Dr. Denis die de coronamaatregelen kritisch bekijkt is geschorst, bekijk zijn videoverhaal. Geeft u een steuntje? (Factcheck VRT artikel)

🕒 Leestijd: < 1 minuut

VRT: Een huisarts uit Emblem (Ranst) is voor onbepaalde duur geschorst. Eerst werd hij door de huisartsenkring Pallieterland en omgeving geschorst, schrijft Gazet van Antwerpen, omdat hij tijdens een wachtdienst geen mondmasker wilde dragen. Daarna werd ook zijn vergunning om als arts te mogen werken, ingetrokken door de Provinciale Geneeskundige Commissie. Volgens de commissie brengt hij patiënten en de volksgezondheid in gevaar, omdat hij de coronapandemie afdoet als een complot. De arts trok daarop naar de Raad van State, maar daar kreeg hij ongelijk.

Lees verder… https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/01/27/huisarts-geschorst/

Factcheck A.V.V.:
Dr. Johan Denis heeft geen ongelijk gekregen bij de raad van state, deze stelling klopt niet. De procedure bij de raad van state werd geweigerd omdat deze als niet dringend beschouwd werd.

Ondertussen heeft Dr. Johan Denis een video getuigenis gemaakt. Onderstaande kan u zijn verhaal horen.

Geeft u hier onderaan Dr. Denis een steuntje?

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

48 gedachten over “Dr. Denis die de coronamaatregelen kritisch bekijkt is geschorst, bekijk zijn videoverhaal. Geeft u een steuntje? (Factcheck VRT artikel)

 • 29 januari 2021 om 19:04
  Permalink

  Bravo dokter Johan Denis en de anderen die van zich laten horen, niet anoniem maar zoals u doet in volle verantwoordelijkheid. Dat is heldhaftig. Respect! Zoals Sam Brokken zei, we zijn in een oorlog verwikkeld en na de bevrijding zal de rekening gemaakt worden, zullen schuldigen aangeduid worden, veel meelopers helaas, maar ook diegenen die hun rug recht hielden en streden voor de waarheid. Bedankt. En plaatsvervangende schaamte voor de onheuse behandeling die u nu ten deel valt.

  Beantwoorden
 • 30 januari 2021 om 06:31
  Permalink

  Ik steun Dokter Denis , een moedig man die zijn funktie als geneesheer ten harte neemt .

  Beantwoorden
 • 30 januari 2021 om 10:44
  Permalink

  Iemand die niet “in de pas” loopt wordt geschorst en gebroodroofd. Kritische stemmen worden monddood gemaakt. Zelfs al zouden deze artsen het compleet verkeerd voor hebben, dan is zoiets in een democratie totaal onaanvaardbaar. De beschaafde manier om opinies en beweringen te weerleggen is om er gedocumenteerde en onderbouwde factchecks op los te laten.

  Beantwoorden
  • 30 januari 2021 om 22:18
   Permalink

   Ik steun dr. Denis omdat hij de eed van Hippocrates indachtig is en toepast.
   Hij komt op voor de gezondheid en de rechten van de mens!
   Hij is een arts die jarenlang zijn beroep heeft uitgeoefend ten dienste van het welzijn van de mens.
   En dan beslissen een paar Untermenschen, die absoluut niet het beste met de mensheid voorhebben om deze arts te ontheffen van zijn beroep en hem opsluiten. De fascistische artsen & co tijdens de beide WO werden wel met open armen ontvangen in de US, Zuid-Amerika en Europa. Dat vertelt genoeg!
   Doen de overheid, de artsen, apothekers, biologen echt iets aan de stijgende lijn van mensen met obesitas, diabetes 2, kanker, zware chronische en fatale long-en hartaandoeningen, chronische ziektes die overal en massaal de kop opsteken?! Idem voor de auto-immuunziektes. De depressies, de angststoornissen die de staat en farmaceutische industrie tonnen geld opbrengt. Het aantal zelfmoorden dat stijgt. Zijn zij daar bezorgd om????? Neen!!!!! Waarom zouden ze het nu plots wel zijn?! Komaan, denk na. Dit is toch niet normaal!!!Laten we overal ter wereld onze stem horen, mekaar steunen ipv te verraden en iets ondernemen.
   Met dank aan dr. Denis en allen die met hart en ziel voor het welzijn van ons mensen vechten.

