Duizenden artsen demonstreerden in Neurenberg

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Zaterdag 20 augustus jl. kwamen in Neurenberg duizenden artsen demonstreren voor de naleving van de Code van Neurenberg. De Code schrijft onder meer voor dat mensen vrijwillig moeten instemmen met een medische behandeling en daartoe niet gedwongen mogen worden.

Een aanval op de code van Neurenberg

De Code kwam 75 jaar geleden voort uit de Processen van Neurenberg na afloop van de Tweede Wereldoorlog en was een antwoord op de nazi-experimenten tijdens de oorlog. Diverse sprekers hielden een toespraak in Neurenberg, waaronder voorzitter van Children’s Health Defense (CHD) Mary Holland. Enkele dagen voor haar toespraak haalden Facebook en Instagram de profielen van CHD offline.

“De afgelopen 2,5 jaar zijn we tragisch genoeg getuige geweest van een wereldwijde aanval op de Code van Neurenberg.”

“Overheden, het medisch establishment, universiteiten en de media hebben de Code op alle 10 punten geschonden.” – M. Holland

“Ze hebben mensen gedwongen om proefkonijnen te worden. Ze hebben mensen gedwongen om onvoldoende geteste, experimentele, genveranderende injecties te nemen. Diegenen die doelbewust, willens en wetens en met kwade bedoelingen de Code van Neurenberg hebben geschonden, moeten worden gestraft. Ze moeten worden vervolgd en gestraft wegens misdaden tegen de menselijkheid. Dit is één van onze belangrijkste taken. We moeten hier een einde aan maken. En we moeten ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurt.” – M. Holland.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zestien + elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.