Dr. Andreas Noack hardhandig opgepakt tijdens livestream. ‘Misdadige dictatuur’

Mensen die woensdag op YouTube de livestream van dr. Andreas Noack volgden, keken raar op toen er opeens een arrestatieteam bij hem op de stoep stond. Zijn deur wordt ingebeukt waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormen. Een agent met een automatisch wapen in de aanslag gebiedt de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschijnen er nog twee agenten in beeld. Eén daarvan vraagt hem om zijn naam, de ander fouilleert hem. Terwijl er geschreeuw op de achtergrond klinkt, draait één van de agenten de camera weg en eindigt de livestream.

Noack presenteert zichzelf als ‘één van de bekendste en populairste experts op het gebied van voeding, voedingsstoffen en gezondheid’. Hij plaatst video’s die de media onder de noemer ‘complottheorieën’ zouden scharen. Zo ging een eerdere livestream van Noack over ‘het vergiftigen van onze baby’s met vaccins’. In een andere video praat hij met amateurarcheoloog Sam Osmanagic, de ontdekker van de Bosnische piramides. Een derde video gaat over antizwaartekracht. Ook is hij kritisch over het coronabeleid.

Infectiepreventiewet

Journalist Cesare Sacchetti, die voor de Italiaanse krant il Fatto Quotidiano schrijft, twittert: “Dit overkwam doctor Andreas Noack in Duitsland. Nadat de infectiepreventiewet was aangenomen, viel de politie zijn huis binnen terwijl hij aan het livestreamen was op YouTube. Zij die zo fel tegen ‘fascisme’ zijn, hebben de meest misdadige dictatuur uit de geschiedenis gecreëerd.”

Deze wet grijpt hard in tegen de bewegingsvrijheid van burgers, schrijft Sietske Bergsma voor TPO. De wet is herzien door de Merkel-coalitie en bedoeld om grondrechtenbeperkingen tijdens de coronapandemie juridisch veilig te stellen. Onder andere de mondkapjesplicht en het vaccinatiepaspoort kunnen op deze manier wettelijk worden verankerd.

Bekijk hier de hele livestream.

Ook in België is er een verhoogde surveillance bezig door de overheid en staatsveiligheid.
Wanneer de eerste repercussie bij ons?

https://www.apache.be/2020/11/20/politie-neemt-nieuwe-protestbewegingen-onder-de-loep/

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)