   Beantwoorden
   • 4 februari 2021 om 21:59
    Permalink

    Bedankt voor je kritisch wetenschappelijk denken, Johan. Op een moment dat onze klassieke geneeskunde geen raad weet met functionele aandoeningen, waarop ze geen diagnose kan plakken, is het op zijn minst wetenschappelijk te verdedigen uiterst voorzichtig te zijn als we de lange termijn gevolgen van een vaccin niet kennen. Het bewijs leveren van een causaal verband is niet alleen uiterst moeilijk, ook onschatbaar duur én wie staat erom te springen, tenzij om het te boycotten. Aub collega’s, de tijd van autoritaire uitspraken is voorbij; stop dat sentimentele geschreeuw en hou u aan wetenschappelijke twijfel.

    Beantwoorden
 • 30 januari 2021 om 12:50
  Permalink

  Dit ‘ virus’ is een strijd tussen de traditionele en de alternatieve geneeswijzen, tussen het traditioneel denken en het alternatief denken. Ik maak me niet echt zorgen , ieder die verkeerd zaait zal het als een katapult in zijn gezicht terugkrijgen.

  Beantwoorden
 • 30 januari 2021 om 18:37
  Permalink

  Heel veel sterkte aan deze moedige dokter! Een arts met een hart voor zijn patiënten terwijl er zoveel artsen niets durven zeggen, of enkel hun portefeuille willen vullen.

  Beantwoorden
 • 30 januari 2021 om 19:04
  Permalink

  In debat gaan durvan ze niet. Dan maar de mond snoeren. Wat een fijne politiek.

  Beantwoorden
  • 31 januari 2021 om 21:43
   Permalink

   Beste Dr Johan Denis, mijn grootste respect voor jouw moed, het feit dat jij je hoofd boven het maaiveld durft te steken en je heldere analyses: er is geen pandemie, mondmaskers zijn onzin voor gezonde mensen, de lockdown zorgt voor een monumentale nevenschade en de ‘vaccins’ zijn gewoon een gevaarlijk genetisch experiment. Hopelijk durven nog meer collega’s van jou dezelfde moedige stelling openbaar innemen, zodat anders denkende artsen gehoord worden en niet meer weggezet worden als aanhangers van ‘complottheorieën’.

   Beantwoorden
 • 31 januari 2021 om 12:29
  Permalink

  Beste Johan, de inquisitie draait op volle toeren. Zoals we in onze factsheet hebben vermeld zijn er volgens de laatste enquête minstens 9% artsen die kritische vragen stellen over de huidige gang van zaken. Er zijn ongeveer 55.000 artsen in België, dit betekent dat we alleen al in België, met een 5000 artsen zijn die ernstige vragen stellen over het medische beleid. Dit wordt een bedreiging voor de gigantische corrupte farmaceutische industrie en het zich installerende totalitair regime!
  Men tracht hier nu een voorbeeld te stellen door artsen zelfs te schorsen omdat ze anders denken. Tijdens de top van de paniekzaaierij werden er verschillende artsen – die in hospitaalverband werken – stante pede ontslaan omdat ze wetenschappelijke vragen stellen. De Orde van Geneesheren vraagt letterlijk in deze om gewoonweg alle wetenschappelijke evidentie te vergeten en de regeltjes maar te volgen, zinvol of niet? De wetenschappelijke onderbouwde argumenten die we aanreiken kunnen immers niet weerlegd worden.
  Wetenschap is een open geest houden, en een gezonde nieuwsgierige onderzoeksingesteldheid! Dit past natuurlijk niet in het algemeen verhaal.
  In mijn directe vriendenkring zijn er nu reeds 2 artsen geschorst omdat ze vragen stellen en 3 artsen moeten zich binnenkort voor de onderzoekscommissie komen verantwoorden. Er moeten nu koppen vallen om de waarheid onder tafel te houden, dit zal niet blijven duren. De Orde van Geneesheren is in deze wetgever, rechter en inquisiteur tegelijkertijd!
  Wat er nu gebeurt kan alleen maar helpen om al het ‘onlicht’ aan de dag te brengen!
  Bedankt vriend voor je INTEGRITEIT en moedige OPRECHTHEID !
  Ik steun je voor 200% !
  “Uiteindelijk komt alles goed, en als het nog niet goed is dan is het nog niet het einde …!” (Christina von Dreien)
  Dr Leo Van den Bossche – huisarts

