Duitse pathologen delen nieuwe bevindingen over sterfte na coronavaccinatie

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Duitse pathologen hebben aangetoond dat het spike-eiwit dat in het lichaam wordt aangemaakt na ‘vaccinatie’ tegen corona verantwoordelijk is voor ontstekingen en beschadiging van bloedvaten. Dat laten ze weten in een persconferentie over pathologie.

Spike-eiwit gedetecteerd

Pathologen Arne Burkhardt en Walter Lang hebben het spike-eiwit van het vaccin succesvol gedetecteerd in de bloedvaten van een persoon die vier maanden na ‘vaccinatie’ is overleden. De persoon werd gediagnosticeerd met myocarditis.

“Wat ze laten zien, is dat de infiltratie door lymfocyten – een bepaald soort witte bloedcellen – in de diverse organen samenhangt met de expressie van het spike-eiwit. Het is zeer onwaarschijnlijk dat het hier gaat om het spike-eiwit van SARS-CoV-2. De pathologen tonen aan dat bij Covid-19-gerelateerd overlijden er expressie is van het nucleocapside-eiwit.”

Jan Bonte, neuroloog

Dit eiwit is wel onderdeel van het virus zelf, maar geen onderdeel van de vaccins.

“Wat ze overtuigend laten zien, is dat aan Covid-19 overleden patiënten zowel positief testen op het spike-eiwit als op het nucleocapside-eiwit,” Bij de overlijdens na vaccinatie is er wel een positief signaal op het spike-eiwit, maar de kleuring op het nucleocapside-eiwit is negatief.” Jan Bonte

Daarmee wordt Covid-19 als doodsoorzaak vrijwel zeker uitgesloten.

“Cutane vasculitis, ontsteking van bloedvaatjes in de huid, is inmiddels een formeel erkende bijwerking van het Janssen-vaccin. De bijwerking wordt ook gemeld na vaccinatie met de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Er zijn ook gevallen bekend waarbij dergelijke vaatontstekingen worden beschreven in andere organen, waaronder de nieren, longen en alvleesklier.”

“Deze zeer ervaren pathologen laten zien dat in diverse organen dezelfde vaatontstekingen kunnen ontstaan, en dat deze zeer waarschijnlijk het gevolg zijn van expressie van het spike-eiwit in die organen.”

Jan Bonte

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.