Dr. Wodarg: “Gevaccineerde mensen lopen het risico op een gevaarlijke overreactie van het immuunsysteem in de winter”

🕒 Leestijd: 2 minuten

Perronne is gespecialiseerd in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten. Hij was voorzitter van het Comité van Deskundigen Overdraagbare Ziekten van de Hoge Raad Volksgezondheid. Hij staat zeer sceptisch t.o.v het beleid en vaccinatie.

Planet Lockdown

Dr. Wodarg wijst er op dat de zogenaamde coronapandemie eigenlijk een testpandemie is: de huidige crisis heeft weinig te maken met de oorspronkelijke definities van ‘pandemie’ en ‘epidemie’, want in plaats van daadwerkelijk zieke mensen worden de ‘testgevallen’ opgeteld. Deze zijn gebaseerd op tests die geen werkelijke infecties of ziekten aantonen. De arts bekritiseert het feit dat de PCR-tests heel goed reageren op andere coronavirussen.

Belangenconflict

De belangstelling van de farmaceutische industrie is evident: als de uitbraak van een ziekte te snel wordt gestopt, kan er geen vaccin worden ontwikkeld, goedgekeurd of verkocht. Iedereen die geld verdient met vaccinaties heeft natuurlijk geen belang bij het stoppen van een ziekte: – er is hier sprake van een enorm belangenconflict.

Desalniettemin is Emer Cooke al heel lang een farmaceutisch lobbyist aan het roer van het Europees Geneesmiddelenbureau, en wordt Bill Gates gezien als een expert in het bestrijden van ziekten die miljoenen en miljarden dollars aan geld kunnen opleveren. Anthony Fauci, op zijn beurt, dient Joe Biden als topadviseur, maar maakte vóór het begin van de Corona-crisis geen geheim van het feit dat hij het “langzame” systeem van vaccinontwikkeling en goedkeuring van de grond af wilde revolutioneren. Mensen zijn in ieder geval bang genoeg gemaakt om zich te laten vaccineren. De overheid heeft ook geholpen met het uitoefenen van druk.

Vaccinatie is zinloos

De arts vestigt de aandacht op het feit dat coronavirussen geenszins nieuw zijn voor het immuunsysteem, maar onderdeel zijn van de jaarlijkse griep. Vanwege kruisimmuniteiten zijn veel mensen al lang immuun voor SARS-CoV-2.

Cytokinestorm bedreigt gevaccineerden

De vaccins houden op hun beurt ernstige risico’s in: er zijn onvoldoende toxicologische onderzoeken uitgevoerd en veel aspecten van het werkingsmechanisme van de nieuwe vaccins zijn nog onbekend. Het is wetenschappelijk bewezen dat alleen het spike-eiwit zorgt voor de vorming van bloedstolsels – maar vaccins die de vorming van dit eiwit in het lichaam veroorzaken, worden nog steeds kritiekloos aangeprezen.

Dus als er komende winter coronagevallen worden geteld, zegt dr. Wolfgang Wodarg van het grootste belang om de vaccinatiestatus van de betrokken personen correct vast te leggen. De arts gaat ervan uit dat vooral onder gevaccineerden ernstige ziekten voorkomen.

Mensen hebben goede redenen om achterdochtig te zijn

Naar zijn mening moeten bijwerkingen van de vaccins volledig onafhankelijk van de autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor de goedkeuring van het vaccin worden geregistreerd en onderzocht. Voor hem is het huidige systeem gebaseerd op ernstige belangenverstrengeling. Bijwerkingen worden in de doofpot gestopt – dus mensen hebben goede redenen om achterdochtig te zijn.

Volgens Wodarg werd de bevolking deelgenoot gemaakt van een gigantisch, ongecontroleerd en totaal ondoorzichtig experiment – en dat onder het voorwendsel van een ‘noodsituatie’ waarin alles is toegestaan ​​en die voortdurend moet worden uitgebreid.

De dokter is heel duidelijk: er is geen reden om je te laten vaccineren. De vaccins helpen niet, beschermen niet en zijn door natuurlijke (kruis)immuniteit ook niet nodig. De vaccinatie maakt je ook niet vrijer: “Je wordt toch gecontroleerd”, waarschuwt hij met betrekking tot de vaccinatiepaspoorten. Dit alles gaat niet over gezondheid.

Hij constateert echter ook dat hersenspoeling in de mainstream media werkt. Hij bekritiseert niet alleen degenen die geld verdienen aan vaccinatie en het lijden van talloze mensen, maar ook journalisten die zwijgen in plaats van kritisch te rapporteren.

Voor Wolfgang Wodarg is het duidelijk: Wat er gaande is in de nasleep van de vermeende pandemie is een misdaad.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien + tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.