Duizenden mensen testen positief op corona na experimentele vaccins

In de Verenigde Staten daalt het aantal nieuwe coronagevallen al maanden achtereen. Volgens de mainstream media heeft dat vooral te maken met de experimentele vaccins tegen corona. Steeds meer artsen en medische professionals zijn daar niet zo zeker van. Zij wijzen erop dat het vaccin de verspreiding van het virus niet helpt voorkomen en bovendien levensbedreigend kan zijn.

Uit een nieuwe publicatie van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC blijkt dat vele duizenden mensen besmet zijn geraakt met corona nadat ze waren ingeënt. Honderden van hen moesten met spoed worden overgebracht naar het ziekenhuis en 74 mensen stierven.

Veelvoorkomende bijwerkingen van het vaccin zijn volgens arts Brian Tyson uit Californië sterfte en griepachtige symptomen. Denk daarbij aan diarree, overgeven en uitdroging.

Pfizer claimt dat zijn vaccin voor 95 procent effectief is. Dat maakt deze coronaprik nog altijd minder effectief dan hydroxychloroquine, dat in meer dan 99 procent van de gevallen effectief is. Volgens dr. Tyson hebben we dan ook helemaal geen coronavaccins nodig. Hij zei dat het coronavaccin al meer gevallen van bijwerkingen heeft veroorzaakt dan alle andere vaccins bij elkaar.

Schokkend genoeg verwacht het CDC dat nog eens vele duizenden mensen besmet zullen raken en mogelijk zullen sterven, zelfs nadat ze dit experimentele vaccin hebben genomen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Duizenden mensen testen positief op corona na experimentele vaccins

 • 29 april 2021 om 11:09
  Permalink

  Beste

  Ik volg jullie al een tijdje, mijn vraag is of mijn huisarts dit voorschrift zal geven, i.v.m.
  Hydroxychloroquine of Ivermectin??
  Ik laat geen spuit zetten, dit is geen vaccinatie.
  Mvg
  AVL

  Beantwoorden
  • 3 mei 2021 om 01:41
   Permalink

   Over Ivermectin weet ik niet. Hydroxychloroquine is effectief indien toegepast in een vroeg stadium van de ziekte en indien gecombineerd met Zink en Azithromycine. Een arts gaf mij volgende info. Niets weerhoudt artsen ervan zink voor te schrijven (dat door Omega Pharma onder de naam Zincotabs op de markt wordt gebracht en als voedingssupplement is geregistreerd). Azithromycine wordt ook regelmatig voorgeschreven. Artsen zijn vrij om Hydroxychloroquine (HCQ) voor te schrijven voor gebruik tegen Covid-19. Aangezien zij het geneesmiddel in dat geval hebben voorgeschreven buiten de therapeutische indicaties van de registratie moeten zij zich er echter van bewust zijn dat zij, in geval van eventuele ernstige bijwerkingen, problemen riskeren in geval van klachten van patiënten (juridisch en met de Orde van Geneesheren). Hydroxychloroquine is geregistreerd onder de handelsnaam Plaquenil ter behandeling van reumatoïde artritis en van de auto-immuunziekte systemische lupus erythematosus.
   HCQ bestaat sinds 1955 en wordt succesvol ingezet tegen malaria.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.