Dr. Martin rechtuit in EU parlement: De natuur en wetenschap zijn gekaapt door de industrie met dit bio wapen

🕒 Leestijd: 5 minuten

Dr. David Martin neemt in het EU parlement geen blad voor de mond over de historische context van de COVID-19 pandemie en zijn waarschuwing aan het Europees Parlement over de weaponisering van de natuur. Hij benadrukt het gebrek aan morele verantwoordelijkheid in de wetenschap en misdaad bij het omgaan met pathogenen. De toespraak biedt een kritische blik op de rol van biologische patenten en corporate belangen in de huidige pandemie.

De natuur is gekaapt. De wetenschap is gekaapt.

Dr. Martin geeft aan dat hij een decennium geleden al had gewaarschuwd voor de “weaponization of nature” tegen de mensheid. Zijn vrouw, Kim Martin, heeft hem aangemoedigd om zijn informatie over de pandemie te delen, omdat zij gelooft dat de waarheid ingrijpende gevolgen heeft voor de wereld. Hij bespreekt de kwestie van biologische patenten en hoe de COVID-19 pandemie als een kans kan worden gezien om na te denken over wie we willen zijn en hoe we willen dat de mensheid eruitziet. Hij betoogt dat biologische patenten een bedreiging vormen voor de basisprincipes van de wetenschap en het menselijk leven en dat ze moeten worden afgeschaft. Hij spreekt zijn bezorgdheid uit over de rol van farmaceutische bedrijven en hun winstgerichte benadering van gezondheid.

Hier kan u een volledige vertaalde video vinden van de speech. met de transcriptie

Historische context van de pandemie

Dr. Martin legt uit dat coronavirus als infectieus model al in 1965 werd geïsoleerd en als pathogeen werd geïdentificeerd. Hij identificeert coronavirus als een pathogeen dat kon worden gebruikt en gewijzigd voor een hele reeks redenen. Het virus werd toen beschouwd als een mogelijk wapen in biologische oorlogvoering en biochemisch terrorisme. Dit is een probleem dat niet pas de afgelopen vijf of zes jaar is ontstaan, maar al sinds het begin van de 20e eeuw, toen in Centraal-Europa de discussie startte over de militaire toepassingen van biowetenschappen.

“This is an act of biological and chemical warfare perpetrated on the human race” – verwijzend naar de pandemie en het manipuleren van pathogenen voor militaire en financiële doeleinden.

De misvattingen rond de pandemie

Volgens Dr. Martin is de misvattingen rond de pandemie, namelijk dat het een willekeurig verschijnsel zou zijn dat op magische wijze ontstaan is. In werkelijkheid is er geen sprake van een “nieuwe ziekte”, maar is er sprake van een politieke en economische aangelegenheid. Ook zijn er misvattingen rondom het idee van een pan influenza of pan coronavirus vaccin, die volgens Dr. Martin een financieel frauduleuze actie is.

Een stukje van zijn lezing:

Mijn rol vandaag is: om dit gesprek in een historische context te plaatsen, want dit is niet iets van de afgelopen 3 jaar. Ook niet van de jongste 5 of 6 jaar.
Dit is eigenlijk een doorlopende kwestie die waarschijnlijk in het begin van de 19e eeuw hier in Europa is begonnen. Maar zeker tegen 1913, 1914 begonnen de gesprekken hierover in Centraal Europa.
De ‘pandemie’ die we de afgelopen jaren ‘zouden’ hebben gehad, is ook niet van de éne op de andere dag ontstaan. In feite begon de ‘ pandemie’ met behulp van het coronavirus in een heel andere tijd. De meesten van jullie weten niet dat het Coronavirus als model van een ziekteverwekker in 1965 werd geïsoleerd.
Coronavirus werd in 1965 geïdentificeerd als één van de éérste besmettelijke… kopieerbare virale modellen dat kon worden gebruikt om een reeks andere ervaringen
van de menselijke conditie aan te passen.
Het werd nml. ooit geïsoleerd in verband met gewone verkoudheid. Maar wat bijzonder interessant is aan die isolatie in 1965… was dat het onmiddellijk werd geïdentificeerd als een ziekteverwekker die kon worden gebruikt én aangepast voor een heleboel redenen.
En je hebt me goed gehoord, dat was in 1965. En trouwens, deze dia’s zijn publiek domein. Je mag elke referentie bekijken. Elke opmerking die ik maakte is gebaseerd op gepubliceerd materiaal, dus zorg ervoor dat je die referenties bekijkt.
Maar in 1966 werd het allereerste CoV Coronavirus model gebruikt als transatlantisch biologisch experiment bij menselijke manipulatie.
En je hoorde de datum 1966. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Dit is dus niet zomaar iets, dit is eigenlijk iets dat al lang in de maak is.
Een jaar voordat ik werd geboren, hadden we het eerste trans-Atlantische coronavirus gegevens-uitwisselings-experiment tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.
En in 1967, mijn geboortejaar, deden we de eerste proeven om mensen in te enten met een gemodificeerd coronavirus. Is dat niet verbazingwekkend?
56 jaar geleden…. het “plotselinge succes” van een ziekteverwekker die al 56 jaar in de lift zit.
Daar wil het het met jullie over hebben… Waar waren wij eigenlijk toen we de biologische en chemische wapenverdragen schonden?
Waar waren we als menselijke beschaving toen we dachten dat het acceptabel was om een ziekteverwekker voor de Verenigde Staten te nemen en de wereld ermee te besmetten?
Waar was dat ‘gesprek’ en wat had dat gesprek moeten zijn in 1967? … Dat gesprek werd nooit gevoerd.
Ironisch genoeg werd de doordeweekse verkoudheid een hersenschim in de jaren 70
In 1975, 1976 en 1977 begonnen we uit te zoeken hoe we het coronavirus konden aanpassen… door het in verschillende dieren te stoppen,
varkens en honden.
En niet verrassend, tegen de tijd dat we in 1990 aankwamen, ontdekten we dat coronavirus als een besmettelijk agens een industrieel probleem was voor twee primaire industrieën. De industrieën van honden en varkens…

