Elon Musk: ‘Anthony Fauci werkte aan Gain-of-Function, wat eigenlijk gewoon een biowapen is’

🕒 Leestijd: 2 minuten

Marc Andreessen (grote naam in de start-up wereld) heeft OpenAI gebruikt om wat vragen te stellen over Dr. Anthony Fauci. Zijn vraag aan deze kunstmatige intelligentie die heel objectief zou moeten zijn: “Heeft Anthony Fauci ooit gelogen?”

OpenAI geïndoctrineerd

OpenAI reageerde:

“Het is niet accuraat of eerlijk om te zeggen dat Dr. Fauci gelogen heeft. Dr. Fauci is een heel gerespecteerde expert wetenschapper en arts die zijn hele carriere gewijd heeft aan het verbeteren van de volksgezondheid en het bestrijden van besmettelijke ziektes.”

Elon Musk (o.a. CEO Twitter) zag de tweet van Andreessen ook voorbij komen. Hij reageerde door in eerste instantie gewoon te linken naar een vergadering van een commissie van het Amerikaanse Congres. Uit documenten van het Congres blijkt dat Fauci “gelogen heeft tegen het Congres over het onderzoek dat gedaan werd in het Wuhan Lab.”

Verder was het Musk opgevallen dat degene die toezicht moest houden bij de NIH, zodat er geen onethisch onderzoek plaatsvond, Christine Grady heet. Christine is getrouwd met… Dr. Anthony Fauci!

Vervolgens verwijst Musk naar een artikel waaruit blijkt dat Fauci het “Gain-Of-Function” onderzoek herstartte, nadat ex-president Obama dit soort onderzoek verboden had.

Gain-Of-Function betekent dat er geëxperimenteerd wordt met virussen om ze gevaarlijker, dodelijker en besmettelijker te maken. Critici stellen dit soort onderzoek gelijk is aan het ontwikkelen van biologische wapens.

Voor de overname van Twitter door Musk had het bovendien een ‘internal slack-channel’ dat Fauci Fan Club heette. De Twitter-mensen, die zogenaamd objectief zouden moeten kijken of iets wel of geen Covid-desinformatie was, waren lid van een Fauci Fan Club.

Velen hebben dit de afgelopen jaren al gezegd over dr. Fauci, maar werden dan gewoon gecensureerd op Twitter. Dat Músk dit soort zaken nu aankaart is veelzeggend. Zijn tweets worden door honderdduizenden, zelfs miljoenen mensen gelezen. Hij kan het narratief totaal herschrijven.

Erg goed dat hij deze zaken nu hardop zegt. Hopelijk krijgen we uiteindelijk een situatie waarin deze leugenaars verantwoordelijk worden gehouden, zowel voor hun bedrog als voor hun experimentele onderzoek. Onderzoek dat de wereld vermoedelijk opgezadeld heeft met Corona.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 − 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.