Duitsland voert medische apartheid in

Denemarken had eerder besloten om een medisch apartheidssysteem in te voeren, waarbij niet-ingeënte mensen geen muziekzalen, theaters of bioscopen mogen bezoeken, niet in restaurants mogen eten en niet in sportscholen mogen sporten. Nu heeft ook Duitsland aangekondigd dat het dezelfde weg opgaat.

In Duitsland zijn massale protesten georganiseerd tegen het totalitaire repressie- en sluitingsbeleid. Velen staan ook zeer kritisch tegenover het feit dat de bevolking nu wordt opgedeeld en verschillende rechten en vrijheden krijgt op grond van de vraag of zij ervoor hebben gekozen zich al dan niet met het experimentele serum in te spuiten.

Desondanks heeft de Duitse regering nu een nieuwe wet goedgekeurd die “de vrijheden zal herstellen” – maar alleen voor degenen die ervoor kiezen om zich met de Coivid-19 cocktail te laten injecteren. Het nieuwe kastensysteem zal geleidelijk worden ingevoerd, vanaf mei al, zo meldt afp.omni.se.

De socialistische minister van Justitie, Christine Lambrecht, zegt dat er “goede redenen” zijn om de harde repressie van de bevolking te handhaven. Mensen die om uiteenlopende redenen geen van de omstreden Covid-‘vaccins’ hebben genomen, worden door middel van uitgaansverboden uitgesloten van het gemeenschapsleven en worden gedwongen hun sociale contacten te beperken. Deze groep zal ook negatieve PCR-tests moeten blijven voorleggen als zij naar de kapper of naar bepaalde winkels willen gaan.

Iedereen die niet is ingeënt, zal bij binnenkomst in Duitsland in quarantaine moeten – iets wat gevaccineerden in de meeste gevallen bespaard zal blijven.

De burgemeester van Berlijn, Michael Mueller, geeft toe dat het zeer moeilijk zal zijn om te controleren op wie de verregaande beperkingen al dan niet van toepassing zullen zijn, maar raadt het publiek aan een bewijs van inenting bij zich te dragen – althans tot het geplande digitale vaccinatiepaspoort van de EU op de bevolking wordt toegepast.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.