“Gain-of-function is the most dangerous form of biotechnology that exists” – oproep tot het onmiddellijk verbieden van gain-of-function onderzoek wegens de onvoorspelbaarheid van de gevolgen.

Gain-of-function onderzoek

Dr. Martin verklaart hoe “gain-of-function” onderzoek, wat betekent dat er bewust veranderingen in virussen of andere pathogenen worden aangebracht om hun eigenschappen te veranderen, de gevaarlijkste vorm van biowetenschappen is die er bestaat. Dit soort onderzoek dient volgens hem onmiddellijk verboden te worden, omdat het onvoorziene resultaten kan hebben die catastrofaal kunnen zijn. Daarnaast gaat hij in op de politisering en financiële belangen van sommige organisaties die betrokken zijn bij gain-of-function onderzoek.

Dr. Martin spreekt over de invloed van de COVID-19 pandemie op de samenleving en de economie. Hij betoogt dat de pandemie de kwetsbaarheden van ons politieke en economische systeem heeft blootgelegd en dat het bepalend zal zijn voor de toekomst van de mensheid. Hij roept op tot een heroverweging van de menselijke waarden en het herstellen van de harmonie tussen mens en natuur.

“We have a moral obligation to govern science well” – Dr. Martin benadrukt de ethische verantwoordelijkheid van wetenschappers en wetenschappelijke organisaties.

De dokter benadrukt dat wetenschap niet los kan staan van ethiek en verantwoordelijkheid. Wetenschappers moeten zich bewust zijn van de gevolgen van hun werk en verantwoordelijkheid nemen voor de effecten ervan op mens en milieu. Hij pleit ook voor transparantie in wetenschappelijke onderzoeken, zodat de bevolking kan begrijpen wat er gebeurt en hierover geïnformeerde beslissingen kan nemen.

“Corporations must assume 100% product liability for every injury and every death that they maintain” – pleit voor verantwoordelijkheid van bedrijven bij het ontwikkelen van producten zoals vaccins en medicijnen.

De noodzaak van verantwoording

Bedrijven die producten ontwikkelen, zoals vaccins en medicijnen, zouden volledig verantwoordelijk moeten zijn voor de gevolgen van hun producten wanneer deze gevolgen schadelijk of dodelijk blijken te zijn. Momenteel zijn vaccinproducenten beschermd tegen productaansprakelijkheid, wat volgens hem een onwenselijke situatie is. Hij roept op tot meer verantwoordelijkheid in de markt en tot oplossingen die daadwerkelijk de veiligheid en gezondheid van mensen beschermen.

Dr. Martin besluit de presentatie met een oproep tot collectieve actie om een einde te maken aan de weaponisering van de natuur. Hij benadrukt dat deze situatie niet normaal is en dat het is aan ons als mensheid om te beslissen wie we willen zijn en wat we willen dat onze wereld eruit ziet. Hoewel de huidige pandemie uitdagend is, vertegenwoordigt het ook een kans om als samenleving te heroverwegen wat we belangrijk vinden en wat we willen voor onze toekomst.

“We need to use this pandemic as an opportunity to reflect on who we want to be and what we want humanity to look like” – Dr. Martin concludeert met een oproep tot een collectieve actie om de weaponisering van de natuur te stoppen en een nieuwe, meer ethische toekomst te creëren.

originele video op youtube

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 − 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.