Het vertrouwen van het publiek herstellen tijdens een wereldwijde gezondheidscrisis

Lessen uit een gezondheidscrisis - Actueel - Artsenkrant.com

Een op bewijzen gebaseerd standpunt om ethisch gedrag te waarborgen

Managementsamenvatting (Amerikaans artikel)

“COVID-19: het vertrouwen van het publiek herstellen tijdens een wereldwijde gezondheidscrisis”

(toegang tot de volledige 444 pagina’s tellende document hier )

Tijdens ons onderzoek naar de verscheidenheid aan onderwerpen die dit manuscript behandelt, begon een thema op te vallen als een constante zorg. Veilige en effectieve behandelingen voor COVID-19 worden op onverklaarbare wijze achtergehouden. Als u de volledige paper leest, zult u veel vergelijkbare voorbeelden tegenkomen van wat opzettelijk wangedrag lijkt te zijn bij verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen worden hieronder beschreven.

Onderwerp 1 – Asymptomatische transmissie is de basis voor het volksgezondheidsbeleid met betrekking tot maskering en sociale distantiëring.

 • Wuhan Participant Study – 9.898.828 ingeschreven deelnemers werden getest met behulp van kwalitatieve COVID RT-qPCR-tests. Er werden slechts 300 mogelijke asymptomatische dragerkandidaten geïdentificeerd. Van de 300 mogelijke asymptomatische dragers werden alle getest met behulp van levende celkweek om te bepalen of hun PCR-monsters replicatie-competent virus konden produceren. Alle 300 levende celculturen waren negatief omdat ze in staat waren om replicatie-competent virus te produceren, wat aangeeft dat geen van de 300 mensen die werden geïdentificeerd als mogelijke asymptomatische dragers van de 9.898.828 geteste mensen infectieus waren. Daarom was 0,00% van de COVID-transmissies asymptomatisch .
 • Asymptomatische overdracht wordt wereldwijd algemeen aangenomen, maar is nooit definitief bewezen op basis van de vijf medische gouden standaarden van empirisch bewijs voor de evaluatie van infectieziekten die in het paper worden besproken.

Onderwerp 2 – PCR-testen is de belangrijkste basis voor de diagnose van COVID.

 • RT-qPCR-tests zijn kwantitatieve tests. Het lijkt er echter op dat PCR-testen opzettelijk kwalitatief worden gebruikt en dat cyclusdrempelwaarden worden gemanipuleerd om het aantal gevallen te verhogen of te verlagen.
 • Kwalitatieve COVID RT-PCR-tests worden gebruikt om precies te doen waarvoor ze niet zijn gekalibreerd , terwijl bevestigende serologische virale last en antilichaamtests niet zijn benadrukt.
 • Kwalitatieve COVID RT-PCR kan niet bepalen of een persoon besmettelijk is en mag daarom niet worden gebruikt om een ​​diagnose vast te stellen zonder de hulp van aanvullende bevestigende laboratoriumtests.

Onderwerp 3 – Effectieve behandelingen voor COVID bestaan en worden op onverklaarbare wijze tegengehouden door de FDA en CDC.

