Eén op de 37 bijwerkingen van het Pfizer-vaccin is dodelijk

Een groep wetenschappers vroeg de Amerikaanse federale overheid om data vrij te geven op basis waarvan het coronavaccin van Pfizer noodgoedkeuring heeft gekregen. De Amerikaanse medicijnautoriteit FDA antwoordde daarop dat ze 55 jaar nodig hebben om alle informatie vrij te geven.

Eindelijk een beetje transparantie?

De FDA geeft vanaf nu elke maand 500 pagina’s vrij.

De eerste stukken zijn inmiddels geopenbaard: 42.000 gevallen van bijwerkingen! Deze hebben betrekking op een onderzoek naar 42.000 gevallen van bijwerkingen, waarvan 1227 dodelijk. Twitter

“1227 sterfgevallen tot februari,” zei advocaat Reiner Füllmich verontwaardigd tijdens de 81e zitting van zijn coronacommissie. Hij berekende dat 1op de 37 bijwerkingen dodelijk is. Eerder schreef Jaap Hanekamp,  chemicus en gepromoveerd in de scheikunde en geneeskunde aan de University College Roosevelt, Middelburg over de vrijgegeven stukken:

“De risico’s van de mRNA-prik lijken in vergelijking met de risico’s van COVID-19 serieus door te wegen.”

“Als ik me vanuit mijn dagelijks werk, als risicospecialist op het gebied van chemische stoffen, over dit vraagstuk buig is het ronduit verbazingwekkend dat de mRNA-technologie überhaupt een goedkeuring heeft gekregen.”

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.