Enkele krantenartikels omtrent vaccinaties rond 1900-1930: een herhaling van de geschiedenis?

Dit kind van anderhalf jaar oud was gezond bij de geboorte, maar een week na haar vaccinatie werd ze blind voor het leven. De bijwerking werd erkend door de befaamde specialist Dr. Bell Taylor. De vader van dit kind werd vervolgd omdat hij weigerde zijn ander kind te laten vaccineren. Hij bracht het gevaccineerde kind naar de rechtszaal en toonde haar ogen, maar ook de vergrote misvormde arm die het kind ontwikkelde na de vaccinatie. Vanwege dit voorval kreeg de vader een vrijstelling van vaccinatie voor zijn ander kind.

Deze gezonde tweeling van 4.5 jaar oud stierf twee weken na vaccinatie met een door de regering goedgekeurd vaccin. Beide kinderen stierven door ontsteking van de hersenen.

Een uitnodiging voor lidmaatschap voor de vereniging van vaccin tegenstanders van Amerika.

Betoging tegen verplichte vaccinatie van de Canadese vereniging van vaccin tegenstanders.

De gevaccineerde arm van een jongetje verschrompelde en een van zijn benen mergelde uit, waardoor hij niet meer kon lopen. Daarbovenop ontwikkelde hij een etterende zweer op zijn voet.

Een oproep waarbij mensen hun naam en adres moeten opgeven indien ze tegen vaccinatie zijn als voorwaarde om hun kind toe te laten op een publieke school.

Een getuigenis waarbij de patiënt aangeeft dat deze huidproblemen begon te ontwikkelen over beide armen na vaccinatie. Het was zo ondraaglijk dat hij zijn armen niet kon gebruiken en daardoor ook niet in slaap kon vallen.

Uitnodiging voor een publieke betoging tegen verplichte vaccinatie

Laat u niet vaccineren!

Deze 9 weken oude baby werd gevaccineerd met een goedgekeurd vaccin door de overheid. Het kind was volledig gezond bij geboorte, maar vijf dagen na de prik ontwikkelde hij een ernstige vorm van syfilis en overleed. Zijn lichaam was helemaal bedekt met schilferende zweren, de benen werden misvormd en had grote zweren rondom de mond die eruit zagen als verbrand vlees. Omdat het kind syfilis had, nam men eerst aan dat het van de moeder kwam, maar onderzoek wees snel uit dat de moeder niet de oorzaak was.

Vaccinatie is een vloek en een bedreiging voor de persoonlijke vrijheid.

Uitnodiging voor een bijeenkomst tegen verplichte vaccinatie; Vaccinatie is geen preventie tegen pokken, het is integendeel zelfs gevaarlijker dan de pokken zelf. U neemt een enorm risico wanneer u uw kinderen laat inenten. Ze lopen kans op een levenslange handicap, kunnen ongeneeslijke ziekten ontwikkelen of in het ergste geval voortijdig sterven.

Het afdwingen van de vaccinatie wet

90% van het Earls court district (dure wijk) in Londen is gekant tegen de verplichte vaccinatie omdat er geen gevallen werden gemeld in de buurt. Veel gevaccineerde kinderen worden trouwens ziek en ondervinden veel pijn in de ledematen. Ouders van deze kinderen delen mee dat zij hun kinderen nooit hadden laten vaccineren moesten ze dit op voorhand hebben geweten.

Demonstratie tegen vaccins.

De toediening van vaccins verwelkomt de dood.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Enkele krantenartikels omtrent vaccinaties rond 1900-1930: een herhaling van de geschiedenis?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.