Doctors for Covid Ethics trekt aan alarmbel: empirisch onderzoek naar bijwerkingen vaccin ligt onder vuur

Doctors for Covid Ethics heeft twee open brieven geschreven aan het Europees Geneesmiddelenbureau over de gevaren van COVID-19-vaccins. In die brieven wordt aangedrongen op het bewijs dat risico’s van stolling, bloeding en bloedplaatjesafwijkingen al voordat het empirische onderzoek plaatsvond, werden uitgesloten.

De brief beschrijft ernstige mogelijke gevolgen van de COVID-19-vaccintechnologie, waarbij wordt gewaarschuwd voor mogelijke auto-immuunreacties, afwijkingen in de bloedstolling, beroerte en inwendige bloedingen “ook in de hersenen, het ruggenmerg en het hart”.​

“Als artsen en wetenschappers ondersteunen we in principe het gebruik van nieuwe medische interventies die op de juiste manier worden ontwikkeld en ingezet, nadat we toestemming hebben verkregen van de patiënt die voorafgaand aan de interventies juist werden geïnformeerd. We merken op dat er een breed scala aan bijwerkingen wordt gemeld na vaccinatie met de op genen gebaseerde COVID-19-vaccins van voorheen gezonde jongere personen. Bovendien zijn er tal van mediaberichten geweest…”

Lees hier de open brieven (Engels)

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.