Drie methoden om het immuunsysteem te versterken

“Gezond leven is zo duur!”. Deze mythe kan vanaf vandaag de deur uit. In dit artikel lees je namelijk over de 3 ‘gratis dokters’ die je direct kunt gaan inzetten. Hiermee boost je jouw immuunsysteem op de meest krachtige manier mogelijk, zonder daar een euro voor uit te geven. Ben jij al bekend met deze eeuwenoude technieken?

Een gezond mens heeft duizend wensen, een ziek mens maar één. Deze bekende uitspraak maakt pijnlijk duidelijk dat onze gezondheid ons meest kostbare bezit is. “Is onze vrijheid niet ons hoogste goed”, hoor ik je denken? Het antwoord is even simpel als logisch: ‘Zonder gezondheid bestaat er geen vrijheid’. Zo meteen vertel ik je meer over de 3 gratis dokters die je vanaf nu kunt gaan inzetten. Onthoud: Zelfregie begint bij de juiste kennis en wijsheid. 

Angst doodt meer mensen dan een virus

Mensen voelen zich in deze tijd bedrogen, woedend, gefrustreerd, in de steek gelaten, eenzaam angstig en in paniek. Het is collectief voelbaar. Het wordt pijnlijk duidelijk dat het belang niet ligt bij de werkelijke gezondheid en welzijn van de mens. Je kun een gezondheidscrisis namelijk niet afwenden met een humanitaire ramp. Hetgeen wat zich nu voltrekt.

De collectieve pijn en angst gaat vroeg of laat zijn tol eisen. Ons menselijk systeem is er niet op gemaakt en zal op individuele en collectieve schaal klachten uiten om gehoord en gezien te worden. Waarom? Omdat chronische angst desastreus is voor onze gezondheid. Het is relatief eenvoudig om jezelf goed te beschermen tegen een virus. Het is een stuk lastiger om je goed te beschermen tegen de angst in jezelf.

Mensen zullen uiteindelijk meer door angst sterven dan door een epidemie. Geen enkel virus op deze wereld is gevaarlijker dan angst. Klinkt wat overtrokken? Weet dan dat angst een directe invloed heeft op de chemische samenstelling van je bloed. Deze chemische samenstelling van je bloed bepaalt de gezondheid van je cellen. Als deze constant in vecht/vlucht modus staan, kan er niet ingezet worden op gezondheid? Het gevolg? Ziekten!

Naast de vele fysieke ziekten die een direct gevolg zijn van constante angst zullen er in de komende maanden ook vele extra psychische klachten bijkomen. Onze samenleving is aan het afbrokkelen. Er komt een tijd dat we zeggen ‘genoeg is genoeg’. Gelukkig is er altijd een oplossing.

Een gezond lichaam, een rustige geest en emotionele stabiliteit biedt de basis voor een holistische (totale) gezondheid. Gelukkig hoeft dit niet duur te zijn. Er zijn namelijk een aantal ‘gratis dokters’ in te zetten voor ultieme gezondheid. Hierover zo meer! 

Investeer in jouw gezondheid en levensgeluk

Ik geloof dat het de hoogste tijd is dat we nu gaan investeren in onszelf. In kennis en wijsheid over ons immuunsysteem. Zodat we van angst naar vertrouwen kunnen gaan. Van slachtofferschap naar zelfredzaamheid. Van afhankelijkheid van autoriteiten naar praktische kennis om op onszelf toe te passen.

We hoeven niet meer op papa en mama overheid te rekenen. Zoals grondlegger van de geneeskunde, Hippocrates het mooi zei: “If you are not your own Doctor, you are a Fool”.

We zijn opgevoed met het idee dat anderen het beter weten dan wijzelf. Dat we afhankelijk zijn van leiders, wetenschappers, dokters, virologen, experts, adviseurs etc. om een goed en veilig leven te kunnen leiden. Die tijd is nu voorbij!

Dit betekent dat we verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen emoties, gevoelens en betekenisgeving. Niet langer is onze overheid verantwoordelijk voor ons welbevinden. We dienen nu zelf te onderzoeken waar onze onprettige emoties en gevoelens vandaan komen en ze te transformeren naar positievere gevoelens.

Elke keer als we een ander veroordelen (ook de overheid) om ons beter te voelen, geven we de macht uit handen en verzwakken we onze kracht. Let’s take the power back! Maar hoe doe je dat?

Zelfregie neem je door jezelf geen slachtoffer te maken van deze situatie. Sta erboven. Sta op voor je recht. Sta op voor je waarheid. Open je hart. Uit je verdriet. Wees mens. Voel!

Je hebt ieder moment toegang tot een hogere intelligentie waarbij je zowel je angst als stress kunt overstijgen, waarbij liefde, rust en gedragenheid je dagelijkse leven vervullen. Zelfs in tijden van wanhoop. Bezieling, dat is wat deze tijd nodig heeft. Minder in het hoofd, meer in het hart. Maar hoe? Hebben we hier ook niet weer een ‘bewezen wetenschappelijke methode’ voor nodig?

Ziekte is geen gebrek aan medicatie

Traditionele volkeren hadden geen wetenschappelijk onderzoek nodig om te weten wat gezond voor ze was en met welke kruiden en planten ze zichzelf en anderen konden genezen. Dit werd generatie op generatie doorgegeven. Zij konden de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen gezondheid. Zij wisten hoe je de meest krachtige ‘gratis dokters’ konden inzetten. 

Tegenwoordig zeggen veel artsen: “Het spijt me, meneer/mevrouw, maar u lijdt aan een ernstig geval van botte pech en toeval, veroorzaakt door een gebrek aan medicatie”.

Dit is het gevolg van het hebben van een voedingsindustrie dat geen aandacht heeft voor gezondheid, om vervolgens behandelt te worden door een gezondheidsindustrie dat geen aandacht heeft voor voeding.

Chemische medicatie bestaat hooguit 100 jaar. Medicijnen hebben in onze evolutie van miljoenen jaren nooit onderdeel uitgemaakt van de natuur. Vanuit de evolutie kun je een tekort hebben aan voedingsstoffen, maar niet een tekort aan chemische medicatie. 

Drie gratis dokters

De sleutel tot een betere gezondheid begint dan ook altijd met het binnen krijgen van voldoende voedingsstoffen. “Maar gezond leven is zo duur”, is een veel gehoorde uitspraak. Deze uitspraak weerleg ik stellig.

Graag laat ik je kennis maken met de 3 meest krachtige ‘Gratis Dokters’ voor meer gezondheid en levensgeluk. Deze kosten je niks, maar zijn tegelijkertijd de meest krachtige ‘tools’ om je immuunsysteem sterk en alert te houden. Doe er je voordeel mee!

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.