Dr Mike Yeadon – “Waarschuw iedereen om niet in de buurt van de extra vaccins te komen”

Dailyexpose sprak met Dr. Mike Yeadon over zijn visie op de experimentele Covid-19 vaccins, de medicijnregulatoren die ze goedkeuren en zijn angsten voor de toekomst.

“Ik ben me terdege bewust van de wereldwijde misdaden tegen de mensheid die tegen een groot deel van de wereldbevolking worden gepleegd.

Ik voel grote angst, maar ik laat me niet weerhouden om deskundige getuigenissen af te leggen aan meerdere groepen bekwame advocaten, zoals Rocco Galati in Canada en Reiner Fuellmich in Duitsland.

Ik twijfel er absoluut niet aan dat we in de aanwezigheid zijn van kwaadaardige – een vaststelling die ik nooit eerder heb gedaan in een 40-jarige onderzoekscarrière – en gevaarlijke producten.

In het Verenigd Koninkrijk is het overduidelijk dat de autoriteiten een koers willen varen die ertoe zal leiden dat zoveel mogelijk van de bevolking ‘vaccins’ krijgt toegediend. Dit is waanzin, want zelfs als deze middelen legitiem zouden zijn, is bescherming alleen nodig voor diegenen die een duidelijk verhoogd risico lopen aan het virus te overlijden. Bij die mensen zou zelfs kunnen worden aangevoerd dat de risico’s het dragen waard zijn. En er zijn zeker risico’s die wat ik noem ‘mechanistisch’ zijn: ingebouwd in de manier waarop ze werken.

Maar al die andere mensen, die in goede gezondheid verkeren en jonger zijn dan 60 jaar, misschien iets ouder, die komen niet om van het virus. Bij deze grote groep is het volstrekt onethisch om iets nieuws toe te dienen waarvan de mogelijkheid van ongewenste bijwerkingen na een paar maanden volstrekt niet is gekarakteriseerd.

In geen enkel ander tijdperk zou het verstandig zijn te doen wat als de bedoeling wordt aangegeven.

Aangezien ik dit met zekerheid weet, en ik weet dat degenen die het aansturen dit ook weten, moeten we ons afvragen: Wat is hun motief?

Hoewel ik het niet weet, heb ik sterke theoretische antwoorden, waarvan er slechts één betrekking heeft op geld en dat motief werkt niet, omdat hetzelfde kwantum kan worden bereikt door de eenheidskosten te verdubbelen en het middel aan half zoveel mensen te geven. Dilemma opgelost. Dus het is iets anders. Met de hele bevolking wordt bedoeld dat ook minderjarige kinderen en uiteindelijk baby’s in het net worden opgenomen, en dat interpreteer ik als een slechte daad.

Er is geen medische beweegreden voor. Terwijl ik weet dat het ontwerp van deze ‘vaccins’ tot gevolg heeft dat in het lichaam van de ontvangers het spike-eiwit tot expressie komt, dat op zichzelf nadelige biologische effecten heeft die bij sommige mensen schadelijk zijn (het op gang brengen van de bloedstolling en het activeren van het immuun ‘complementsysteem’), ben ik vastbesloten erop te wijzen dat degenen die geen risico lopen door dit virus, niet mogen worden blootgesteld aan het risico van ongewenste neveneffecten van deze middelen”.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.