Onderzoek toont aan dat het CDC COVID- sterftecijfers met 1600% opblaast!

In een door vakgenoten beoordeelde studie wordt betoogd dat de Centers for Disease Control and Prevention de federale wetgeving heeft overtreden door het aantal dodelijke slachtoffers van het Coronavirus op te blazen.

9d10c8aa-36da-11ea-ac3c-f68c10993b04-634dc36b

De cijfers werden met minstens 1600% opgeblazen, volgens het Public Health Initiative van het Institute for Pure and Applied Knowledge, dat de studie publiceerde, getiteld “COVID-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective.”

De studie beweert dat de CDC opzettelijk meerdere federale wetten heeft overtreden, waaronder de Information Quality Act, de Paperwork Reduction Act en de Administrative Procedures Act, meldde het National File.

Zoals WND in januari berichtte, gaf de Wereldgezondheidsorganisatie toe dat de “gouden standaard” PCR-testen die worden gebruikt om vast te stellen of iemand al dan niet besmet is met COVID-19, niet betrouwbaar zijn bij de eerste poging en dat een tweede test nodig kan zijn.

Dat feit, merkt het National File op, komt overeen met de CDC’s “stille bekentenis dat het virale en antilichaam testresultaten heeft gemengd voor zijn casus aantallen en dat mensen positief kunnen testen op een antilichaam test als ze antilichamen hebben van een virusstam die de gewone verkoudheid kan veroorzaken.”

Onder de opmerkelijke bevindingen in het onderzoek is de conclusie dat de CDC “illegaal nieuwe regels heeft ingevoerd voor het verzamelen en rapporteren van gegevens uitsluitend voor COVID-19 dat resulteerde in een 1.600% inflatie van de huidige COVID-19 dodental totalen,” zei de waakhond groep All Concerned Citizens in een verklaring, verstrekt aan National File.

“Het onderzoek toont aan dat de CDC het heeft verzuimd om verplicht federaal toezicht aan te vragen en ook geen verplichte periode voor openbaar wetenschappelijk commentaar heeft ingelast, zoals vereist is door de federale wet alvorens nieuwe regels voor gegevensverzameling en rapportage vast te stellen,” zei de groep.

In de studie wordt erop gewezen dat de CDC op 24 maart een waarschuwing heeft gepubliceerd waarin keuringsartsen, lijkschouwers en artsen worden geïnstrueerd om de onderliggende doodsoorzaken, ook bekend als reeds bestaande aandoeningen of comorbiditeiten, niet te benadrukken.

Ongeacht bevestigend bewijsmateriaal moest COVID-19 worden vermeld in deel I van overlijdensakten als een definitieve doodsoorzaak , in plaats van in deel II te worden vermeld als een factor die bijdroeg tot de dood van patiënten met reeds bestaande aandoeningen.

Op haar website zegt de CDC dat slechts 6% van de mensen die geteld werden als COVID-19-doden stierven aan COVID-19 alleen.

De onderzoekers schatten dat het aantal COVID-19 geregistreerde sterfgevallen “in het hele land tot 1600% hoger ligt dan het geval zou zijn indien de CDC de handboeken van 2003 had gebruikt,” aldus All Concerned Citizens.

De CDC keurde op 14 april bijkomende regels goed die uitsluitend voor COVID-19 golden “in strijd met de federale wet door de ontwikkeling van de regels voor gegevensverzameling uit te besteden aan de Council of State and Territorial Epidemiologists (CSTE), een entiteit zonder winstoogmerk, opnieuw zonder toezicht te vragen en de mogelijkheid te bieden voor publieke wetenschappelijke beoordeling,” aldus de organisatie.

De CSTE publiceerde een stellingname met “nieuwe regels voor het tellen van waarschijnlijke gevallen als werkelijke gevallen zonder definitief bewijs van infectie, nieuwe regels voor het traceren van contacten waardoor contact tracers geneeskunde kunnen beoefenen zonder vergunning, en weigerde het nieuwe regels te definiëren om ervoor te zorgen dat dezelfde persoon niet meervoudig als een nieuw geval kan worden geteld”.

De onderzoekers beweren dat de CDC “gegevens aanzienlijk heeft opgeblazen die door verkozen ambtenaren en volksgezondheidsambtenaren zijn gebruikt, in combinatie met onbewezen projectiemodellen van het Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), om uitgebreide sluitingen van scholen, gebedshuizen, amusementsgelegenheden en kleine bedrijven te rechtvaardigen, wat in het hele land tot ongekende emotionele en economische ontberingen heeft geleid.”

All Concerned Citizens heeft een formele petitie gestuurd naar het Ministerie van Justitie en alle Amerikaanse officieren van justitie voor een onmiddellijk onderzoek door een grote jury naar de beschuldigingen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Onderzoek toont aan dat het CDC COVID- sterftecijfers met 1600% opblaast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.