  Beantwoorden
  • 6 maart 2021 om 13:49
   Permalink

   Ik sluit me aan bij jouw woorden en geef ook al mij steun aan Johan.

   Hilde Van Bulck

   Beantwoorden
  • 26 mei 2021 om 22:23
   Permalink

   Mooi gesproken Leo,
   Ik hoop dat veel meer artsen het licht gaan zien , ook in nederland .
   Fijn dat jullie zich openlijk uitspreken , bedankt daarvoor !
   met vr groet
   Hans Dokman zoetermeer NL

   Beantwoorden
 • 31 januari 2021 om 17:25
  Permalink

  Heel moedig om in België als dokter een standpunt in te nemen dat haaks staat op dat van de (h)orde der geneesheren.
  Het gevolg laat zich raden: “le premier qui dit la vérité, il doit être exécuté” (cfr Guy Béart).
  Maak iedereen monddood die het waagt een kritische stem te laten horen, maar intussen zijn dat er wereldwijd vele duizenden.
  Hoe lang gaan ze dat volhouden?
  Ik dacht dat wij leefden in een democratie waar het toegelaten is om een eigen mening te hebben.
  Blijkbaar niet, dus!

  Beantwoorden
 • 31 januari 2021 om 18:20
  Permalink

  Petje af voor deze moedige dokter er zouden meer als hem moeten opstaan en de stem laten horen!
  Want dit gaat helemaal de verkeerde kant op.
  Ik maak me als burger en als vader heel veel zorgen.
  Gr.

  Beantwoorden
  • 7 februari 2021 om 02:23
   Permalink

   En terecht, het gaat serieus de verkeerde kant op.
   Je moet die satanisten als geldverbrander Vandenbroucke en WEF hondje Decroo hun muil maar eens gade slaan.

   Beantwoorden
 • 31 januari 2021 om 21:21
  Permalink

  Zoals je zelf zegt…waarheid kan niet worden tegengehouden….iedereen moet zijn steentje bijdragen en zijn omgeving wakker schudden …
  Een aanrader is ook het boek “corona vals alarm ” van Sucharit Bhakdi en Karina Reiss

  Beantwoorden
 • 31 januari 2021 om 21:40
  Permalink

  Zolang er moedige mensen als u blijven bestaan is er nog een sprankeltje hoop . Het probleem situeert zich echter niet uitsluitend bij de beleidsmakers , virologen en big pharma maar ook bij de grote massa bange , naïeve en laffe mensen . Het is spijtig genoeg een biologisch gegeven dat de grote massa zeer gemakkelijk te manipuleren is .
  Respect dokter !
  Alain de Bondt

  Beantwoorden
 • 1 februari 2021 om 20:09
  Permalink

  Het gevaar van een technocratie is dat iedereen de speelbal wordt van het systeem, vooral diegenen die er het meest aan bijdragen. Niets of niemand mag de “wetenschappelijke consensus” in vraag stellen, laat staan tegenspreken. Elke kritische bemerking zou gezichtsverlies of erger kunnen betekenen voor de huidige machthebbers, dus moeten ze wel verder door in het “gangbare verhaal”… Dat verheft aldus het verhaal de facto tot een dogma!
  Wanneer zelfs een open debat niet meer mogelijk is, weet je zeker dat je niet mag inbinden. Er zijn genoeg mensen die niet willen meedoen met deze doorgedreven menshouderij. Samen staan we sterk!
  Doe zo voort Johan en anderen!

