Dokter Christiane Northrup: Covid-‘vaccin’ vormt enorm gezondheidsrisico

Dokter Christiane Northrup is onvermurwbaar: de zogenaamde anti-Covid injecties zijn geen vaccins. Northrup benadrukt dat het mRNA-vaccin experimenteel was, niet zal voorkomen dat de gevaccineerden geïnfecteerd worden met Covid-19 of het verspreiden  – de definitie van vaccin – dat zij duizenden kwetsuren en sterfgevallen hebben veroorzaakt en dat vaccinfabrikanten niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld, hoe schadelijk hun product ook blijkt te zijn, bericht Freewestmedia.com.

Northrup vermeldde ook dat deze vaccins in recordtijd zijn ontwikkeld en goedgekeurd. In de VS waren ze al na zeven maanden goedgekeurd, in vergelijking met eerdere vaccins die 5-10 jaar nodig hadden om goedgekeurd te worden. Northrup zei ook dat mRNA-vaccin van onder andere Pfizer en Moderna genetisch gemodificeerd was – iets dat als controversieel wordt beschouwd – en dat er daarom geen “terugkeer” was voor de geïnjecteerde persoon, aangezien het slachtoffer uiteindelijk ongeneeslijk “genetisch gemodificeerd” wordt.

Biden werkt aan vaccinaties van kinderen

Tijdens haar toespraak zei Northrup ook dat de vaccinfabrikant Pfizer de Amerikaanse Food and Drug Administration FDA toestemming heeft gevraagd om het vaccin aan kinderen in de leeftijdsgroep 12-15 jaar te mogen geven.

Op 10 mei heeft president Biden, wiens regering heeft aangedrongen op massale vaccinaties, snel toestemming gegeven voor het gebruik van het mRNA-vaccin van Pfizer bij kinderen.

“Dit is een enorme stap in onze strijd tegen de pandemie”, zei een enthousiaste Biden ten overstaan van vertegenwoordigers van de systeemmedia. Hij vermeldde niet dat uit de eigen officiële statistieken van de Verenigde Staten blijkt dat kinderen (0-17 jaar) in de Verenigde Staten slechts 0,04 procent uitmaken van de vermeende sterfgevallen “met Covid-19”. Evenmin werd vastgesteld dat vermeende met Covid besmette kinderen zeer zelden aan een ernstige ziekte lijden en dat slechts 0,02 procent van hen in de Verenigde Staten ziekenhuiszorg nodig heeft. Er bestaat vandaag een consensus dat een gewone griep gevaarlijker is voor kinderen dan Covid-19.

Het CDC-panel dat de mRNA-injectie voor kinderen heeft “aanbevolen”, werd door de mainstream media consequent als “onafhankelijk” omschreven, ondanks de reeds lang bestaande kritiek dat de meeste mensen met de macht om invloed uit te oefenen binnen het CDC op verschillende manieren verbonden zijn met de farmaceutische en vaccinbedrijven, wier producten zij zullen beoordelen.

Rochelle Walensky, de directeur-generaal van het Amerikaanse volksgezondheidsagentschap CDC ging nog verder dan president Biden, die op 12 mei alle ouders aanspoorde hun kinderen te laten vaccineren. Walensky drong er bij kinderen op aan om het vaccin te eisen als hun ouders “aarzelden”. De directeur-generaal heeft onlangs voor een commissie van de Senaat betoogd dat het noodzakelijk is kinderen te vaccineren, zodat de Verenigde Staten kudde-immuniteit bereiken en de verspreiding van Covid-19 wordt voorkomen.

Net als in alle andere landen heeft niemand het meer over natuurlijke kudde-immuniteit omdat mensen die Covid-19 hebben gehad natuurlijke antilichamen ontwikkelen. Zelfs niet in Zweden, dat het ooit promootte als een strategie. Premier Löfven ging zelfs zo ver te beweren dat kudde-immuniteit nooit een onderdeel is geweest van de Zweedse Corona-strategie.

“Nooit, nooit”, zei een zichtbaar onder druk staande Löfven toen hem op 26 april in de constitutionele commissie (KU) van de Riksdag werd gevraagd naar de manier waarop de regering de pandemie heeft aangepakt. Velen vragen zich nu af waarom de Zweedse premier zo duidelijk van koers is veranderd.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.