam was dus “een meer dan drievoudig verhoogde incidentie van spontane abortussen die rechtstreeks verband houden met de mRNA-vaccins”, schreef de onderzoeker.
“Dus, ja, er is een enorme rode vlag [tegen] het vaccineren van zwangere vrouwen hier.”
ifeSiteNews werd gecontacteerd door een andere medische professional die bevestigde dat de beweringen in het NEJM-artikel onjuist waren. 
De lezer, die zichzelf beschreef als lerares medisch onderzoek, zei dat ze het artikel zelf had gelezen en kon verifiëren dat de resultaten die beweerden dat slechts een klein percentage van de gevaccineerde vrouwen een miskraam had gehad, onnauwkeurig waren.
“Het is duidelijk een leugen en voor bijna iedereen duidelijk”, schreef ze en wees op dezelfde discrepanties die werden opgemerkt door de oncologie-onderzoeker: de onderzoekers hadden verklaard dat er slechts 104 miskramen waren onder 827 zwangere vrouwen die een COVID-vaccin hadden gekregen, maar rapporteerden alleen in een voetnoot dat 700 van de zwangere vrouwen de injectie na 28 weken hadden gekregen. 
Een baby verliezen na 20 weken wordt niet beschouwd als een miskraam, maar als een doodgeboorte, zei ze.
“Ervan uitgaande dat de resterende 127 vrouwen vóór 20 weken zwanger waren, blijft er een miskraampercentage van 82% over (104 van de 127)”, vervolgde onze bron.
Ze vergeleek deze studie, waarin zwangere vrouwen werden gevaccineerd in de eerste 20 weken en degenen die na 28 weken waren gevaccineerd, met een hypothetische studie naar de incidentie van zwangerschap bij vrouwen en mannen.
“Het is alsof je zegt dat er 700 mannen en 127 vrouwen studeerden en dat slechts een klein percentage zwanger raakte”, zei ze.
“Nou, vanaf het begin hadden 700 helemaal niet zwanger kunnen worden.”
Onze bron sloot af met een pleidooi: “Breng deze informatie alstublieft naar buiten.”
bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Enorme rode vlag: medische onderzoekers verbergen gegevens die een miskraampercentage van 82% laten zien bij met mrna ‘gevaccineerde’ vrouwen

 • 8 augustus 2021 om 19:07
  Permalink

  Ik ken verschillende zwangere gevaccineerde vrouwen, best straf dat niemand van hen problemen ondervindt als het percentage echt 82% zou zijn.

  Beantwoorden
 • 20 augustus 2021 om 11:03
  Permalink

  Onzin. Het gaat om data tussen 14 dec en 28 feb. Veruit het grootste deel dat de prik <20 weken heeft gehad was nog lang niet uitgerekend binnen deze periode. Van de 'voltooide zwangerschappen' zie je van deze groep dus voornamelijk miskramen.

  Beantwoorden
 • 6 september 2021 om 16:59
  Permalink

  Er zijn 827 voldragen zwangerschappen tijdens de duur van de studie (enkele maanden)
  Totaal aantal zwangere patiënten in de studie bedraagt echter 3958.
  Daarvan zijn er 1132 in het eerste trimester.
  104 abortussen op 1132 patiënten geven dus een incidentie van 10% ipv 80%
  De conclusie van de auteurs van deze studie lijkt dus te kloppen lijkt mij.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 19 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.