  Beantwoorden
 • 2 februari 2021 om 12:48
  Permalink

  Super bedankt, Dr Denis, voor uw moedige getuigenis !!!

  Beantwoorden
 • 3 februari 2021 om 09:38
  Permalink

  Steunbetuiging – getuigenis: Zo’n 50 jaar geleden “ontdekte” ik de homeopathische geneeskunde en koos daarvoor. Ook later voor mijn kinderen. We werden al bestempeld als alternatievelingen. De keuze voor homeopathische geneeswijze kon er met gemak bij. Familie was niet aan onze kant. Maar we waren jong, en ik stond met alle graagte op de barricade met mijn grote vlag. Zo’n 35 jaar geleden werd Johan Denis mijn homeopaat. Johan, ook met zijn vlag op de barricade en net zoals ik eigen-zinnig en zo bekommert over onze mensheid en alles wat leeft! Johan stopte voor een lange periode met zijn praktijk, hij ging te voet naar Compostella, daarom zocht ik naar een andere homeopaat.
  Toen hadden we nog een keuze: kiezen voor Homeopathie; voor biovoeding, we opende een natuurvoedingswinkel, de 2 de in Vlaanderen; onze kinderen naar de Rudolf Steiner school; etc.
  We leefden ons alternatief leven, wat niet altijd even gemakkelijk was en is.
  Al die tijd wist ik hoe het in de wereld aan toe ging! Economische, klimaat, armoede, oorlogen, vluchtelingen.
  Ik werkte in de sociale sector en daar kon ik mensen helpen om zicht te krijgen op een voor hen iets betere toekomst.
  En toen, gebeurde er iets fenomenaals. Een virus, corona genoemd, trad aan. Waar de mensheid blijkbaar niet zo goed op reageert.
  Ik wist meteen, dit virus was en is er niet zo maar! Voor mij is het een gevolg van…
  In het begin stond ik weer met mijn vlag op de barricade, erg boos! Niet op dat virus, maar op werelds grote wanbeleid! Maar het vuur dat raasde door mijn bloed was niet goed voor mijn gezondheid. Wat had ik te leren, over mijzelf, in deze bizarre tijd? Durven daar naar te kijken vraagt om veel moed. Ondertussen was Johan Denis terug op mijn pad gekomen, iets voor dat het virus aantrad, en werd ik weer zijn patiënt. Johan, nog steeds eigen-zinnig, vurig strijder, heftig bekommert om de gezondheid van zijn medemensen.
  Dan hoor ik van hem: ik ben geschorst! Daar sta je dan als patiënt. Wat te doen, hoe je hierbij te voelen. Om me niet helemaal monddood te voelen, deze steun voor hem en al de artsen en gezondheidswerkers die nu bedreigd worden. Zoveel dank voor jullie grote moed van al die jaren!
  Paracelcus, Hahnemann, Rudolf Steiner, Edward Bach, en al die andere helder denkende artsen ten spijt, nog steeds viert geld en macht hoogtij. Zo jammer voor zoveel mensen die geholpen kunnen worden met een zachte en daad-werkelijke geneeswijze.
  Mag ik iedereen die dit leest volgende tekst schenken, tekst van Rudolf Steiner. Een tekst die er voor mij nu heel erg toe doet:

  Wijsheid doorlichte ons
  Liefde doorgloeie ons
  kracht doordringe ons
  dat wij worden tot helper der mensheid
  en dienaar der heilige zaak
  onbaatzuchtig en trouw

  Beantwoorden
 • 3 februari 2021 om 20:57
  Permalink

  Véél respect voor uw moed ! Wij delen dit volop verder, want dat zullen ze niet stoppen ! We worden een “ondergrondse verzetsbeweging”. Jammer dat het zo moet, in een land waar men altijd claimde democratisch te zijn…

  Beantwoorden
 • 4 februari 2021 om 18:19
  Permalink

  Moedige dokter, alle respect. En inderdaad de waarheid komt altijd naar boven, hopelijk moeten we daar niet te lang op wachten, maar komen doet ze. Dank aan de moedige artsen die durven opstaan.
  Democratie??? Wij leven al lang in een ‘schijndemocratie’ dit is nu weer heel duidelijk.
  Ik sta ervan versteld hoe wij als massa schapen naar de vaccinatie (slacht) bank geleid worden.
  Samen hopen we toch op betere tijden en een groter bewustzijn.
  Veel moed voor allen die op de barricade staan.

