Dr. Wodarg: “Vaccinatie bijwerking wordt verkocht als monkeypox; een perverse industrie”

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In deel één van “Elsa AUF1 – Zomerpraatjes”, praat Elsa Mittmannsgruber met Dr Wolfgang Wodarg. Hij is internist, longarts, sociaal geneeskundige, arts voor hygiëne en milieugeneeskunde en stond ooit aan het hoofd van een gezondheidsdienst. Politiek gezien is hij betrokken bij de partij “Die Basis” en heeft hij ook naam gemaakt als kritisch journalist. Reeds tijdens de Mexicaanse griepepidemie was de arts een gewichtige stem van de rede tegen de paniekzaaierij van de machthebbers en dat is hij ook nu weer in de Coronatijd.

Gordelroos of Monkeypox

Dr. Wolfgang Wodarg en Elsa Mittmannsgruber bespreken in hun zomerpraatje een breed scala aan onderwerpen.

Zij beginnen met de vraag “Hoe kan het gezondheidssysteem worden gered van buitenlandse belangen?” en gaan dan over op hete hangijzers zoals de monkeypox en de neveneffecten van Covid-vaccinaties.

Dr Wodarg legt in het interview uit hoe dit in elkaar zit.

“Wat ons als monkeypox wordt verkocht, is in heel veel gevallen in feite gordelroos, een van de bekende bijwerkingen van vaccinatie. Artsen zouden dit eigenlijk moeten inzien, maar zij vertrouwen liever op zinloze tests.”

“De bijwerkingen van de Corona-injecties worden gebruikt om ons bang te blijven maken. Dus de neveneffecten van de injecties zullen geld blijven opbrengen. Een perverse industrie.” – internist en longarts Dr. Wolfgang Wodarg

Bekijk hier de hele bijdrage van: ELSA AUF1.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.