Dr. McCullough: YouTube verwijdert inhoud over veiligheid COVID-19-vaccins

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Onderzoek toont aan dat het Youtube platform informatie filtert over vaccin bijwerkingen en bovendien promoot het ongebreideld gebruik van de experimentele farma producten.

Door Dr. PETER MCCULLOUGH, MD, MPH

YouTube is het meest gebruikte videoplatform ter wereld. Veel van mijn patiënten vragen: “Dokter, waarom horen we niets over de bijwerkingen van vaccins?” Mensen voelen zich verblind als ze een myocarditis, beroerte, bloedstolsels of andere veel voorkomende bijwerkingen van vaccins krijgen, maar kunnen er geen informatie over vinden met standaard Google-zoekopdrachten die op YouTube terechtkomen.

Ng en collega’s voerden een rigoureuze analyse uit van de YouTube-inhoud van het COVID-19-vaccin en ontdekten dat het platform over effectieve inhoudsmoderatie beschikt. Dit betekent dat wanneer u een zoekopdracht uitvoert, zij informatie over de veiligheid van vaccins van het platform verwijderen als ‘antivaccin’ en deze vervangen door irrelevante gezondheidsinformatie of pro-vaccininhoud.

Ng YMM, Hoffmann Pham K, Luengo-Oroz M Onderzoek naar het aanbevelingssysteem van YouTube in de context van COVID-19-vaccins: computationele en vergelijkende analyse van videotrajecten J Med Internet Res 2023;25:e49061 doi: 10.2196/49061  doi: PMID 10.2196/49061:  PMID: 3771324337713243

De auteurs noemen dit een “succes” van inhoudsmoderatie. Anderen zouden zeggen dat dit censuur is van waardevolle gezondheidsinformatie, vervangen door propaganda ter bevordering van nieuwe, experimenteel onveilige, ineffectieve genetische vaccins. 

Wat YouTube doet is heel beangstigend, de zelfuitgedrukte virtuositeit van de auteur is zelfs nog alarmerender, voegt Dr. MCCullough er nog aan toe.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.