  Beantwoorden
  • 7 februari 2021 om 02:16
   Permalink

   Klassieke geneeskunde kan in principe nog niet eens klassiek genoemd worden, het bestaat hoop en al 200 jaar.
   Chinese geneeskunde bestaat 5000 jaar.

   Beantwoorden
 • 5 februari 2021 om 00:26
  Permalink

  Tegenwoordig vertrouw ik mijn lichaam liever toe aan een geschorste arts! Die geven meer om mensen dan om geld, imago of ego…en hebben vooral de moed om hiervoor uit te komen!

  Beantwoorden
 • 6 februari 2021 om 14:22
  Permalink

  Net de video gezien va De Colemon, heel aangrijpend.
  Deze onzin moet stoppen !!!
  Die politiekers en virologen moeten in de gevangenis, als ik hier aan kan meehelpen, graag.
  Laat het maar weten !!!

  Beantwoorden
 • 7 februari 2021 om 12:35
  Permalink

  Het is ronduit schandalig dat een arts die op een gezonde manier mensen helpt genezen, geschorst wordt. Walgelijk zelfs. En inderdaad misdadig, maar dat kan je wel over meer van de maatregelen tegen corona zeggen. Er zijn mensen die al meer dan zes maanden zonder werk zitten en de kunstensector ligt helemaal plat. En dat allemaal voor 0,18% doden. Hierboven wordt over schijndemocratie gesproken (die was er inderdaad al langer), nu zitten we ronduit in een dictatuur en de propaganda-machine draait volop. Alleen is de vraag: wie is de dictator. Dat wordt fraai omhuld. En de mensen worden eerst in een angstpsychose geduwd om daarna aan het vaccinaal infuus te moeten. Maar het moet gezegd, ze laten het ook zelf toe…
  Het ergste is dat we mekaar niet meer mogen ontmoeten, dat we elk in ons eigen hokje zitten te kijken naar licht dat uit ons beeldscherm komt en niet eens meer ergens op gereflecteerd wordt. En dat we van kinderen en jongeren hun jeugd en hun onderwijs en opleidingen afnemen. Ze ook in het hoekje van dat flikkerende computerlicht duwen.
  Het wordt hoog tijd dat de reguliere geneeskunde de hand eens in eigen boezem steekt. Al dat preventieve gedoe, het gesnij en geamputeer, het geïnfiltreer en over ge-medicaliseer, dit is geen wetenschap meer. Een goed wetenschapper kent de grenzen van zijn vakgebied en legt de normen van zijn eigen vakgebied niet aan een hele maatschappij, en bij uitbreiding een hele wereld op. Dit heet egoïsme. Het contradictorische is dat zij die kritisch omgaan met de maatregelen net algemene gezondheid nastreven dat in tegenstelling tot de reguliere geneeskunde die afhankelijkheid aan hun door de pharma-industrie gecontroleerd systeem beoogt. Hoe komt het toch dat zoveel wijze mensen hun gezond verstand zijn kwijt geraakt?

  Beantwoorden
  • 6 maart 2021 om 13:55
   Permalink

   Ik mis een ‘like’ knop op deze website.
   Ik ben helemaal mee met wat je zegt en duim dat vele andere mensen zich uitspreken.