 • Uitgebreide voedingsstudie – Gebruikte vitamine A (100.000 IE / dag), vitamine C (1.000 mg / uur tijdens het ontwaken), vitamine D (50.000 IE / dag) en Lugol’s jodium (25 mg). Honderdzeven van de 107 patiënten herstelden volledig binnen zeven dagen na behandeling.
 • Vitamine D-onderzoek – 191.779 deelnemers van alle ‘breedtegraden, rassen / etniciteiten, beide geslachten en leeftijdscategorieën’ toonden aan dat deelnemers met een tekort aan serologische vitamine D (<20 ng / ml) meer dan twee keer zoveel kans hadden om door de SARS te worden geïnfecteerd. COV-2-virus (12,5% versus 5,9%) in vergelijking met deelnemers met een gezonde hoeveelheid serologische vitamine D (≥ 55 ng / ml).
 • Ivermectine-studie – “Virale klaring was dosis- en duurafhankelijk van de behandeling. In zes gerandomiseerde onderzoeken met matige of ernstige infectie was er een reductie van 75% in mortaliteit (relatief risico = 0,25 [95% BI 0,12-0,52]; p = 0,0002) ); 14/650 (2,1%) sterfgevallen door ivermectine; 57/597 (9,5%) sterfgevallen bij controles) met gunstig klinisch herstel en verminderde ziekenhuisopname. “
 • Hydroxychloroquine (HCQ) -studie – Een meta-analyse van 192 studies concludeerde dat HCQ effectief is bij vroeg gebruik. Vroegtijdige behandeling is het meest succesvol, waarbij 100% van de onderzoeken een positief effect rapporteert en een geschatte vermindering van 67% van het gemeten effect (bijv. Overlijden, ziekenhuisopname, enz.) Met behulp van een random effects-meta-analyse (RR 0,33 [0,25-0,43). ]).
 • National Health and Nutrition Examination Survey-onderzoeken – De CDC weet al minstens twee decennia dat Amerikanen een tekort hebben aan de volgende belangrijke immunologische voedingsstoffen: vitamine A (35-45% van de bevolking heeft een tekort), vitamine C (37-46%) , Vitamine D (65-95%), vitamine E (60-84%) en zink (11-15%).

Onderwerp 4 – Schendingen van de federale wetgeving lijken te zijn bestendigd door de CDC met betrekking tot overlijdensakten, waardoor de sterftecijfers van COVID-19 onherroepelijk zijn gewijzigd en het Amerikaanse publiek onnodige schade heeft berokkend.

 • De gegevenskwaliteit werd onherstelbaar aangetast door de implementatie door de CDC van het NVSS COVID Alert No. 2-document op 24 maart 2020, waardoor de rapportage over de overlijdensakte aanzienlijk veranderde , evenals de goedkeuring door de CDC van het standpunt van de Raad van State en Territoriale Epidemiologen in april 15, 2020 waarin de criteria voor COVID-zaken werden gedefinieerd zonder dat er waarborgen waren om ervoor te zorgen dat dezelfde persoon niet meerdere keren kon worden geteld. Beide praktijken hebben een aanzienlijke invloed gehad op de gegevensaggregatie en -interpretatie, en beide adopties lijken op zijn minst in strijd te zijn met de wet op administratieve procedures, de wet op papierwerkvermindering en de wet op informatiekwaliteit.
 • Gedurende de voorgaande 17 jaar werden reeds bestaande / comorbide aandoeningen gerapporteerd in deel I, niet in deel II, van overlijdensakten – zonder incidenten. Door in deel II te rapporteren in plaats van in deel I, is de rol van comorbiditeit als doodsoorzaak minder benadrukt. Deze wijziging heeft een aanzienlijke invloed op de statistische aggregatie, volgens de door ons geïnterviewde Certified Death Reporting Clerks. Een twistpunt met de 2020-wijziging is dat deze is gemaakt zonder officiële kennisgeving in het federale register om federaal toezicht te initiëren en verplichte openbare opmerkingen uit te nodigen.

Onderwerp 5 – Onnauwkeurige prognosemodellen zijn op grote schaal gebruikt om volksgezondheidsbeleid te rechtvaardigen.

 • Alle computerprojectiemodellen maken aannames en vereisen invoer. Helaas omringen de meeste inputs een enorme onzekerheid, vooral aan het begin van een volksgezondheidscrisis.
 • Veel modellen gaan ervan uit dat iedereen even vatbaar is voor infecties. Gevoeligheid hangt echter af van variabelen zoals beschikbare nutriëntenstatus, reeds bestaande omstandigheden, leeftijd, genetische aanleg, sociaaleconomie, individuele mentale kijk, blootstelling aan stress, herstellende slaap, bioaccumulatie van chemische vervuiling, blootstelling aan het milieu, woonplaats en meerdere andere factoren uniek voor het individu.
 • Veel COVID-19-projectiemodellen gaan uit van de frequentie van asymptomatische transmissie. De onderliggende aanname is dat een dergelijke infectie mogelijk is. Een modelstudie uit 2018 merkte echter op: “In de praktijk is het opnemen van asymptomatische dragers in modellen een uitdaging vanwege de schaarsheid van direct bewijs.”

