Dr. Wodarg en Dr. Yeadon roepen op tot een stopzetting van alle corona-vaccinatiestudies en roepen op tot het medeondertekenen van de petitie

Dr. Michael Yeadon, voormalig hoofd van de afdeling onderzoek naar ademhalingsziekten bij Pfizer, en longarts en voormalig hoofd van de afdeling volksgezondheid Dr. Wolfgang Wodarg hebben op 1 december 2020 bij het EMA, het Europees Geneesmiddelenbureau dat verantwoordelijk is voor de goedkeuring van geneesmiddelen in de hele EU, een aanvraag ingediend voor de onmiddellijke opschorting van alle SARS CoV-2-vaccinstudies, met name de BioNtech/Pfizer-studie op BNT162b (EudraCT-nummer 2020-002641-42).

Dr. Wodarg en Dr. Yeadon eisen dat – ter bescherming van het leven en de gezondheid van de vrijwilligers – de studies niet worden voortgezet totdat er een studieopzet beschikbaar is die geschikt is om tegemoet te komen aan de aanzienlijke veiligheidsproblemen die door een toenemend aantal gerenommeerde wetenschappers tegen het vaccin en de studieopzet zijn geuit.

Aan de ene kant eisen de indieners dat, vanwege het bekende gebrek aan nauwkeurigheid van de PCR-test, in een serieus onderzoek gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde Sanger-sequencing. Dit is de enige manier om betrouwbare uitspraken te doen over de effectiviteit van een vaccin tegen Covid-19. Op basis van de vele verschillende PCR-tests van zeer uiteenlopende kwaliteit kan noch het risico op ziekte, noch een mogelijk vaccinvoordeel met de nodige zekerheid worden vastgesteld, waardoor het testen van het vaccin op mensen op zich onethisch is.

Verder eisen zij dat het uitgesloten is, bijvoorbeeld door middel van dierproeven, dat risico’s die al bekend zijn uit eerdere studies en die deels voortkomen uit de aard van de coronavirussen, kunnen worden gerealiseerd. De punten van zorg zijn met name gericht op de volgende punten:

  • De vorming van zogenaamde “niet-neutraliserende antilichamen” kan leiden tot een overdreven immuunreactie, vooral wanneer de testpersoon na de vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte, “wilde” virus. Deze zogenaamde antilichaam-afhankelijke versterking, ADE, is al lang bekend uit experimenten met bijvoorbeeld coronavaccins bij katten. In de loop van deze studies stierven alle katten die in eerste instantie de vaccinatie goed verdragen na het vangen van het wilde virus.
  • Van de vaccinaties wordt verwacht dat ze antilichamen tegen de piek proteïnen van SARS-CoV-2 produceren. Spike proteïnen bevatten echter ook syncytine-homologe proteïnen, die essentieel zijn voor de vorming van de placenta bij zoogdieren zoals de mens. Het moet absoluut worden uitgesloten dat een vaccin tegen SARS-CoV-2 een immuunreactie tegen syncytine-1 teweegbrengt, omdat anders onvruchtbaarheid van onbepaalde duur kan leiden tot gevaccineerde vrouwen.
  • De mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer bevatten polyethyleenglycol (PEG). 70% van de mensen ontwikkelt antilichamen tegen deze stof – dit betekent dat veel mensen allergische, mogelijk fatale reacties op de vaccinatie kunnen ontwikkelen.
  • De veel te korte duur van de studie laat geen realistische inschatting toe van de late effecten. Net als bij de narcolepsiegevallen na de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep zouden miljoenen gezonde mensen aan een onaanvaardbaar risico worden blootgesteld als er een noodvergunning zou worden verleend en de mogelijkheid om de late effecten pas dan te observeren. Desondanks heeft BioNTech/Pfizer blijkbaar op 1 december 2020 een aanvraag voor een noodtoestemming ingediend.

Oproep tot hulp: Dr. Wodarg en Dr. Yeadon vragen zoveel mogelijk EU-bMgers om hun petitie mee te ondertekenen door de hier voorbereide e-mail naar het EMA te sturen.


Addendum: Vanwege gedeeltelijke overbelasting van de servers hier de inhoud van de e-mail en de contactadressen voor latere zelf-verzending:

Naar: [email protected]; [email protected]

Onderwerp: Co-signing the petition of Dr. Wodarg, Germany, and Dr. Yeadon, UK (submitted on 1-Dec-2020)

Dear Sir or Madam, I am hereby co-signing the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon to support their urgent request to stay the Phase III clinical trial(s) of BNT162b (EudraCT Number 2020-002641-42) and other clinical trials. The full text of the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon can be found here:

https://drive.google.com/file/d/1A6uh4pQclsTga-urLx6EUiX5N9n1NVgS/view?usp=sharing

I hereby respectfully request that EMA act on the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon immediately. Regards 

Bron: https://2020news.de/nl/dr-wodarg-en-dr-yeadon-roepen-op-tot-een-stopzetting-van-alle-corona-vaccinatiestudies-en-roepen-op-tot-het-medeondertekenen-van-de-petitie/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Dr. Wodarg en Dr. Yeadon roepen op tot een stopzetting van alle corona-vaccinatiestudies en roepen op tot het medeondertekenen van de petitie

  • 27 december 2020 om 11:54
    Permalink

    Onverantwoord zoals deze artsen zeggen.Er zijn vele middelen om deze griep te genezen en om ons immuunsysteem te versterken..BOVENOP EEN GEZONDE LEVENSWIJZE zouden wij dan al veel verder staan dan door de ganse soap die nu bezig is.En die de angst tot antigezondheid heeft aangewakkerd.Bovendien ben ik er stellig van overtuigd dat wij als ouderen meer moeten opletten omdat ons immuunsysteem verminderd met ouder worden..Ik ben zelf 76 en realist dus durf ik als vaste waarheid verkondigen dat ik eens moet het huidige met het eeuwige verwisselen.Zou toch wel durven hopen dat tegen dat het zover is de wereld van de coronagekte verlost is.Zodat ik op een waardige manier kan afscheid nemen van mijn familie.Artsen die de eed van Hypocrates gezworen hebt ik durf jullie te vragen help mij hierbij.Dank.

Reacties zijn gesloten.