Een interview met Willem Engel over het volgende actieplan: de bijwerkingen van vaccinatieschade mogen niet in de doofpot verdwijnen!

🕒 Leestijd: 2 minuten

Op zaterdag 4 maart mochten we Willem Engel verwelkomen in onze virtuele studio. Het leverde meer dan een uur aan boeiende inhoud o.a. m.b.t bijwerkingen en schade ten gevolge van de injecties. Veel kijk- en luisterplezier!

Een ‘normale’ wereld?

Willem studeerde biofarmacie aan de universiteit in Leiden. Hij werd bekend als de voorman van de Stinchting Viruswaarheid in 2020. Sinds de herfst van 2022 bestaat de organisatie onder de naam: voorwaarheid.

Voorwaarheid is een Nederlandse actiegroep die het corona beleid van de overheid bekritiseert. In samenwerking met jurist Jeroen Pols heeft Willem Engel verschillende rechtszaken aangespannen, waaronder één in ons eigen Belgenland, wegens laster tegen de ons welbekende viroloog Marc van Ranst. Omgekeerd is hij zelf op verdenking van opruiing voor de rechter moeten verschijnen.

Ondertussen, 2 jaar na de eerste prikken leven we weer min of meer in een ‘normale” wereld, denken we: geen mondmaskers meer op straat of in de klas, geen harde prikcampagnes meer. De rust lijkt teruggekeerd. 

Of is dat enkel schijn?

Wat ruist er door het struikgewas? 

Bij Artsen voor Vrijheid stroomden afgelopen jaren de getuigenissen i.v.m. bijwerkingen door die fameuze prik en de vaak onomkeerbare schade ervan, overvloedig binnen.

Waarom horen we hier nooit iets van in de media?

Er is nochtans wel sprake van oversterfte, die niet gelinkt kan worden aan de Covid zelf. Vooral bij jonge mensen. Veel topsporters zagen we bijvoorbeeld plots in elkaar stuiken op het veld

Wat is er aan de hand?

Omdat deze overduidelijke problematiek rond de experimentele gentherapie niet in de doofpot zou verdwijnen, blijft het belangrijk de schade te benoemen, te bespreken, te onderzoeken en vooral om oplossingen te bieden aan de slachtoffers.

Willem Engel wil ook niet dat dit verhaal onder het stof verdwijnt en heeft een plan. 

Hieronder vind je de link naar het interview.

https://rumble.com/v2bpu6g-interview-avv-met-willem-engel.html

Vaccinatieschade melden kan hier.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.