   Hilde Van Bulck

   Beantwoorden
 • 8 februari 2021 om 12:22
  Permalink

  Beste Johan en allen,
  We mogen in deze tijd van chaos en ( gecreëerde) angst niet vergeten dat voor een grote verandering, er steeds een crisis nodig is. En deze is nodig op vele vlakken als we de aarde weer leefbaar willen maken. Spijtig genoeg weet niemand hoe lang deze crisis zal duren….
  We bezitten echter een vreedzame kracht, die veel sterker is, dan diegene die nu de macht en controle in handen willen krijgen. Zoals Alberto Viloldo, een wijze shamaan het zo mooi zegt: We are living our lives in a dream, wake up from the collective dream that has become a collective nightmare. We can dream a new world into being.
  Wij hebben inderdaad de kracht om een nieuwe wereld te dromen, visualiseren. Een wereld van vrede, licht, liefde en eenheid waarin iedereen gelijkwaardig is. Hoe meer mensen deze mooie, nieuwe wereld dromen, hoe sterker de manifestatie ervan zal zijn.
  DROMEN maar

  Beantwoorden
  • 9 februari 2021 om 16:04
   Permalink

   blij om een positief bericht te lezen, dat geeft moed! Bedankt daarvoor!

   Beantwoorden
 • 15 februari 2021 om 23:25
  Permalink

  Mijn hoogste achting voor uw integriteit en moed.
  Om de joker (bil Gates en consorte) te verslaan is Batman (professionelen) alleen niet genoeg. Robin is het “gewone” volk. Batman en Robin samen kunnen de joker wel verslaan
  Daarom is het volgende misschien een idee?

  Anti propaganda propaganda stickers voor op de autoruit ,huisruit,etc

  💉+🧬=⚰️ Injectiespuit+DNA symbool = doodskist. (Hier wel erg klein)

  (Website ook op de sticker= promotie website)
  Kort maar krachtig
  Geeft een sterke suggestieve werking om de massa hypnose op te heffen
  Kan niet gecensureerd worden
  Internationaal bruikbaar
  Verstrekken per 10 stuks na donatie ,razendsnelle verspreiding
  Ook Verkopen per 10 stuks op de websites
  Zal de solidariteit,motivatie tot verzet ,en de moed en durf van de mensen versterken
  Aanval is de beste verdediging
  Meerdere symbool combinaties mogelijk bv💉+🧬=🧨 bij zwangerschap?
  💉+🧪=⚰️
  Deze symbolen komen van IPad/iPhone emoji
  Mogelijk copyright maar eenvoudige tekeningen dus zelf te maken
  Groet,
  Bernard

  Beantwoorden
 • 16 februari 2021 om 21:01
  Permalink

  Beste dokter Denis,

  Het grieft mij ten zeerste hoe u wordt behandeld door ‘ de gezondheids authoriteiten’ in ons land. Op de barricaden staan voor de patiënt heeft voor sommigen zware consequenties. U bent in mijn ogen een held, maar daar koopt u natuurlijk niets voor.
  Hoop kan niet gekooid worden en die is dat de rechtssystemen sterk genoeg zijn om deze crisis op te lossen.
  Naar mijn ervaring zijn sommige mensen niet goed bezig door de waardevolle krachten te proberen te beschadigen.
  Sterkte nog. U bent in mijn gedachten.

  Beantwoorden
 • 16 februari 2021 om 21:07
  Permalink

  ps,
  Ik kom uit verschillende vzw’s destijds rond de verdwenen en vermoordde kinderen. Verschillende slachtoffers daarvan voelden zich al niet ‘ thuis ‘ bij Knack. Onder Ive Desmet was De Morgen met de journalisten Douglas de Coninck en Annemie Bulthé nog een deugdelijke krant. Dat gevoel is nu ook helemaal verdwenen.

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 15:58
  Permalink

  Zeer hartelijk bedankt om u uit te spreken en voor al uw moed! Het spijt me heel erg hoe u behandeld wordt! U heeft al mijn steun!

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 15:47
  Permalink

  Dankuwel dokter en allen die nog ‘gezond’ verstand hebben en een hart dat klopt vanuit Waarheid en Liefde.
  Licht, Waarheid en Liefde winnen, dit staat onomstotelijk vast.
  Laten we ons hierin VERHEUGEN, daar kan de duisternis niet tegen en niet tegenop!
  Optimisme, dankbaarheid, vreugde, vertrouwen en mededogen:
  met deze positieve krachten voeden we onszelf: we houden zo onszelf krachtig, wakker, gezond en verspreiden we Licht bij onze naasten en in de wereld.
  (verpleegster)

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 20:06
  Permalink

  Beste dokter Denis,

  Hartelijk bedankt voor uw moedige houding.

