Duits autopsierapport: degenen die plots stierven waarschijnlijk gedood door het Covid-vaccin

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Uit een belangrijk nieuw Duits autopsierapport blijkt dat drie mensen die kort na de vaccinatie met Covid onverwacht thuis zijn overleden zonder reeds bestaande ziekte, waarschijnlijk door het vaccin zijn gedood. Nog eens twee sterfgevallen bleken mogelijk aan het vaccin te wijten te zijn. Het rapport is gepubliceerd in Clinical Research in Cardiology, het officiële tijdschrift van de Duitse hartvereniging. Het beschrijft de autopsies die in 2021 werden uitgevoerd in het universiteitsziekenhuis van Heidelberg.

Vaccin lokt auto-immuunreactie uit

Onder leiding van Thomas Longerich en Peter Schirmacher werd vastgesteld dat bij vijf sterfgevallen die plaatsvonden binnen een week na de eerste of tweede dosis vaccinatie met Pfizer of Moderna, ontsteking van het hartweefsel als gevolg van een door het vaccin uitgelokte auto-immuunreactie de dood waarschijnlijk of mogelijk had veroorzaakt. In totaal werden in het rapport 35 lijkschouwingen bekeken die aan de Universiteit van Heidelberg werden verricht bij mensen die binnen 20 dagen na de Covid-vaccinatie overleden, waarvan er bij onderzoek 10 werden geacht te wijten te zijn aan een reeds bestaande ziekte en niet aan het vaccin.

Voor de overige sloot het rapport het vaccin niet uit als doodsoorzaak,. Dr. Schirmacher bevestigt dat dit bewust zo gedaan is, omdat de resultaten van de autopsie geen uitsluitsel gaven. Bijna alle overige gevallen hadden een cardiovasculaire oorzaak, 21 van 30 sterfgevallen worden toegeschreven aan een cardiovasculaire oorzaak. Eén daarvan wordt toegeschreven aan bloedstolsels (VITT) als gevolg van de injectie door AstraZeneca (in het verslag werd specifiek gekeken naar sterfgevallen door myocarditis na een vaccinatie), zodat er 20 overblijven door andere cardiovasculaire oorzaken.

Voor het volledige onderzoek met uitleg, zie hieronder bij bron en video.

Bron.

Video.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven + negentien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.