Dr Yeadon: Stop de vaccinpaspoorten!

Het is heel belangrijk dat de mensen begrijpen wat hier gebeurt. De bedoeling is om overal vaccinpaspoorten in te voeren. Maar dit is een vermomming. Het is ’s werelds eerste digitale, gemeenschappelijk formaat, wereldwijd interoperabel ID-systeem met een bewerkbare gezondheidsvlag (gevaccineerd J of N).

Het maakt niemand veiliger. Als u gevaccineerd bent, bent u naar verluidt beschermd en u wordt u niet veiliger doordat u de immuunstatus van anderen kent.

Net als in Israël zult u verplicht worden om een geldig vaccinpaspoort te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde voorzieningen of diensten. Zonder vaccinpaspoort wordt u geweigerd.

Dit systeem heeft slechts 50%+ van de volwassen bevolking nodig om op te starten vanwege de enorme, dwingende kracht op de ongevaccineerden.

Het is illegaal, medische apartheid.

Als ze slagen, zal het u niet helpen om te weigeren. Ze zullen verder gaan, en de minderheid achterlaten.

Een vaccinpaspoort systeem als dit geeft degenen die de database en zijn algoritmen beheren, TOTALITAIRE TIRANNIE over ons allemaal.

De ENIGE manier om deze bioveiligheidsnachtmerrie te stoppen, is door NIET GEVACCINEERD TE WORDEN OM NIET-MEDISCHE REDENEN !!!

Ik vrees dat, als onze tegenstanders deze absolute controle krijgen, zij het zullen gebruiken om de bevolking te schaden. Er is geen grens aan het kwaad dat zal voortvloeien uit dit strategische doel.

LAAT DIT SYSTEEM NIET OPSTARTEN, want het is daarna niet meer te stoppen.

Een voorbeeld: uw vaccinpaspoort zendt u een ping met de instructie dat u moet komen voor uw 3e of 4e of 5e booster of variant-vaccin. Als u dat niet doet, vervalt uw vaccinpaspoort en wordt u een buitenstaander die geen toegang meer heeft tot uw eigen leven.

Hoeveel keus heeft u?

Geen enkele. U wordt gecontroleerd. Voor altijd.

Deel dit alstublieft op grote schaal, op elk platform dat u gebruikt.

Dank u,
Dr Mike Yeadon

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.