Dr. Malone legt onzichtbare macht achter crises bloot

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Dr. Robert Malone schuift aan bij Steve Bannon’s War Room en laat een bom vallen over de kennis van de Amerikaanse inlichtingendiensten over een besmettelijke mutatie die de CCP in november 2019 in de doofpot probeerde te stoppen. Dr. Malone en Bannon schetsen de geschiedenis van de convergentie en corruptie van de administratieve staat met de inlichtingengemeenschap.

In Bannon’s War Room ontmaskerde hij de onzichtbare hand achter de eindeloze oorlogen, censuur en pandemieën.

“De CIA is op dit moment de machtigste organisatie ter wereld. Binnen de CIA zijn allerlei groepen actief die zoveel mogelijk geld en macht proberen te vergaren.”

“De Amerikaanse spionagedienst opereert grotendeels zelfstandig, als een soort bedrijf.”

“De coronacrisis gaf de CIA de mogelijkheid om in korte tijd heel veel kapitaal te vergaren. Ze hebben dat geld gebruikt om hun missies uit te breiden.”

Volgens Malone zit de CIA ook achter wat hij het censuur-industrieel complex noemt en het militair-industrieel complex. Scott Gottlieb, voormalig directeur van de FDA en bestuurslid van farmareus Pfizer, had nauw contact met Twitter en andere social media om bepaalde berichten te laten censureren. Volgens Malone, is hij ook nauw betrokken is bij de inlichtingendiensten.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.