Duizenden gevaccineerde Britten sterven op onverklaarbare wijze

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De Britse regering heeft verklaard dat het land wordt geconfronteerd met een “bevolkingsnoodtoestand”, aangezien honderdduizenden gevaccineerde burgers dood zijn neergevallen sinds de COVID-spuit is uitgerold.

Van mei tot december 2022 waren er in Engeland en Wales bijna 40.000 oversterftegevallen bij mensen die het mRNA-vaccin hadden gekregen, volgens Thepeoplesvoice.

Het sterftecijfer wordt gedefinieerd als het aantal mensen dat boven het gemiddelde van vijf jaar is overleden en omvat niet de sterfgevallen als gevolg van Covid in 2020.Dit betekent dat meer dan 32.000 Britten naar verwachting in leven zouden zijn geweest, maar volgens het Office for National Statistics (ONS) op mysterieuze wijze zijn overleden.

Mirror.co.uk meldt: Deze schokkende cijfers riepen een aantal belangrijke vragen op over wat er gebeurt met de bevolking van het land, hoe het verandert en waarom er zoveel meer mensen sterven. De pieken in oversterfte kunnen worden toegeschreven aan een aantal oorzaken, maar het is niet duidelijk wat deze pieken of dalingen precies veroorzaakt.

Niemand wist met zekerheid wat het afgelopen jaar zoveel sterfgevallen had veroorzaakt. Een van de bekende oorzaken van een aantal van de extra sterfgevallen waren ischemische hartziekten. – Professor David Coleman, emeritus hoogleraar demografie aan de Universiteit van Oxford

Bron 1

Bron 2

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 − 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.