Dr. Mike Yeadon’s laatste waarschuwing aan de mensheid

In een online geplaatst interview geeft voormalig vicepresident en hoofdwetenschapper van Pfizer gedurende 16 jaar, Dr. Mike Yeadon, een krachtige waarschuwing aan de mensheid dat zij wakker moeten worden voordat het te laat is, meldt dailyexpose.co.uk.

Dr. Yeadon schetst dat de regering het publiek gedurende de hele Covidpandemie heeft voorgelogen en dat het aan de massa’s is om hen te stoppen.

“Zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent, want ik waarschuw de mensen zo lang als ik kan en zo hard als ik kan, dat je op dit moment nog steeds je normale samenleving terug kunt nemen en het morgen weer terug kunt nemen,” zegt Dr. Yeadon.

In de video legt Dr. Yeadon uit dat de Covid-19 beperkingen die aan het begin van de pandemie werden ingevoerd (en nog steeds worden toegepast) niet werken. Hij legt bijvoorbeeld uit dat mondkapjes niet in staat zijn om de verspreiding van het vermeende virus te voorkomen en dat lockdowns de verspreiding nooit hebben vertraagd.

Bovendien vertelt Dr. Yeadon de kijkers dat zij “niet gevaccineerd hoeven te worden door onvoldoende geteste en tamelijk gevaarlijke, op genen gebaseerde, spike-eiwitten”, en dat zij in plaats daarvan moeten negeren wat corrupte wetenschappers hun vertellen te doen.

De voormalige vicepresident van Pfizer waarschuwt dat als de mensen in de komende weken niet wakker worden, zij de kans om hun vrijheden terug te nemen en terug te keren naar de normale samenleving zullen hebben verspeeld, aangezien vaccinpaspoorten zullen worden ingevoerd.

Dr. Yeadon legt in de video uit dat het regeringsbeleid – zelfs vóór het begin van de Covidpandemie – tientallen jaren van inzicht in de manier waarop mensen tegen besmettelijke ziekten moeten worden beschermd, op zijn kop heeft gezet, en noemde daarbij lockdowns als een belangrijk voorbeeld daarvan.

“Je moet symptomatisch zijn om besmettelijk te zijn, maar wat wij moeten doen is de zieken in quarantaine plaatsen, dat hebben we altijd gedaan.”

“We hebben voorheen altijd de zieken in quarantaine geplaatst omdat je op die manier voorkomt dat de rest van de bevolking besmet raakt. Het idee om de gezonden in quarantaine te plaatsen met deze zogenaamde lockdowns is dus een nieuwe uitvinding, en het heeft geen enkele basis, noch in de wetenschap, noch in de geschiedenis van het beheersen van epidemieën.”

Dr. Yeadon verklaart verder dat het massaal testen van de bevolking niet werd ingevoerd om gevallen van het Coronavirus op te sporen, maar om angst aan te jagen en zo de massa onder controle te houden. Hij verklaart ook dat asymptomatische gevallen het gezond verstand tarten omdat er tot het jaar 2020 geen geschiedenis is van virussen als deze.

“Het is een sterk evolutionair voordeel voor ons om ons er zeer van bewust te zijn of iemand al dan niet een bedreiging voor ons vormt, en het feit dat we daar erg goed in zijn zou je volgens mij moeten vertellen dat het betrouwbare gidsen zijn om te bepalen of iemand een bedreiging voor je is. Dus als ze niet symptomatisch zijn, zullen ze je niet besmetten met de griep.”

Dr. Yeadon legt verder uit dat Covid-19 wel een bedreiging vormt voor ouderen en mensen met onderliggende gezondheidsaandoeningen, maar geen risico vormt voor jongere, fitte en gezonde mensen. Voor de jongere demografie, zegt hij, vormt Covid-19 minder een bedreiging dan influenza.

Dr. Yeadon benadrukt dat desondanks regeringen over de hele wereld de massa’s blijven bevelen om weg te rennen en zich in hun huizen te verbergen, waardoor ze gedwongen worden tot onnodige lockdowns en zich moeten onderwerpen aan tirannieke beperkingen.

Aan het einde van de video besluit Dr. Yeadon met de verklaring dat hij oprecht is in zijn woorden en niet zou liegen, aangezien hij “absoluut niets anders dan kritiek en sociaal isolement” ontvangt van zijn gelijken.

“Ik waarschuw u dat regeringen over de hele wereld, en zeker die van u ter plaatse, tegen u liegen op verschillende manieren die voor u gemakkelijk vast te stellen zijn.”

Bron met video: FRONTNIEUWS d.d. 27 juli 2021

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Dr. Mike Yeadon’s laatste waarschuwing aan de mensheid

 • 29 juli 2021 om 20:11
  Permalink

  Aan iedereen kan ik de video aanraden van dr David Martin bij dr Reiner Fuellmich!
  En Delen!
  Sterkte aan iedereen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.