Amerikaanse dokter reageert op de eerste vaccinatieschade: Het is nog maar het begin, vele doden zullen volgen…

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Dr. Sherri Tenpenny vertelt hoe de mRNA VACCINS zullen uitwerken binnen 3-6 maanden (ca. juli 2021) Kort gesteld: het lichaam wordt een anti-lichaam fabriekje en het proces is niet meer te stoppen.

Dr. Sherri Tenpenny geeft ZEER belangrijke informatie! Hyper-immuunrespons bij proefdieren voor eerdere pogingen tot coronavirusvaccins, zoals SARS en MERS, is een hardnekkig probleem geweest. Alles gaat een tijdje goed, totdat de dieren worden blootgesteld aan het wilde gemuteerde virus. Dr. Tenpenny en andere wetenschappers voorspellen dat miljoenen mensen zullen sterven, en dat dit zal worden toegeschreven aan een nieuwe stam van COVID, waardoor er een argument komt voor nog dodelijker vaccins. Zie: “De Komende Genocide van Nadelige COVID Vax Reacties, en wie de schuldige is”
https://coronanews123.wordpress.com/2021/01/25/the-coming-genocide-of-adverse-covid-vax-reactions-and-who-to-blame-for-it/

Dr. Sherri Tenpenny DO, is een Amerikaanse arts. Een DO is een arts die dezelfde medische opleiding voltooit als een MD, die een operatie kan uitvoeren en medicijnen kan voorschrijven met gelijke rechten en privileges als een MD.

Mogen we u even herinneren aan de woorden van een wijs man, computer expert, die alles over virussen weet:

Het leven zoals het is, illustreert mooi de werking van ons afweersysteem.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

6 gedachten over “Amerikaanse dokter reageert op de eerste vaccinatieschade: Het is nog maar het begin, vele doden zullen volgen…

 • 18 februari 2021 om 22:53
  Permalink

  Mensen let op uw zaak. De gezonde mensen die geen vaccin willen worden straks een gevaar voor al die kasplantjes die zich elk jaar tegen elk virus laten vaccineren. De kasplantjes worden dan de norm en de gezonde mensen zijn een gevaar voor de maatschappij. Ik ben 65 jaar, dus het zal mijn tijd wel duren. Maar ik zie het gebeuren.

 • 19 februari 2021 om 18:05
  Permalink

  Op naar een gezond land waar de vaccinatie op zeer laag pitje staat zoals bijvoorbeeld zwitserland. Maar er gaan er meer aankomen die de waanzin van vaccineren gaan inzien.

 • 23 februari 2021 om 09:36
  Permalink

  Alleen mensen met inlevingsvermogen beseffen de genocide die er plaats gaat vinden….onbegrijpelijk dat de geesten achter dit PLAN kúnnen slapen.

  • 6 maart 2021 om 20:14
   Permalink

   Juist! Empathie en intuïtie. Dat is wat er ontbreekt aan de mensen die blind vertrouwen in de autoriteiten.

  • 1 mei 2021 om 17:15
   Permalink

   Wat een idioterie wordt hier verkondigd.
   Ga eens iets nuttigs voor je medemens doen en wees niet zo trots op jezelf met je grote mond.
   Je kunt niet eens een duidelijke en beargumenteerde omschrijving geven van ‘genocide’.
   Als je dat wel zou kunnen, zou je er in dit verband niet eens aan durven denken. Misselijkmakend!

   • 7 mei 2021 om 00:07
    Permalink

    Nee sjaak gelukkig heb jij wel duidelijke argumenten waar we iets aan hebben. Ga lekker koken

Reacties zijn gesloten.