Dodengolf in India start kort na de vaccinaties

Zoals uit bovenstaande grafiek duidelijk blijkt, begon de groei van de infectie in India onmiddellijk af te vlakken en vervolgens te dalen toen “COVID-19” met het geneesmiddel Ivermectine werd behandeld. Het bleef dalen totdat India begon met de distributie van het zogenaamde “vaccin” rond 16/1. Zodra het “vaccin” werd toegediend aan de Indiase bevolking, schoot het sterftecijfer explosief omhoog!

De vraag die logischerwijs gesteld moet worden is: “Is het vaccin de oorzaak?” En hoe zit het eigenlijk met andere landen waar al een groot deel van de bevolking werd gevaccineerd? Laten we eens kijken of zich dezelfde evolutie ook voordoet in andere landen die het verste staan met hun vaccinaties:

Cambodja
Thailand
Mongolië
Turkije
Hongarije

Het lijkt erop dat anderen landen die het verste staan met hun vaccinatie programma, dezelfde trend volgen als India. Als dat werkelijk zo is, kunnen we dan verwachten dat hier in Europa hetzelfde gaat gebeuren? Enorme aantallen doden? Mensen die dood op straat vallen? Lijken zo talrijk dat ze moeten worden gecremeerd op brandstapels in openbare parken? Of zullen dezelfde wetenschappers die ons herhaaldelijk hebben voorgelogen over COVID, gewoon doorgaan met liegen over de sterfgevallen door vaccins en de schuld geven aan een nieuwe “variant?”

Weinig mensen hebben ooit de moeite genomen om te onderzoeken wat er precies in dat ” vaccin ” zit. Het is eigenlijk GEEN “vaccin” – het is genetische modificatie of gentherapie want in een typisch vaccin worden echte virussen of verzwakte versies van virussen geïnjecteerd zodat het immuunsysteem kan reageren op de indringer. Krijgen we nu een glimp te zien van onze eigen toekomst, gebaseerd op wat er in India wordt gezien?

Mensen moeten zich gaan afvragen: Is het het vaccin dat al deze mensen doodt?

En dat kunnen ze zich maar beter snel afvragen.

Gegevens afkomstig van “our world in data”

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Dodengolf in India start kort na de vaccinaties

  • 4 mei 2021 om 15:02
    Permalink

    Ivm India. Op de volgende site https://www.covid19india.org/ kan je de evolutie per regio bekijken en per regio ook meer detail bekijken. Als je het dus op lager detail bekijkt wat dan dikwijls overeenkomt met de grootte van Belgie dan zie je dat de evolutie helemaal niet exponentieel is. Bij een nieuwe golf zou je verwachten dat vanuit een bepaalde haard het aantal besmetting heel snel stijgt zoals we gezien hebben in Belgie. Dit is echter niet het geval. Het is werkelijk een gelijktijdige toename over het volledige land wat eindelijk vrij bizar is. Je kan ook, zelf voor het laatste niveau zien, hoe de vaccinaties verlopen. Er lijkt op het eerste zicht wel een correlatie te zijn. Je moet ook bedenken dat het aantal doden per miljoen inwoners op dit moment nog altijd lager is dan wat we op dit moment in Belgie hebben. Dus als we zouden veronderstellen dat de huidige corona doden in Belgie van het vaccin komen dan zouden we er meer hebben dan in Indie, er zijn nu eenmaal 130 maal meer indiers dan Belgen. Dus zelf met een klein percentage vaccinatie doden krijg je grote absolute cijfers.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.