  Sterkte

  Beantwoorden
 • 19 februari 2021 om 20:54
  Permalink

  beste dokter Denis, ik consulteerde u en heb alle vertrouwen in u én uw mening en visie, sterkte, we zijn met een groeiend aantal, Lucaz

  Beantwoorden
 • 27 februari 2021 om 12:50
  Permalink

  Een arts moet zélf over de mogelijkheid beschikken om in eer en geweten voor zijn patient de beste behandeling te voorzien. Het is niet aan de orde van geneesheren om “standaard” procedures op te leggen, laat staan op te dringen of aan te geven wat hij moet denken! . Ik heb meer vertrouwen in alles wat er te lezen is op dit forum dan alle WHOs, BMGF, Wefs, en politici en virologen samen in deze 5 regeringen die het land rijk/arm is. Een arts schorsen vanuit de “organisatie” is ronduit crimineel en ongehoord arrogant in dit geval.

  Beantwoorden
 • 6 maart 2021 om 17:11
  Permalink

  Beste Johan, je bent een van de helden die het aandurven deze waanzin te benoemen en dat worden er steeds meer. Geert vanden Bossche is een van die vele anderen.
  Zijn brief die o.a. op Artsen voor vrijheid.nl is te lezen, heeft eindelijk minstens 1 kennis van mij doen overtuigen dat het coronavaccin foute boel is.
  Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je weet wat er aan de hand is, men zijn mond niet langer dicht moet houden, want zwijgen terwijl deze misdaad -die veel mensenlevens kost- door kan gaan, is laf.
  Dus Chapeau Johan!

  Met hartelijke groet

  J.Jordan

  Beantwoorden
 • 6 maart 2021 om 23:15
  Permalink

  Beste dokter Denis, ik sta vol bewondering voor de moed die je aan de dag legt om te strijden op een eerlijke en professionele wijze tegen de manier waarop de corona pandemie aangepakt wordt. Het is een misdaad geworden tegen het volk( zo kan je het wel noemen ) . De virologen experten van het menselijk immuunsysteem hebben geen enkel gezondheidsadvies gegeven dat ons kon helpen om ons immuunsysteem te ondersteunen. Zij hebben elke vorm van medicatie als niet bewezen verklaard. Zij hebben de wetenschappelijk onderbouwde klinische testen naast zich neergelegd . Het niet gebruiken van ons menselijk verweringssysteem in de strijd tegen de corona virus heeft ongetwijfeld vele mensenlevens en mensenleed gekost , zonder nog over de economische en financiële schade te spreken. Zij hebben de wetenschap als dictators misbruikt voor hun eigen doelstellingen. De gezondheid van de burger was maar bijkomstig. Dit is een misdaad tegen de mensheid en hopelijk zullen zij ooit ter verantwoording geroepen worden. Nogmaals bedankt voor de moed en het goede werk dat je levert. Ook dank aan de vele mensen die strijden voor hetzelfde doel.

  Beantwoorden
 • 17 april 2021 om 15:00
  Permalink

  Het is zo erg dat dit deze integere mens overkomt. Zo weinig artsen en zorgkundigen hebben de moed om openbaar te reageren. We zijn terecht gekomen in een dystopische wereld

  Beantwoorden
 • 20 juni 2021 om 00:02
  Permalink

  Mijn leven van magische tenten bouwen en de mensen uit hun dagelijkse sleur halen werd volledig stop gelegd. Ik ben er nog en maak tw el. Mijn co housing huis is onbewoonbaar verklaard dat heeft allemaal met elkaar te maken. We beleven en zware aanslag van staats terrorisme en corruptie.
  Ik ben al 20 jaar activist voor 9/11 en klaagde de staat al eens aan via het grondwettelijk hof vanwege het lissabon verdrag waarmee de souvereiniteit van alle landen afbrokkelde na al die fake referendums weten we wel hoe laat het was DICTATUUR .
  We gingen de straat op tegen de mex griep /vaccinaties en nu gaan duizenden mensen sterven aan dit gif brouwseltje . Potion magique.
  Ik kan niet anders als zeggen bol t af sukkels. Je komt maar terug als je beter weet om mezelf in stand te houden . Ik ben reincarnist.;
  Maar wat doen we eraan? Philippe de zaak voor de stopzetting van d evcns zijn ze aan het vertragen . vanaf dag 1 en refere ?????? 2 aug les plaidoyers. Dus hij heeft gelijk.

