Doe het zelf: een coronabarometer

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Kurt Wayenberg: “Na twee jaar hard zwoegen heeft onze Corona-commissaris Pedro Facon en zijn ploeg een ‘fantastisch’ werkstuk opgeleverd. En ik dacht dat we over het hoogtepunt van de nonsens waren…”

Stap voor stap legt Kurt uit hoe zo’n barometer werkt. Is de barometer een meerwaarde?

Welke informatie zit erin verwerkt?

Hoe erg is Corona echt?
Mensen worden overweldigd door cijfers en statistieken en met de vele propaganda weet je niet meer wat te geloven. Kurt Wayenberg ergerde zich al zeer snel over, wat hij zelf noemt, de “vele statistische onzin die in het Corona discours aangehaald werd” en begon de Belgische cijfers op te volgen en daar over te communiceren, oorspronkelijk op https://viruswaanzin.be, later op een speciaal daarvoor ingerichte website https://hoe-erg-is-corona-echt.be

Kurt Wayenberg (26/05/1965) is geen arts, noch viroloog of medische wetenschapper, maar evenmin een anti-vaxxer noch een complotdenker. Hij is al meer dan 32 jaar actief in de technologiesector en in het verwerken van grote hoeveelheden informatie. Zijn geloofsbrieven bevatten een Master in Wiskunde, een Master in Bedrijfseconomie (waaronder statistiek & econometrie), en een Master in Artificiële intelligentie.

Kijk ook naar het symposium op AVV waarin Kurt een grondige analyse van de coronacijfers doet.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien − 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.