OPGELET: document Pfizer dat groot aantal miskramen bevestigt door contact met gevaccineerden is erg misleidend! Is er sprake van kwaad opzet?

Onderstaand artikel gaat over de kans op miskraam na vaccinatie. Enige nuancering is wel op zijn plaats, blijkt nu. De cijfertabellen zijn zo misleidend dat men zich de vraag kan stellen of het artikel niet met opzet zo opgemaakt werd. Een onderzoeker analyseerde de cijfertabellen grondig en stuurde de informatie naar onze redactie. We voegen zijn opmerkingen toe aan het artikel.

Het is ingenieus misleidend opgesteld, je moet ook het volledige artikel lezen om dit te kunnen zien:
Kijk naar tabel 3. Je hebt dus in het eerste trimester 1132 gevaccineerde zwangeren en in het tweede tirmester 1714 gevaccineerde zwangeren dus veel meer dan het totaal van 127.
Daarbij komt dan dat in de groep van 827  “completed pregnancy’s”:  normale beëindigde zwangerschap, plus miskraam; plus doodgeboren, plus geïnduceerde abortus en ectopische zwangerschap er proportioneel meer zijn in het derde trimester.

(logisch want die waren op het moment van de meting in de meerderheid, de anderen zijn nog onderweg, bezig zwanger te zijn…)

Dus er zijn 12,6 % miskramen op de totale groep van 827 gevaccineerde zwangeren,(127/827)
En van al de miskramen zijn er 82 % in het eerste en tweede trimester samen. (104/127)
Maar van al de gevaccineerde in het eerste en tweede trimester 1132 plus 1714 zullen er geen 82 % miskramen gaan zijn, hoeveel weten we nog niet want de zwangerschappen zijn nog niet allemaal ten einde . Het is echt uitgekookt misleidend.
Daarom doet dit me denken dat het opzettelijk is om vaccincritici in de val te lokken.
Omdat het zo een gigantisch aantal was had ik me er in vast gebeten, kon het niet geloven….

Met dank aan L.B.

ONDERSTAAND ARTIKEL MOET DUS MET EEN KORREL ZOUT GELEZEN WORDEN

Dr. Naomi Wolf, een Amerikaanse schrijfster en journaliste, heeft zich op Twitter vaak over deze kwestie uitgelaten en op 19 april 2021 een link naar een Facebook-pagina geplaatst, die hier te vinden is. De pagina bevat honderden verslagen van vrouwen die melding maken van onregelmatige bloedingen nadat zij een Covid-vaccin hebben gekregen of in het gezelschap zijn geweest van gevaccineerde mensen.

ABC7 nieuwsverslaggever Kate Larsen plaatste ook de vraag over de invloed van het Covid vaccin op de menstruatiecyclus van vrouwen op sociale media, waarop zij duizenden reacties kreeg van bezorgde vrouwen.

Wij weten ook uit de wekelijkse rapporten van de Britse regering over bijwerkingen van de Covid-vaccins die aan het “Yellow Card”-programma van de MHRA worden gemeld, dat vrouwen hun baby’s verliezen nadat zij een van de Covid-vaccins hebben gekregen. In het 13e verslag, dat de tot en met 21 april 2021 ingevoerde gegevens omvat, zijn voor het eerst meer dan 100 miskramen geregistreerd.

In het licht van dergelijke berichten is het uiterst interessant en verontrustend dat een document van Pfizer, getiteld

A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTH INDIVIDUALS“

Er is een heel hoofdstuk gewijd aan de mogelijkheid van “uitscheiding van het mRNA-vaccin”, waarbij het mogelijk is dat personen die in de buurt zijn geweest van iemand die het Pfizer mRNA-vaccin heeft gekregen, een bijwerking krijgen.

In paragraaf 8.3.5 van het document wordt beschreven hoe blootstelling tijdens zwangerschap of borstvoeding aan de Pfizer-mRNA-prik tijdens studies gemeld moet worden aan de veiligheidsafdeling van Pfizer binnen 24 uur nadat de onderzoeker hiervan op de hoogte is gekomen. Dit is vreemd omdat zwangere vrouwen/nieuwe moeders geen deel uitmaakten van de veiligheidsstudies. In het document wordt zelfs gedetailleerd aangegeven hoe er absoluut voor kan worden gezorgd dat geen enkele zwangere vrouw ten onrechte in het onderzoek wordt opgenomen. Zelfs seksuele onthouding is vereist. Dus hoe konden ze blootgesteld worden?

Pfizer erkent dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan optreden als wordt vastgesteld dat een vrouw zwanger is en tijdens de zwangerschap in de omgeving aan het vaccin is blootgesteld. In het document staat dat er sprake kan zijn van omgevingsblootstelling tijdens de zwangerschap als een vrouwelijk familielid of een zorgverlener meldt dat zij zwanger is nadat zij via inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld. Of als een mannelijk familielid of een zorgverlener die door inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld, vervolgens zijn vrouwelijke partner voor of rond het tijdstip van de conceptie blootstelt.

In lekentaal geeft Pfizer in dit document toe dat het mogelijk is een andere persoon bloot te stellen aan het mRNA Covid-vaccin door eenvoudigweg dezelfde lucht in te ademen of de huid aan te raken van de persoon die is gevaccineerd.

Pfizer bevestigt ook dat het mogelijk is een baby met het mRNA-vaccin te besmetten via borstvoeding, zelfs als de moeder niet is gevaccineerd. Zij stellen dat dit opnieuw mogelijk is via omgevingsblootstelling wanneer wordt vastgesteld dat de moeder een zuigeling borstvoeding geeft nadat zij via inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld.

Pfizer bevestigt ook in rubriek 8.3.5.3 van het document dat bijwerkingen kunnen optreden na “beroepsmatige blootstelling”. In het document wordt uitgelegd dat er sprake is van beroepsmatige blootstelling wanneer een persoon ongepland rechtstreeks in contact komt met de studie-interventie en dat dit “al dan niet kan leiden tot het optreden van een ongewenst voorval”.

De autoriteiten en de fact-checkers doen natuurlijk hun best om de duizenden getuigenissen van vrouwen onder het tapijt te vegen, met verschillende fact-checking artikelen die nu in de mainstream proberen degenen die de kwestie bespreken te bagatelliseren als “anti-vaxxers” of “vaccinatie ontkenners”.

Het enige dat al deze fact-checkers in hun rapporten verzuimen te vermelden is dat Pfizer in hun document zwart op wit beschrijft dat overdracht van mRNA-vaccins een reële mogelijkheid is, en dat zij behoorlijk extreme zorgen hebben als het gaat om vrouwen en zwangerschap. En je hoeft maar naar de EMA-databank te kijken om te zien dat vrouwen vier keer meer kans hebben op ernstige bijwerkingen dan mannen.


Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “OPGELET: document Pfizer dat groot aantal miskramen bevestigt door contact met gevaccineerden is erg misleidend! Is er sprake van kwaad opzet?

  • 27 juni 2021 om 12:44
    Permalink

    De link naar het artikel van pfizer werkt niet. Die zou ik graag willen zien

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.