Dr. Campbell toont aan, brein schade komt door het C-19 vaccin en niet door covid infectie.

🕒 Leestijd: 3 minuten

In vele landen weigeren de autoriteiten de abnormale sterfgevallen te onderzoeken. ‘Waarom worden er geen autopsies uitgevoerd? In een recente video op zijn YouTube-kanaal levert Dr. John Campbell ondubbelzinnig bewijs dat de mRNA-covid-vaccins hersen- en hartletsel veroorzaken.

Dr. Campbell en Michael Morz, de auteurs van een paper gepubliceerd in december in het peer-reviewed tijdschrift Vaccines , concluderen dat de vaccins en niet een natuurlijke infectie in 2021 een 73-jarige man in Duitsland hebben gedood. De autopsie werd uitgevoerd op het Instituut voor Pathologie van het Stedelijk Ziekenhuis Dresden-Friedrichstadt. 

Dr. Campbell, een gepensioneerde verpleger en 27-jaren ervaren leraar in zijn vak heeft meer dan 800.000 YouTube volgers. Dit vanwege zijn kalme en gefocuste onderzoek naar medisch bewijs gerelateerd aan covid-19 en de mRNA-vaccins, zowel vóór de pandemie als daarna.

Dr. Campbell is duidelijk: “de onderzoekers in deze studie kwamen erachter dat het vaccin, niet de infectie, de schade in de hersenen en het hart veroorzaakten. Omdat ze het spike-eiwit alleen in de hersenen en het hart vonden. Dus als je alleen spike-eiwit ziet, betekent dit dat het het vaccin is. Als je spike-eiwit en nucleocapside-eiwit ziet, betekent dit dat het een natuurlijke virale infectie is. Dat is het verschil tussen die twee.” 

Tot op heden, toen dappere medische professionals zich uitspraken en wezen op de sterke verbanden tussen covid-vaccins en snel stijgende percentages myocarditis, beroerte en hartaanvallen, werden ze snel tot zwijgen gebracht. Het tegenargument van het farmaceutisch-industriële complex en regeringen die deze injecties wereldwijd hebben gepusht, is altijd dat oorzakelijke verbanden niet kunnen worden vastgesteld en dat natuurlijke infectie met covid deze aandoeningen net zo waarschijnlijk heeft veroorzaakt als vaccins. 

Backup video op Rumble

Dankzij de familieleden van een 73-jarige Duitse man die een autopsie hebben aangevraagd, hebben wetenschappers nu echter aangetoond dat de hersenbeschadiging en myocarditis die in het lichaam van het slachtoffer werden aangetroffen, niet konden worden toegeschreven aan een natuurlijke infectie, aangezien hij geen covid had gehad. 

Het slachtoffer had in mei, juli en december 2021 drie covid-vaccins gekregen. Drie weken na zijn derde prik overleed hij. Tijdens de autopsie onderzochten pathologen de hersenen en het hart van de man. Ze wisten dat hij al leed aan de ziekte van Parkinson, maar verder gezond was. Ze vonden echter niet-Parkinson hersenbeschadiging en hartbeschadiging, met de aanwezigheid van spike-eiwit in beide organen. Er werd geen nucleocapside-eiwit gedetecteerd in het lichaam van de man. Natuurlijke infectie met covid-19 produceert zowel spike-eiwit als nucleocapside-eiwit. Daarom kon de dood van de man door eliminatie alleen worden veroorzaakt door vaccinatie, aangezien alleen spike-eiwit werd gevonden. “Aangezien er geen nucleocapside-eiwit kon worden gedetecteerd, moet de aanwezigheid van Spike-eiwit eerder worden toegeschreven aan vaccinatie dan aan een virale infectie”, legt Dr. Campbell. “Dus er werd een oorzakelijk verband tussen deze bevindingen vastgesteld. 

Dokters zijn hier behoorlijk definitief in hun besluit. Het is ongebruikelijk dat wetenschappers in zulke absolute termen praten. Dat doen ze alleen als ze er echt vrij zeker van zijn.”

Op dit moment lijkt het erop dat autopsies zoals deze casestudy alleen in Duitsland worden uitgevoerd. Zowel de VS als het VK weigeren abnormale sterfgevallen te onderzoeken. ‘Waarom worden er in de Verenigde Staten geen autopsies uitgevoerd? Waarom worden ze in het VK niet gedaan voor deze ongelukkige patiënten die in deze omstandigheden sterven? Ik denk dat dit legitieme vragen zijn die gesteld en beantwoord moeten worden’, zegt dr. Campbell. Een Amerikaanse patholoog, dr. Ryan Cole, heeft ook herhaaldelijk gevraagd om wijdverspreide autopsies uit te voeren, waarbij hij het bewijs dat deze sterfgevallen kunnen opleveren, gebruikt om definitief vragen te beantwoorden over de veiligheid van de mRNA-covid-vaccins. 

“Volg het bewijs, waar het ook toe leidt”, dringt Dr. Campbell aan als de mantra voor zijn YouTube-video’s. “Misschien zouden toezichthouders deze video willen bekijken, dit artikel willen lezen en daar rekening mee willen houden bij het uitvoeren van hun beleid.” 

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien + zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.