Dr. Hodkinson: Dit is de grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek

🕒 Leestijd: 3 minuten

(Youtube gebande video, vertaling Google)

“De grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek”: Dr. Roger Hodkinson, in Cambridge opgeleide patholoog, bestempelt COVID-maatregelen als “schandalig” in een besloten vergadering met Canadese functionarissen (moet je zien/delen!)

In deze geheime zoomopname:

  • top Canadees patholoog Hodkinson, wiens bedrijf Covid-19 PCR-tests verkoopt;
  • veroordelt degenen die verantwoordelijk zijn voor lockdown en maskers;
  • Noemt Cov-19 “een slechte griep;
  • zegt dat een positieve test GEEN infectie betekent en dat” alle testen moeten stoppen.

Op 17 november verscheen een video op sociale media, beschreven als een privé-audio-opname van een bijeenkomst die vorige week in Alberta, Canada werd gehouden. Je hoort de Britse stem van ene Dr. Roger Hodkinson, die de maatregelen van Covid-19 decimeert als dodelijk, vals en “schandalig”.

Dr. Hodkinson is de voorzitter van de commissie van het Royal College of Physicians and Surgeons in Ottawa, CEO van een groot particulier medisch laboratorium in Edmonton, Alberta en voorzitter van een medisch biotechnologiebedrijf dat een Covid-19-test verkoopt.

Hier is het volledige transcript van wat hij zei:

“Dit is Dr. Hodkinson. Ik wilde u even laten weten dat ik er klaar voor ben.”
“Oké, we horen graag van je dat de vloer van jou is.”

“Hartelijk bedankt. Ik stel de gelegenheid op prijs om u over deze zeer belangrijke kwestie toe te spreken. Wat ik ga zeggen is lekentaal en bot. Het is een tegenverhaal, en dus denk je niet meteen dat ik een kwakzalver ben. Ik ga mijn referenties kort schetsen, zodat je begrijpt waar ik vandaan kom in termen van kennisbasis in dit alles.

Ik ben een medisch specialist in pathologie, waaronder virologie. Ik heb een opleiding gevolgd aan de universiteit van Cambridge in het VK. Ik ben de ex-voorzitter van de afdeling pathologie van de Medical Association. Ik was voorheen universitair docent aan de Faculteit der Geneeskunde en gaf veel les. Ik was de voorzitter van de Royal College of Physicians of Canada Examination Committee and Pathology in Ottawa, maar meer nog, ik ben momenteel de voorzitter van een biotechnologiebedrijf in North Carolina dat de COVID-19-test verkoopt.

En je zou kunnen zeggen dat ik hier wel een beetje van af weet. De bottom line is simpelweg dit:

Er is een volkomen ongegronde publieke hysterie die wordt aangestuurd door de media en politici. Het is schandalig. Dit is de grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek. Er is absoluut niets dat kan worden gedaan om dit virus te beheersen. Behalve het beschermen van oudere, meer kwetsbare mensen. Het moet worden gezien als niets meer dan een slecht griepseizoen.

Dit is geen ebola. Het is geen SARS. Het is politiek die met medicijnen speelt en dat is een heel gevaarlijk spel. Er is geen andere handeling nodig dan vorig jaar toen we ons onwel voelden. We bleven thuis, namen noedelsoep met kip, we gingen niet op bezoek bij oma en we besloten wanneer we weer aan het werk zouden gaan. We hadden niemand nodig om het ons te vertellen.

Maskers zijn volkomen nutteloos. Er is geen enkele bewijsbasis voor hun effectiviteit. Papieren maskers en stoffen maskers zijn gewoon deugdsignalering. Ze worden meestal niet eens effectief gedragen. Het is volkomen belachelijk. Het zien van deze ongelukkige, ongeschoolde mensen – ik zeg dat niet in negatieve zin – het zien van deze mensen rondlopen als lemmingen, gehoorzaam zonder enige kennisbasis, om het masker op hun gezicht te zetten.

Sociale afstand nemen is ook nutteloos omdat Covid wordt verspreid door aërosolen die ongeveer 30 meter reizen voordat ze landen. Behuizingen hebben zulke vreselijke onbedoelde gevolgen gehad. Overal zou morgen moeten worden geopend, zo goed als werd vermeld in de verklaring van Great Barrington die ik voorafgaand aan deze bijeenkomst verspreidde.

En een woord over testen: ik wil benadrukken dat ik bezig ben met testen voor Covid. Ik wil benadrukken dat positieve testresultaten, geen klinische infectie betekenen. Het leidt gewoon tot publieke hysterie en alle testen moeten stoppen. Tenzij u zich in het ziekenhuis meldt met een ademhalingsprobleem.

Het enige dat u hoeft te doen, is de kwetsbaren beschermen en ze allemaal door sturen naar de verpleeghuizen die onder uw controle staan, ze allemaal 3000 tot 5000 internationale eenheden vitamine D elke dag te geven, waarvan is aangetoond dat het de kans op infectie drastisch vermindert.

En ik wil u er allemaal aan herinneren dat als u de statistieken van de provincie gebruikt, het risico van overlijden onder de 65 jaar in deze provincie één op 300.000 is. Een op de 300.000 !

Je moet hier grip op krijgen. De omvang van de reactie die u onderneemt zonder dat er bewijs voor is, is volkomen belachelijk gezien de gevolgen van het handelen op een manier die u voorstelt. Allerlei zelfmoorden, bedrijfssluitingen, begrafenissen, bruiloften enz. het is gewoon schandalig!

Het is gewoon weer een slechte griep en daar moet je je verstand bij houden. Laat mensen hun eigen beslissingen nemen. Je zou helemaal uit de geneeskunde moeten zijn. Je wordt over het tuinpad geleid door de hoofdarts van gezondheid van deze provincie. Ik ben absoluut verontwaardigd dat dit niveau wordt bereikt.

Het moet morgen allemaal moeten stoppen!

Hartelijk bedankt. “

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Dr. Hodkinson: Dit is de grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek

  • 11 december 2020 om 18:55
    Permalink

    Ik lees voortdurend dergelijke berichten over de Corona virus. Ik geloof en ga op mijn gevoel af en dit bevestigd keer op keer mijn gevoel. Het idee dat wij allen belazerd worden, wij onze vrijheden moeten laten afpakken, onschuldige kleine en middelgrote bedrijven kapot gaan, ga zo maar door. Dit maakt ons zo boos. Ik hoop dat er snel een schriftelijk rapport komt die iedereen kan overtuigen dat dit virus een grote farce is.

Reacties zijn gesloten.