Doctors for COVID-19 Ethics: “ Vaccins zijn onnodig, ondoeltreffend en onveilig”

In een open brief hebben meer dan 160 deskundigen de ernstige tekortkomingen van de Corona-vaccins in detail geanalyseerd. Hun conclusie: de vaccinaties zijn “onnodig, ondoeltreffend en onveilig”. Zij waarschuwen met klem tegen voortzetting van de vaccinatiecampagne.

‘Doctors for COVID-19 Ethics’ omschrijft zichzelf als artsen en wetenschappers uit 30 landen die pleiten voor en opkomen voor medische ethiek, patiëntenveiligheid en mensenrechten in de Corona-crisis, meldt Report24. Mede-oprichter is voormalig Pfizer vice-voorzitter Michael Yeadon. Professor Dr Sucharit Bhakdi en Dr Wolfgang Wodarg behoren ook tot de leden. Sommige kritische artikelen van de groep zijn nog steeds te lezen op Medium, maar teksten zoals de open brief hebben te maken gekregen met censuurmaatregelen en zijn alleen nog in gearchiveerde vorm toegankelijk.

Lees hier verder.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Doctors for COVID-19 Ethics: “ Vaccins zijn onnodig, ondoeltreffend en onveilig”

  • 1 juni 2021 om 21:31
    Permalink

    Ik wil graag bewezen zien dat vaccinatie het virus juist meer verspreid en dat het tegengesteld is aan het uiteindelijke doel. Mensen beschermen, het virus terugdringen.
    Ik wil graag dat mensen als Van Dissel, Kuipers, Gommers, Mw. Koopman hier openlijk over zijn en door deskundigen in het openbaar aan de tand worden gevoeld.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.