  Beantwoorden
 • 9 augustus 2021 om 11:00
  Permalink

  Beste Dr Denis,
  Alvast bedankt voor je inzet een eerlijke verhaal.
  Ik probeer zelf al meer dan een jaar mensen te informeren, maar werd vaak gecensureerd op Facebook. Nu ga ik anders te werk en stuur dingen door via e-mail of ga in gesprek met mensen ‘face to face’.
  Het verbaast me dat heel veel mensen echt onwetend zijn, ook de jongeren.
  Is het mogelijk om jou te interviewen? We gaan dit met heel veel mensen doen die specialistische kennis hebben en dit dan delen in onze omgeving, via allerlei kanalen.
  We willen vooral mensen van hier aan het woord laten, ipv vaak Engelstalige filmpjes door te sturen.
  Ook onze burgemeester in onze gemeente Mol heb ik al aangesproken over zijn aansprakelijkheid in dit verhaal, maar na 3 pogingen, nog steeds geen reactie.
  Eveneens mijn arts en regering heb ik al aansprakelijk gesteld.
  Deze waanzin moet echt stoppen! GENOEG IS GENOEG!!!
  Groeten van een bezorgde moeder

  Beantwoorden
 • 30 december 2021 om 12:12
  Permalink

  In wat voor een wereld zijn wij terechtgekomen ?
  Corrupte overheid, Winstbejag Pharma industrie (grote kans dat medisch experts dikke vergoedingen ontvangen om via media massale vaccinaties te promoten) en de BIG RESET.

  De nachtmerrie moet nog beginnen lieve mensen, men is nu de bevolking massaal aan het vaccineren om hun immuniteit kapot te maken zodat wanneer er op vrij korte termijn een ECHT DODELIJK virus zal gelanceerd worden, deze gevaccineerde mensen massaal ten onder zullen gaan, daar hun natuurlijk afweersysteem niet meer bij machte zal zijn om hier weerstand tegen te kunnen bieden.

  DUS WEES BLIJ DAT GE NIET GEVACCINEERD BENT, HOU VOL,ENIGSTE KANS OP SURVIVAL

  Bio-terreur voor diegenen die het nog niet weten, is de volgende stap.
  Door massale sterftes zal de oorzaak gegeven worden aan dit nieuwe Virus, zodat de massale sterftes
  niet gelinkt zullen worden aan deze genetisch gemanipuleerde vaccins heden ten dagen.

  Hopelijk kunnen we de bevolking op een of andere manier waarschuwen en tot inzicht kunnen laten komen maar vrees dat dit al te laat zal zijn, want na vaccinatie is er geen weg meer terug, is ONOMKEERBAAR.
  Eenmaal gevaccineerd is er geen weg meer terug.

  Economische schade wereldwijd is niet te overzien, maar alles is gereguleerd dat dit ten gunste komt van totalitair regime dat georganiseerd wordt door de rijksten der aarde(Rothschild en consoorten)

  Vanaf volgend jaar nieuwe wet : banken moeten 2 x per jaar banksaldo doorgeven aan fiscus, voelt ge al waar we naartoe gaan ? Totale controle
  Niks gaan we nog kunnen doen, alleen maar werken, belastingen betalen, en de rest van corrupte bende maar lachen met ons, DIT MOET STOPPEN

  Laten we hier met zen allen tegen vechten, zal met minderheid zijn, maar dat we het TIJ HOPELIJK nog kunnen keren.

  Met positieve groeten

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.