Onderwerp 6 – Schendingen van de medische ethiek lijken te zijn bestendigd door de CDC en de FDA.

 • Het onthouden van op bewijzen gebaseerde behandeling van 399 Amerikaanse mannen tijdens het Tuskegee-experiment was het bewijs van opzettelijk wangedrag en de aanzet voor onze huidige medische ethische wetten. Van 1943 tot 1972 werd op feiten gebaseerde behandeling van syfilis opzettelijk onthouden aan 399 deelnemers die deelnamen aan het Tuskegee-experiment.  Met dit begrip, zou het onthouden van evidence-based behandelingen 332 MILJOEN Amerikanen tijdens COVID-19 ook als opzettelijk wangedrag worden beschouwd?
 • Aangezien de klinische studie Moderna / NIH pas op 27 oktober 2022 eindigt en de klinische studie Pfizer / BioNTech pas op 31 januari 2023 eindigt , wordt aangenomen dat de experimentele COVID-biologische geneesmiddelen ( vaccins ) worden onderzocht op veiligheid en werkzaamheid tot de beproevingen eindigen.
 • Met dit in gedachten heeft elke persoon het wettelijke recht om het gebruik van een experimenteel product dat zich nog in een klinische proef bevindt, te weigeren. Op dit punt moeten we vastberaden zijn in het beschermen van de individuele burgerrechten die elke persoon heeft over zijn eigen lichamelijke soevereiniteit die wordt beschermd door bestaande wetten voor geïnformeerde toestemming. Dit is vooral belangrijk omdat er zeer beperkte veiligheidsgegevens op de korte termijn bestaan ​​en geen veiligheidsgegevens op lange termijn.

Onderwerp 7 – Klinische onderzoeken gaan door terwijl bijwerkingen elke week toenemen doordat experimentele COVID-biologische geneesmiddelen worden verspreid.

 • Volgens het federale Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) zijn 1.739 mensen overleden en hebben  38.444 mensen bijwerkingen ondervonden na het ontvangen van experimentele COVID-biologische geneesmiddelen voor records die zijn gerapporteerd van 13 december 2020 tot 12 maart 2021.
 • Bij het ontwerp van de Pfizer / BioNTech klinische studie werd de productie van serologische antilichamen na toediening van het vaccin alleen in fase 1 en bij minder dan 25 ingeschreven deelnemers gemeten . Het vaststellen van serologische antilichaamproductie is de sleutel tot het bepalen van de werkzaamheid van de experimentele biologische COVID. Aangezien dit niet is gebeurd in fase 2/3, vormt dit een belangrijke ontwerpfout van de klinische proef, omdat de onderzoeken niet kunnen aantonen dat de biologische stof daadwerkelijk immuniteit biedt .
 • Slechts 40.137 van de 43.998 ingeschreven deelnemers werden opgenomen in de uiteindelijke werkzaamheidsanalyse. Een reden waarom 3.861 ingeschreven deelnemers niet in de uiteindelijke werkzaamheidsanalyse werden opgenomen, kon niet worden gevonden in de peer-reviewed publicatie van New England Journal of Medicine (NEJM).
 • Slechts 37.706 van de 43.998 ingeschreven deelnemers werden opgenomen in de uiteindelijke veiligheidsanalyse. Een reden waarom 6.292 ingeschreven deelnemers niet werden opgenomen in de definitieve veiligheidsanalyses, kon niet worden gevonden in de nieuwe NEJM-publicatie.

Conclusie:

De verzameling van deze groeiende hoeveelheid bewijs toont aan dat een onafhankelijk juryonderzoek en congresonderzoek naar het onderzoek, dat in ons paper wordt besproken, een redelijke en noodzakelijke actie is.

Hier het volledige Engelstalige artikel met bijbehorende verdiepende documentatie in GreenMedInfo d.d. 4 mei 2021: https://www.greenmedinfo.com/blog/covid-19-restoring-public-trust-during-global-health-crisis?fbclid=IwAR1vJp5ITRW1VZi8JJ6JCvYjhmXet3gIS_mD-uMHXk8q24DWl5Z7VyqCtx4

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 19 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.