Duits medisch congres eist: alleen gevaccineerde kinderen hebben recht op onderwijs

Vorige week kwam het 124e Duitse artsencongres bijeen in de vorm van een online conferentie – en naast allerlei ‘essentieel belangrijke’ punten van zorg (zoals “gendergevoeligheid in de gezondheidszorg”) werd een eensgezinde eis goedgekeurd voor de Covid-19 vaccinatie van kinderen en adolescenten. Wat hier werd besloten kan met recht maar tot één conclusie leiden: de Duitse medische professie maakt zich tot de grootste lobby- (om niet te zeggen handels-) vertegenwoordiging en PR-armada voor de internationale vaccinatie-industrie.

Inmiddels staat het zonder twijfel vast dat alle beschikbare Covid-19 ‘vaccins’ helemaal geen bescherming bieden tegen overdracht, maar alleen voor de gevaccineerden zelf – en dit alleen tegen ernstige ziekteverlopen, maar niet tegen herinfecties (zoals steeds blijkt uit nieuwe berichten over uitbraken in reeds volledig gevaccineerde bejaarden- en verzorgingstehuizen of PCR-positieve tests van eveneens “volledig geïmmuniseerde” artsen en verpleegkundigen). Het is dus duidelijk dat de “kudde-immuniteit” als vaccinatiedoelstelling niet opgaat, en dat het vaccinatiedoel in plaats daarvan slechts een individuele bescherming is, die zoals gezegd geen asymptomatische of milde ziekteverlopen, maar ernstige ziekten kan voorkomen, bericht journalistenwatch.com.

Dit alleen al zou volkomen in orde zijn – en maakt vaccinatie tot een belangrijke bescherming voor al diegenen die wie tot een risicogroep behoort of zich gewoon veiliger wil voelen. Maar maakt het echter volstrekt onzinnig of – gezien het experimentele karakter ervan – op zijn minst onevenredig riskant voor al diegenen wiens risico op een ernstige of zelfs fatale Covid-19 infectie praktisch nihil is. Vooral kinderen en adolescenten met hun van nature stabiele immuunsysteem lopen hier het minste risico. Om hen te onderwerpen aan een vaccinatie (waarvan de mogelijke gevolgen op lange termijn nog helemaal niet zijn getest!), zodat zij niet langer een virus doorgeven, dat echter verrassend genoeg ook na vaccinatie nog kan worden doorgegeven en dan degenen kan infecteren die van hun kant ook al gevaccineerd zijn en beschermd zijn tegen ernstige vormen van de ziekte: dat is schizofrenie, waarvan het in vraag stellen kennelijk al ketterij is – of het nu leken zijn of professionals die deze tegenstrijdigheid opmerken.

Kinderwelzijn achter farmaceutische belangen

Alleen wie zich opzettelijk of uit naïviteit schaart achter de belangen van de globale farmaceutische bedrijven, kan de valse argumentatie volgen van de vaccinatielobby, die het liefst pasgeborenen zou injecteren en bezig is speciale vaccins voor kinderen en adolescenten te ontwikkelen. Voor de vaccinfabrikanten is dit het grootste goudzoekersmoment in hun geschiedenis: zij hebben de regeringen praktisch wereldwijd bij de lurven – en handelen naar eigen goeddunken om de bevolking tegen elke prijs vaccins in te spuiten als het enige noodzakelijke levens- en sleutelelixer tegen elke prijs en winst voor alle tijden. Covid-19 vaccinatie is een ideologisch dogma geworden.

Nadat de Duitse regering zich vorige week nog ontpopte als de handlanger en dienstverlener van de farmaceutische industrie door de door de Amerikaanse president Joe Biden aangekondigde vrijgave van octrooien krachtig en zoals verwacht af te wijzen, en daarmee te bewijzen wiens belangen zij werkelijk vertegenwoordigt (namelijk niet die van de mensen in de ontwikkelingslanden, maar die van de vaccinproducenten), stellen nu ook de Duitse medische vertegenwoordigers zich duidelijk op – in overeenstemming met de officieuze nieuwe eed van Hippocrates: gij zult koste wat kost de economische belangen van farmaceutische bedrijven beschermen! Dit is niet verwonderlijk, aangezien vooral de huisartsen sterk financieel profiteren van de vaccinatiecampagne – en dus niets tegen nieuwe “doelgroepen” van jongeren en jongsten hebben, ook al is de vaccinatie met het oog op een individuele bescherming hier volstrekt zinloos en de “kudde-immuniteit”, zie boven, met de beschikbare vaccins gewoon helemaal niet haalbaar.

Ärztetag 2021 roept de Bondsregering dan ook op “onmiddellijk een Covid-19 vaccinatiestrategie voor kinderen en adolescenten te ontwikkelen” en “deze vóór het begin van de winter 2021/2022 uit te voeren”. Dit houdt onder meer in dat “het onderzoek naar vaccins voor kinderen en adolescenten jonger dan 16 jaar onmiddellijk en op duurzame wijze wordt bevorderd met voldoende financiële en organisatorische maatregelen”, naast voldoende “adequate vaccins bestellen en onmiddellijk leveren”, en “de mediacommunicatie voor de vaccinatie van kinderen en adolescenten proactief voorbereiden en uitvoeren”; met andere woorden, de artsen maken zich ook zorgen over de PR van de vaccinatie en de “voorlichting van het publiek”. Hier moeten “artsen in praktijken, klinieken en volksgezondheidsdiensten”, en met name de “huisartsen als knooppunt voor communicatie” worden gesteund.

Schoolbezoek en dagopvang alleen voor gevaccineerde kinderen

Maar het wordt nog erger: wat er nog over is van de Duitse grondwet en zijn zogenaamd toch “onvervreemdbare” grondrechten, waarvan de geldigheid in de toekomst aan vaccinatiebeperkingen zou moeten worden onderworpen, brengen de artsen in hun resolutie op de adviesaanvraag “Lessen uit de Covid 19-pandemie” als volgt op het punt:

“Het recht op onderwijs met dagopvang en schoolbezoek kan in de winter 2021/22 alleen met een tijdige Covid-19 vaccinatie worden veiliggesteld”.

Want “zonder tijdige vaccinatie, vooral van jongere kinderen”, dreigt “een hernieuwde afsluiting voor deze leeftijdsgroep”, wat zou leiden tot “verdere ernstige negatieve gevolgen voor de psychologische ontwikkeling van het kind”. Ergo moet gelden: “De gelijke sociale participatie te bereiken door gezinnen met gevaccineerde kinderen”.

Hier wordt dus voor het eerst een louter willekeurig overheidsbesluit, dat tot dusverre reeds elke legitimiteit en wetenschappelijke basis ontbeert – namelijk de lockdown – tot een soort natuurwet en automatisme verklaard, dat op zijn beurt alleen door een ander automatisme – alleen de inenting – kan worden voorkomen. Het is meer dan verontrustend dat artsen zich overgeven aan dergelijke propaganda.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.