Dr. Mayer: Verhoogde vaccinatie van jonge kinderen als oorzaak van verhoogde sterfte

🕒 Leestijd: 2 minuten

Het aantal vaccinaties voor kleine en zeer kleine kinderen is in de loop der jaren sterk gestegen. Het aantal gevallen van autisme is hierdoor snel toegenomen. De toegenomen bezorgdheid over de kwestie tijdens de C19-vaccinatiecampagne heeft er echter toe geleid dat het vertrouwen in het vaccineren van kinderen met 44% is gedaald. Nieuwe onderzoeksgegevens over een verband tussen vaccinatie en sterfte kunnen het vertrouwen verder doen wankelen. Dat stelt Dr. Peter F. Mayer op de site tkp.

Over de hele wereld worden steeds nieuwe aanvragen toegevoegd aan de immunisatieschema’s voor kinderen. Oostenrijk stopt bijvoorbeeld bij 52 injecties voor kinderen tot 15 jaar. In Kenia wordt geprobeerd vingerafdrukken te nemen van kinderen die direct na de geboorte worden gevaccineerd, zodat ze later in hun leven kunnen worden geïdentificeerd.

Een recente collegiaal getoetste studie gepubliceerd in het medische tijdschrift Cureus , getiteld Reaffirming a Positive Correlation Between Number of Vaccine Doses and Infant Mortality Rates: A Response to Critics : A response to the critics) laat een positief verband zien tussen het aantal toegediende vaccindoses baby’s en kindersterftecijfers.

De studie bevestigde een studie uit 2011 van dezelfde onderzoekers , die een positief verband vond tussen het grotere aantal vaccins dat aan zuigelingen wordt gegeven in de meeste ontwikkelde landen en hogere kindersterfte.

De oorspronkelijke studie, gepubliceerd in het tijdschrift Human and Experimental Toxicology in 2011, evalueerde gegevens uit 2009 van ontwikkelde en onderontwikkelde landen over de hele wereld en ontdekte dat de meeste kindersterfte plaatsvond in ontwikkelde landen, waar zuigelingen het hoogste aantal vaccindoses kregen, tussen 21 en 26 doses in totaal. In de Verenigde Staten krijgen baby’s jonger dan één jaar 26 doses vaccin – het hoogste aantal vaccindoses van welk land dan ook.

De studie, waarin het vermoedelijke verband tussen vaccinatie en kindersterfte werd onderzocht, was gebaseerd op gegevens over vaccinatieschema’s voor zuigelingen die zijn verzameld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) en verschillende nationale regeringen. . De studie, gepubliceerd in februari 2023, analyseerde gegevens uit 185 landen, terwijl de oorspronkelijke studie uit 2011 slechts gegevens uit 30 landen omvatte. Maar zelfs met de gegevens uit alle 185 landen konden de auteurs hun oorspronkelijke bevinding herhalen dat hoe meer vaccindoses aan zuigelingen worden gegeven, hoe hoger het kindersterftecijfer in een land.

Een studie uit 2021 onderzocht het mogelijke verband tussen vaccinaties en wiegendood (SIDS). Toen hij de kindersterfte beoordeelde die tussen 1990 en 2019 aan het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) was gemeld, ontdekte hij “dat een aanzienlijk deel van de kindersterfte en gevallen van wiegendood plaatsvond in de tijd in de buurt van de toediening van het vaccin. Ongeveer 58 procent van de 2.605 kindersterfte na vaccinatie die tussen 1990 en 2019 aan VAERS werd gemeld, vond plaats binnen drie dagen (72 uur) na vaccinatie en 78,3 procent binnen zeven dagen na vaccinatie.

De studie concludeerde dat hoewel het niet bewijst dat vaccins wiegendood veroorzaken, het wel veiligheidssignalen geeft die wijzen op een causaal verband tussen vaccinatie en wiegendood.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negen − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.