Documenten voor schooldirectie m.b.t vaccinatie van kinderen

De vaccinatie- druk neemt almaar toe. Vanaf september zal het CLB er misschien voor instaan je kind te vaccineren. Kinderen vanaf 12 jaar zouden zelf mogen kiezen of ze zich willen laten vaccineren, als ouder kan je dit niet verbieden. Laten we dit toe? Laten we dit gebeuren?

Overkomen De Aarde Citaat, Rotswand, Aarde Citaat

De documenten onderaan kan je gebruiken om:

  • Je directie op de hoogte brengen van het feit dat je niet wenst dat je kinderen gevaccineerd worden
  • Om aan het schoolreglement een addendum toe te voegen dat je kind beschermt tegen vaccinatie

Beste ouders,

Er zijn diverse mogelijkheden om je kinderen te beschermen tegen de ‘verplichte’ PCR-testen en vaccinatie op hun school. Er zijn alternatieven. Voor elk probleem zijn er oplossingen.

Ga niet zomaar een contract aan met het clb via het schoolreglement van de school van jouw kind. Teken dus niet zomaar het schoolreglement maar begrijp wat je tekent.

Zo is de directie bijv. verplicht om een contract aan te gaan met het CLB (Centrum voor Leerling Begeleiding). Op deze manier verkrijgen de scholen de nodige subsidies om de werking van hun school te garanderen. De voorwaarden van het CLB staan uitgeschreven in het schoolreglement dat u vrijwillig kan ondertekenen.

Bent u niet akkoord met deze voorwaarden, dan kan u beslissen het schoolreglement niet te ondertekenen of te onderhandelen over het ‘contract!

Je dient echter pas een contract te ondertekenen wanneer je volledig akkoord bent met de inhoud ervan!

Maar een schoolreglement kan eigenlijk niet zomaar worden aangepast. Aanpassingen verlopen via de schoolraad en dat vraagt tijd. Tijd die ouders die hun kinderen wensen te beschermen, niet hebben.

Wat is dan wel mogelijk?

Ga in gesprek met de direchte van de school. Je kan namelijk extra voorwaarden of verbintenissen via een addendum aan het schoolreglement aanvullen. Dit kan er eenvoudigweg zo uit zien:

Plaats, Datum

Vandaag is overeengekomen tussen de [school]

en de [ouders]

dat punt [X] van het schoolreglement niet van toepassing is.

De [school] verbindt er zich toe geen contacten te leggen met het clb omtrent het kind tenzij er schriftelijke toestemming is van beide ouders.

Alle partijen handtekenen.

of

“De school verbindt er zich toe geen enkele medische – en niet medische handeling, noch medisch experiment met betrekking tot welke ziekte dan ook, COVID 19, of andere, waaronder o.a. PCR-test, sneltesten, medische testen van welke aard ook, medische invasieve testen, alsook alle andere gerelateerde COVID 19 testen, invasieve testen, vaccinaties COVID-19 of andere vaccinaties met betrekking tot eender welke ziekte te laten uitvoeren door het CLB, of andere instanties door medisch- of niet medisch personeel, personeel van de vestiging of externe personen (derden), rechtstreeks of onrectstreeks verbonden aan de school zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en zonder geïnformeerd te zijn geweest over de reden, de inhoud, het verloop, de duur en de eventuele iatrogene resultaten van hierboven genoemde (al dan niet medische-) handelingen of experimenten en de mogelijke schadelijke ingrediënten die aan sommige medische handelingen of experimenten inherent zijn.”

In bijlage vind je een volledig uitgewerkt exemplaar dat je kan aanpassen voor jouw zon of dochter.

Informeer je over je rechten, de inhoud van de contracten dat je tekent, praat met andere ouders over de mogelijkheden …

Er is veel informatie te vinden over jouw rechten als ouder en de rechten van jouw kind op de volgende websites, facboek- groepen :

Facebookgroepen :

Mens&Recht, Wij De Ouders, Teachers for Freedom, A.L.I.V.E., The Human Side, Kokopelli Power Community, Bezorde Ouders, Ouders tegen Coronawaanzin, Je Rechten als Mens en Burger, Je Rechten als Mens en Burger : Rechten van het Kind, artsen voor vrijheid, welcome bienvenue …

Websites : wijdedouders.be, wakkereburgers.be, bewusteburgers.be, artsenvoorvrijheid.be, terugnaarnormaal.be, vaccinatieschade.be, ..

Veel succes!

extra info : Veel schooldirecties lieten ons weten dat ze idd kinderen niet zomaar mogen laten testen of vaccineren zonder toestemming van de ouders op straffe van vervolging.

Burgerlijke wetboek : http://www.icodex.be/burgerlijk-wetboek/

Stel dat de school toch bezoek zou krijgen van een derde instantie die testen en vaccinatie eisen, dan zal deze steeds eerst schriftelijke toestemming eisen van beide ouders om zichzelf te beschermen tegen een mogelijke schadeclaim en een gerechtelijke procedure.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.