Dr. Christiane Northrup verklaart de risico’s van COVID gevaccineerden spike-eiwitten overdracht naar ongevaccineerden

Nu de winkels weer “normaal” open gaan omdat meer mensen zich hebben laten “inenten” tegen Covid-19, vragen velen die besloten hebben de injectie niet te nemen zich af of de aanwezigheid van anderen in het openbaar die de injectie wel hebben genomen, ertoe kan leiden dat gevaarlijke spike-eiwitten en andere chemicaliën op hen worden overgedragen, bericht pandemic.news.

Mike Adams, de Health Ranger, kreeg de kans om met Dr. Christiane Northrup te praten over de kwestie van het “uitscheiden” (shedding) van vaccins tijdens een recente Brighteon Conversations conversatie – kijk hieronder – en wat zij te zeggen had is niets minder dan verontrustend.

Een van de ‘Five Docs’, zoals Dr. Northrup ze noemt, die de situatie aan het onderzoeken is, zegt dat duizenden en duizenden niet-gevaccineerde vrouwen nu bijvoorbeeld dramatische veranderingen in hun menstruatie doormaken doordat ze in de buurt zijn van anderen die werden geïnjecteerd met de Covid-19 griepprikken.

“Er wordt duidelijk iets overgedragen”, legt ze uit, en ze onthult gruwelijke verhalen over baby’s van nog maar een paar maanden oud die bloedklonters kregen die uit hun vagina kwamen nadat ze in contact waren geweest met onlangs “ingeënte” mensen.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.