“Dringend” Brits rapport roept op tot volledige stopzetting van COVID-vaccins bij mensen: “Zijn giftig voor de mens”

Een “dringend voorlopig rapport van Yellow Card gegevens” uitgegeven door de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd ingediend bij de Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) stelt dat “de MHRA nu meer dan genoeg bewijs heeft van het Yellow Card systeem om de COVID-19 vaccins onveilig te verklaren voor gebruik bij mensen”, bericht americasfrontlinedoctors.org.

Injectie kan mogelijk voorkomen dat kwaadaardige ...

Vergelijkbaar met het Amerikaanse Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), beschrijft de MHRA het doel van zijn Yellow Card systeem als het geven van “een vroegtijdige waarschuwing dat de veiligheid van een geneesmiddel of een medisch hulpmiddel nader onderzoek kan vereisen”.

Het rapport, ondertekend door Evidence-based Medicine Consultancy Ltd en EbMC Squared CiC Director Dr. Tess Lawrie (MBBCh, PhD), zegt: “we hebben de Yellow Card rapporten doorzocht met gebruikmaking van pathologie-specifieke sleutelwoorden om de gegevens te groeperen volgens de volgende vijf [sic] brede, klinisch relevante categorieën“:

 • Bloedingen, stolling en Ischaemische bijwerkingen
 • Bijwerkingen van het immuunsysteem
 • Pijn / Neurologische bijwerkingen
 • Bijwerkingen met verlies van zicht, gehoor, spraak of reuk
 • Bijwerkingen bij zwangerschap
Het verslag gaat verder met te zeggen:

“Wij zijn ons bewust van de beperkingen van geneesmiddelenbewakingsgegevens en begrijpen dat informatie over gerapporteerde bijwerkingen van geneesmiddelen niet mag worden geïnterpreteerd als zou het geneesmiddel in kwestie in het algemeen het waargenomen effect veroorzaken of onveilig zijn om te gebruiken”.

Wij delen dit voorlopige verslag omdat het dringend noodzakelijk is informatie mede te delen die moet leiden tot het stopzetten van de uitrol van de vaccinatie terwijl een volledig onderzoek wordt uitgevoerd.

Volgens het recente rapport van Seneff en Nigh, zijn mogelijke acute en lange termijn pathologieën onder andere:

 • Pathogene priming, multisysteem ontstekingsziekten en auto-immuniteit
 • Allergische reacties en anafylaxie
 • Antilichaamafhankelijke versterking
 • Activering van latente virale infecties
 • Neurodegeneratie en prionziekten
 • Ontstaan van nieuwe varianten van SARSCoV2
 • Integratie van het spike-eiwitgen in het menselijk DNA

Het is nu duidelijk dat deze producten in de bloedstroom giftig zijn voor de mens. Het vaccinatieprogramma moet onmiddellijk worden stopgezet terwijl een volledige en onafhankelijke veiligheidsanalyse wordt uitgevoerd om de volledige omvang van de schade te onderzoeken, die volgens de gegevens van de UK Yellow Card onder meer trombo-embolie, ontstekingsziekten in meerdere systemen, immuun suppressie, auto-immuniteit en anafylaxie, alsmede antilichaamafhankelijke versterking (ADE) omvatten”.

Het rapport concludeert

“De MHRA heeft nu meer dan genoeg bewijsmateriaal over het Yellow Card systeem om de COVID-19 vaccins onveilig te verklaren voor gebruik bij mensen. Er moeten voorbereidingen worden getroffen om de humanitaire inspanningen op te voeren om degenen die schade hebben geleden door de COVID-19 vaccins bij te staan en om te anticiperen op de middellange- tot langetermijneffecten en deze te verbeteren.

Aangezien het mechanisme voor schade door de vaccins vergelijkbaar lijkt met dat van COVID-19 zelf, houdt dit in dat een beroep moet worden gedaan op talrijke internationale artsen en wetenschappers met deskundigheid op het gebied van de succesvolle behandeling van COVID-19.

Er zijn ten minste 3 dringende vragen die door de MHRA moeten worden beantwoord:

 • Hoeveel mensen zijn er overleden binnen 28 dagen na vaccinatie?
 • Hoeveel mensen zijn binnen 28 dagen na vaccinatie in het ziekenhuis opgenomen?
 • Hoeveel mensen zijn invalide geworden door de vaccinatie?

Bron d.d. 14 juni 2021.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over ““Dringend” Brits rapport roept op tot volledige stopzetting van COVID-vaccins bij mensen: “Zijn giftig voor de mens”

 • 21 juni 2021 om 10:28
  Permalink

  Door de sterke wifi stralingen(3 en/of 5G) verandert de inhoud van die vaccins(eiwitstructuren veranderen) en waarschijnlijk wordt die inhoud ook radioactief en verder nano,waardoor we allemaal antennekes zijn.Ik kon ook een magneet plakken en steeds meer mensen doen zoals ik, plakken aan pc

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.